Billig revisor

Står du og skal have hjælp fra en revisor? Hos Ageras har du mulighed for at få hjælp til at finde dig en dygtig og samtidig billig revisor, der kan give dig en hjælpende hånd med det revisionsarbejde, som du måtte have behov for at få hjælp til. Vi har samlet et stort netværk af dygtige og erfarne revisorer fra hele landet, som sidder klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på at få hjælp til din opgave. Med Ageras kan du let og hurtigt finde dig en dygtig og billig revisor, der kan hjælpe dig med netop det, som du står og skal bruge hjælp til.

Billig revisor til erhvervslivet kan være en stor hjælp

Hvis du står og skal have fundet en billig revisor, der kan assistere dig med nogle forskellige arbejdsopgaver i din virksomhed, så er der gode muligheder for at finde et revisionsfirma flere forskellige steder i landet, som kan hjælpe dig.

Der er slet ingen tvivl om, at det kan være en rigtig god idé at få taget en snak med en revisor, da revisorer har mange års erfaring i deres fag og dermed også har et meget omfattende kendskab til nogle af de mange vigtige regler, man som virksomhed er nødsaget til at forholde sig til. Dette gør, at det kan være fornuftigt at få taget kontakt til en dygtig revisor, hvis man er i tvivl om nogle af de regler, der gør sig gældende indenfor betaling af moms og skat.

Et revisionsfirma kan løse mange opgaver for dig

At finde sig en billig revisor kan bestemt være til stor gavn uanset, om man repræsenterer en virksomhed, eller man har behov for at få hjælp som privatperson. Der er nemlig rigtig mange forskellige arbejdsopgaver, som en revisor vil kunne hjælpe dig med at løse både som privatperson og i erhvervsmæssig sammenhæng.

Hvis man i erhvervsmæssig sammenhæng godt kunne tænke sig at få en hjælpende hånd til at få udført en eller flere revisionsopgaver, så er der slet ingen tvivl om, at der vil være rig mulighed for at finde et firma, som vil kunne hjælpe en med netop den arbejdsopgave, som man ønsker hjælp til her hos Ageras. Vi har samlet en lang række dygtige revisionsfirmaer, der alle sidder klar til at give dig et godt tilbud på at få klaret netop din opgave – uanset hvad det måtte dreje sig om.

Rådgivning for virksomheder

Der er naturligvis rigtig mange forskellige ting, man som virksomhed med fordel kan vælge at drøfte med et revisionsfirma. At få rådgivning fra en dygtig revisor kan man have behov for i rigtig mange forskellige sammenhænge, og det kan bestemt være en god idé at få drøftet en række forskellige økonomiske og regnskabsmæssige ting med en god og billig revisor.

Rådgivningsarbejdet kan bestå i rigtig mange forskellige ting, og der kan være et væld af forskellige vigtige ting, som du kan få drøftet med en revisor.

Når du skal have ydet rådgivning fra en revisor, og du gerne vil have dette gjort til en pris, der er så god som overhovedet muligt, så er der i særlig grad en metode, som du med fordel kan vælge at gøre brug af.

I forbindelse med at der skal ydes rådgivning, kan det inden det pågældende møde finder sted enten fysisk eller via telefon være en rigtig god idé, at man sørger for at få lavet sig en liste over alle de forskellige ting, som man ønsker at spørge revisoren om. Når man laver en sådan liste, har man noget konkret at forholde sig til og det samme har revisoren. Når man har noget konkret at drøfte med sin revisor, vil dette blandt andet kunne sikre, at der ikke bruges så meget tid på selve rådgivningsdelen, og det kan bestemt være en god idé, hvis du ønsker at spare penge. Ved at have nogle helt konkrete punkter at drøfte med sin revisor, vil man have mulighed for at få svar på nogle af de mange spørgsmål, som man måtte have på kortere tid, og dette kan være med til at sikre, at du får reduceret dine revisionsomkostninger.

Hjælp til optimering af skat for virksomheder

En billig revisor kan du med fordel få rådgivning fra omkring optimering af din skattebetaling, så du kan være sikker på, at du vil komme til at have netop den løsning, der økonomisk set vil være den bedste og mest fordelagtige for dig.

Revisoren vil i kraft af sine mange års erfaring i sit fag have det fornødne kendskab, det kræver for at kunne rådgive virksomheder om, hvordan de kan optimere deres betaling af skat. Driver man eksempelvis en relativ nyetableret virksomhed, kan det være, at man gerne vil bruge de første 1 – 3 år på at lade en stor del af overskuddet i virksomheden gå til konsolidering af selskabet.

Her er der slet ingen tvivl om, at rådgivning fra en revisor kan være alfa omega. I en sådan situation vil revisoren blandt andet kunne rådgive jer som virksomhed om, hvordan I kan gøre dette på den mest hensigtsmæssige måde, der økonomisk set vil være mest fordelagtig for jer. Har man ikke selv et meget omfattende kendskab til de gældende regler indenfor emner som disse, bør man ikke tøve et sekund med at få kontaktet et revisionsfirma, der kan yde professionel og kyndig rådgivning. De penge man betaler i honorar til det pågældende revisionsfirma kan nemlig uden tvivl være givet særdeles godt ud, da den rådgivning, som man vil få, kan være yderst værdifuld for selskabet.

