Få 3 tilbud For Partnere
Hej, vi er online! Skriv til os! >

Få 3 tilbud fra advokater

Indtast venligst dit navn
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse Indtast venligst en gyldig e-mailadresse
Indtast venligst dit telefonnummer

Læs vores privatlivspolitik

Find den rigtige advokat til din opgave - nemt og uforpligtende

Vi formidler advokatopgaver, og matcher advokater med klienter - helt gratis

Ageras er Danmarks største formidler af advokatydelser. Det betyder, at vi kan finde dig den bedste advokat til din konkrete sag. Vi er ikke selv advokater, men vi har et værdifuldt netværk, der består af dygtige selvstændige advokatfirmaer landet over. Dette muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov – store som små.

Ved at benytte dig af Ageras, har du mulighed for at modtage 3 uforpligtende tilbud skræddersyet til din sag fra forskellige advokater - helt gratis!

Få 3 tilbud fra advokater

Indtast venligst dit navn
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse Indtast venligst en gyldig e-mailadresse
Indtast venligst dit telefonnummer

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til advokaten.
2
Inden for 48 timer finder vi dig tre tilbud.
3
Du vælger det tilbud, du foretækker.

Advokater for private

Som privat skal du ofte bruge en advokat ved skilsmisser, ægtepagter, boligkøb, dødsbo og testamenter. I nogle tilfælde, kan man afvikle situationen selv, men i langt de fleste vil du have behov for en uddannet advokat til at bistå dig i processen.

Advokater for virksomheder

Virksomheder er juridisk bundet af mange forhold, der kan være svære at danne sig overblikket over, og derfor er det en god ide at anskaffe sig en advokat. Skulle virksomheden, eksempelvis, stå i en siuation, hvor den er i kontraktuel konflikt med en medarbejder, træder advokaten ind i billedet og afhjælper situationen.

Advokater for virksomhedsejere

Hvornår skal du bruge en advokat som virksomhedsejer? Det kan være, hvis du vil starte virksomhed indenfor et område, som er lovreguleret. En advokat kan hjælpe dig med at finde rundt i de forskellige regelsæt, så du undgår dyre fejltagelser. Herudover kan en advokat hjælpe dig med den juridiske del af driften, når du er etableret.

Advokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Hvordan kan en advokat hjælpe dig med din konkrete sag?

En advokat kan hjælpe dig med din konkrete sag, ved at bidrage til processen med juridisk ekspertise. I stort set alle tilfælde, er der mange juridiske forhold man skal tage stilling til, samt have indblik i. Har man ikke den fornødne viden eller et garvet øje for juridisk terminologi, kan det være en udfordring at håndtere sagen selv - uden at snyde sig selv. I andre tilfælde vil det være således, at det er decideret lovpligtigt at have en advokat til at repræsentere sig. I nedenstående opridser vi nogle af de mest hyppigt forekomne sager, der kræver advokatbistand.

Fandt du ikke den service, du søgte?

Denne webside bruger cookies til at indsamle information om brugsadfærd. Du kan forhindre at cookies gemmes ved at indstille din browser til at afvise dem. Læs mere i vores privatlivspolitik.