Find den rigtige advokat til din opgave - nemt og uforpligtende

Vi formidler advokatopgaver, og matcher advokater med klienter - helt gratis

Sådan virker det:

Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til advokaten.

Inden for 48 timer finder vi dig tre tilbud.

Du vælger det tilbud, du foretækker.

Få 3 tilbud fra advokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Vi finder det rigtige match

Ageras er Danmarks største formidler af advokatopgaver. Vores netværk inkluderer kompetente advokater, der praktiserer i hele landet, hvilket tilsikrer, at vi kan imødekomme lige præcis dine behov og forventninger. Du har et problem, og vi kan finde problemløseren.

Du sparer tid

Det at finde en dygtig advokat til en rimelig pris kan virke som en uoverskuelig, tung og langsommelig opgave. Vi kan indhente tre tilbud fra advokater til dig inden for 48 timer, og det eneste du skal gøre er at vente på emails fra os.

Vi kender markedet

Det kan være svært at sætte en definitiv pris på specialiseret hjælp, og derfor opererer vi med at give dig tre tilbud på samme opgave. Du er tilmed sikret, at priserne og tilbuddene er skræddersyet efter dine behov, da du har oplyst os disse.

Fortæl os om din sag, og lad os finde dig tre advokater.

Hvad laver en advokat?

En advokat arbejder professionelt med lovgivningen. I Danmark skal alle advokater være medlem af Advokatsamfundet - et forbund særligt for uddannede advokater. Det skal betragtes som en kvalitetessikring af deres arbejde. Advokatsamfundet stiller nemlig høje krav til deres medlemmers uddannelsesniveau, og ofte vil advokater være nødt til at videreuddanne sig for at være opdateret på de nyeste lovgivninger og den aktuelle viden inden for deres fag. De fleste advokater vil også have et speciale. Du har sikkert hørt om en decideret skilsmisseadvokat, en boligadvokat eller en erstatningsadvokat.

At vælge en advokat med speciale kan være en stor fordel, hvis man er en familie med børn og tilmed er uenige om opdelingen af boet. I disse tilfælde er det en god ide at finde sig en specialist med erfaring. Der er dog mange flere specialiseringer, end de nævnte, som advokater kan gøre sig. Overornet set, inkluderer nogle af advokaters gængse arbejdsopgaver udarbejdelse af testamenter, skilsmisser, ægtepagter, bolighandler, dødsbo, inkasso samt erhvervsopgaver. Efterspørger du en advokat, som specialiserer sig inden for et felt, der ikke er nævnt her, opfordrer vi dig alligevel til at kontakte os, da vi som Danmarks største uvildige netværk af advokater har mulighed for at imødekomme stort set alle slags behov.

Advokater for private

Som privat skal du ofte bruge en advokat ved skilsmisser, ægtepagter, boligkøb, dødsbo og testamenter. I nogle tilfælde, kan man afvikle situationen selv, men i langt de fleste vil du have behov for en uddannet advokat til at bistå dig i processen.

Advokater for virksomheder

Virksomheder er juridisk bundet af mange forhold, der kan være svære at danne sig overblikket over, og derfor er det en god ide at anskaffe sig en advokat. Skulle virksomheden, eksempelvis, stå i en siuation, hvor den er i kontraktuel konflikt med en medarbejder, træder advokaten ind i billedet og afhjælper situationen.

Advokater for virksomhedsejere

Hvornår skal du bruge en advokat som virksomhedsejer? Det kan være, hvis du vil starte virksomhed indenfor et område, som er lovreguleret. En advokat kan hjælpe dig med at finde rundt i de forskellige regelsæt, så du undgår dyre fejltagelser. Herudover kan en advokat hjælpe dig med den juridiske del af driften, når du er etableret.

Det er altid en god ide at sikre, at du har den bedste løsning.

Du kan altid skifte advokat, men det anbefales, at du afslutter eller opsamler på eventuelle igangværende sager hos din nuværende advokat. Er dette ikke muligt, skal du huske at få så meget information fra din nuværende advokat om deres fremgang i sagen.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig