Advokathjælp: Find den rigtige advokat til din opgave - nemt og uforpligtende

Vi formidler advokatopgaver og matcher advokater med klienter - helt gratis

Hvis du har brug for advokathjælp, er du landet det helt rigtige sted. Ageras er nemlig Danmarks største formidler af advokatydelser. Det betyder, at vi kan finde dig den bedste advokat til din konkrete sag. Vi er ikke selv advokater, men vi har et værdifuldt netværk, der består af dygtige selvstændige advokatfirmaer landet over. Dette muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov – store som små.

Ved at benytte dig af Ageras, har du mulighed for at modtage 3 uforpligtende tilbud på advokathjælp, som skræddersyet til din sag fra forskellige advokater - helt gratis!

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til advokaten.
2
Inden for 48 timer finder vi dig tre tilbud på advokathjælp.
3
Du vælger det tilbud, du foretækker.
Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

Advokathjælp for private

Som privat skal du ofte bruge hjælp fra en advokat ved skilsmisser, ægtepagter, boligkøb, dødsbo og testamenter. I nogle tilfælde, kan man afvikle situationen selv, men i langt de fleste vil du have behov for en uddannet advokat til at yde juridisk bistand i processen.

Advokathjælp for virksomheder

Virksomheder er juridisk bundet af mange forhold, der kan være svære at danne sig overblikket over, og derfor er det en god ide at anskaffe sig hjælp fra en advokat. Skulle virksomheden, eksempelvis stå i en situation, hvor den er i kontraktuel konflikt med en medarbejder, træder advokaten ind i billedet og afhjælper situationen.

Advokathjælp for virksomhedsejere

Hvornår skal du bruge advokathjælp som virksomhedsejer? Det kan være, hvis du vil starte virksomhed indenfor et område, som er lovreguleret. En advokat kan hjælpe dig med at finde rundt i de forskellige regelsæt, så du undgår dyre fejltagelser. Herudover kan en advokat hjælpe dig med den juridiske del af driften, når du er etableret.

Advokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Testamente

Hvis du og din partner har børn, er det en rigtig god ide at få udarbejdet et testamente, da i derved sikrer, at arven går til den tiltænkte.

Dødsbo

Når du skal opgøre et dødsbo, er der mange forhold pårørende skal tage stilling til. Objektiv og specialiseret hjælp kan, i denne situation, være en stor fordel.

Boligkøb

Når du skal købe en bolig, skal du være opmærksom på det med småt. Det kræver en bred viden at læse mellem linjerne i en bolighandelsituation.

Skilsmisse

Når du skal skilles, er en advokat næsten altid en forudsætning for en mere gnidningsfri proces - medmindre alle parter er fuldkommen enige.

I retten

Skal du i retten og forsvare en sag, er det anbefalet at du anskaffer dig en advokat, der kan kæmpe for det mest fordelagtige udfald.

Fandt du ikke den service, du søgte?