Vi formidler revisorer, advokater, bogholdere & jurister i hele Danmark

Indsend din forespørgsel til Ageras

Vi matcher dig med op til 3 kandidater

Vælg den kandidat, som du foretrækker

Find den helt rigtige hjælp

Vores kompetente rådgivning sikrer, at du udelukkende bliver matchet med de helt rette rådgivere. Dine tilbud vil derfor altid være skræddersyet til at imødekomme dine forventninger – hverken mere eller mindre.

Sammenlign før du vælger

Du modtager op til 3 sammenlignelige tilbud fra relevante rådgivere. Dette tilsikrer en fair pris og et godt beslutningsgrundlag. Vi har også indsamlet bedømmelser fra tidligere kunder, så du kan se, hvordan de forskellige rådgivere rangerer ift. pris og kvalitet.

Gratis og uforpligtende

Ageras’ er en gratis formidlingstjeneste. Det er derfor 100% gratis og uforpligtende for dig at finde en ny rådgiver gennem Ageras. Drop undskyldningerne, og kom i gang i dag.

Fandt du ikke, den service du søgte?
Klik her, og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig

Udfyld formularen

Beskriv din forespørgsel og dine forventninger. Herefter vil vi finde 3 relevante og kvalificerede rådgivere med de rette kompetencer til at imødekomme dine præferencer.

Sammenlign tilbud

Rådgiverne vil inden for 48 timer kontakte dig med deres respektive tilbud. Ud fra din personlige præferencer kan du herefter sammenligne tilbuddene. Du kan også se hvordan andre kunder bedømmer kvaliteten af rådgivernes service og pris.

Vælg din løsning

Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen lever bedst muligt op til dine forventninger. Herefter begynder samarbejdet med den valgte rådgiver.

image
image
image
image
image
image

Mere end 5.000 anmeldelser

Få gratis adgang til mere end 5.000 brugeranmeldelser af rådgivere inden for regnskab og jura, og find en rådgiver der brillerer inden for netop de områder, som du værdsætter. Alle anmeldelser er baseret på kvaliteten af rådgivernes arbejde samt rådgiverens tilgængelighed, ekspertise og evne til at holde sig inden for budgettet.

Virksomhedskatalog

Du er velkommen til at benytte dig af vores virksomhedskatalog, hvor alle virksomheder inden for regnskab og jura fremgår - også dem som ikke samarbejder med Ageras. Her kan du selvfølgelig selv gøre det hårde arbejde og finde en rådgiver nær dig. Vi er dog overbeviste om at vores gratis service sælger sig selv.

Den rigtige løsning for dig

Vi har hjulpet mere end 100.000 kunder med at finde den helt rette rådgiver. Denne erfaring tager vi med os, når vi også hjælper dig med at finde den rette løsning, der imødekommer dine behov, dit budget og dine præferencer. Ageras er din garanti for at finde den helt rigtige rådgiver.