Hvis det pågældende revisionsfirma eksempelvis vil være i stand til at orientere dig om nogle af de gældende regler for fradragsmuligheder eller andre øvrige forhold, som gør, at I som virksomhed vil få mulighed for at opnå en årlig besparelse, vil det jo naturligvis forholde sig sådan, at den pris, der skal betales til revisoren hurtigt vil være tjent hjem. Det vil i mange tilfælde være sådan, at virksomheder har mulighed for at opnå et eller flere forskellige typer af fradrag, som kan gøre, at virksomheden kan komme til at spare sig selv for en hel del penge.

Derfor kan det bestemt være fornuftigt at overveje at få taget kontakt til en billig revisor, der kan hjælpe med optimering af skattebetalingen og samtidig yde rådgivning omkring andre øvrige skatte- og fradragsmæssige regler, I som virksomhed ikke på nuværende tidspunkt har kendskab til.

Udarbejdelse af årsregnskab af erfaren revisor

At få en erfaren revisor til at lave en udarbejdelse af dit årsregnskab kan bestemt godt være en god idé. Der er visse selskaber, der rent lovgivningsmæssigt er forpligtet til at få udarbejdet et årsregnskab fra et revisionsfirma. De virksomheder i Danmark, der er forpligtet til at få udarbejdet et årsregnskab af et revisionsfirma, er alle anparts- og aktieselskaber, der har en vis størrelse.

Nogle virksomheder er forpligtet til at få udarbejdet et årsregnskab af en revisor

Såfremt man driver et anpartsselskab eller et aktieselskab, og man har en omsætning af en vis størrelse, vil man være forpligtet til at få sit årsregnskab udarbejdet af en revisor. Driver man derimod en virksomhed, der ikke har en særlig høj omsætning, vil man som oftest ikke være forpligtet til at få assistance fra et revisionsfirma til at få lavet årsregnskabet. Det er dog værd at bemærke, at virksomhedens selskabsform har meget at sige i forhold til de gældende regler.

Selvom man eventuelt måtte befinde sig under den grænse, der gør, at man har revisionspligt, kan det alligevel være en rigtig god idé at få en revisor til at hjælpe sig med at få udarbejdet sit årsregnskab, for de penge det koster at få hjælp fra en billig revisor kan faktisk vise sig at være givet enormt godt ud. Hvis du får taget fat i en dygtig og billig revisor, er der gode muligheder for at få en hjælpende hånd med arbejdet, så du kan sikre dig, at den regnskabsmæssige del af arbejdet i din virksomhed er 100% på plads.

Såfremt du gerne vil finde dig en billig revisor der kan assistere dig med årsregnskabet, er der gode muligheder for at finde en af slagsen, der kan hjælpe dig igennem Ageras.

Der er rigtig mange revisorer rundt omkring i hele landet, der har stor erfaring i at hjælpe virksomheder med at udarbejde deres årsregnskab, så virksomhederne derved kan være stensikre på, at årsregnskabet er lavet korrekt og efter de gældende regler.

Der kan spares meget tid ved at benytte en billig revisor

At få lavet et årsregnskab kan sagtens være en opgave, der er meget omfattende, og det er af samme årsag også noget, der kan være yderst ressource- og tidskrævende for en virksomhed.

Derfor er der rigtig mange danske virksomheder, der vælger at få taget kontakt til et dansk revisionsfirma, der kan stå for at udføre dette arbejde.

Hjælp i forbindelse med selskabsstiftelse

En billig revisor vil være rigtig god at få taget kontakt til, hvis du står og skal have stiftet et nyt selskab. Der er rigtig mange mennesker, der vælger at tage kontakt til et revisionsfirma i forbindelse med, at de skal have stiftet sig et nyt selskab, og det er der bestemt en god grund til. Når der skal laves en selskabsstiftelse, så er der mange mennesker der er meget i tvivl om hvilken selskabsform, der vil være den helt rigtige at gøre brug af. Hvis du hører til blandt en af de danskere, der står og skal have stiftet et nyt selskab, men er i tvivl om hvilken en af de forskellige selskabsformer, der vil være den helt rigtige at gøre brug af, er der helt bestemt ingen tvivl om, at det kan være en super god idé at anvende en billig revisor, der kan hjælpe.

Vil du gerne finde dig en dygtig men samtidig billig revisor, der vil kunne rådgive dig omkring dit valg af selskabsform, så du derved kan sikre dig, at du får valgt den helt rigtige løsning, vil der være rig mulighed for at finde en via Ageras.

Hvis du i stedet for allerede har besluttet dig for hvilken selskabsform, som du godt kunne tænke dig at stifte, men du ønsker at lave selskabsstiftelsen med et apportindskud, er dette også et af de områder, der kræver, at du får en dygtig og god revisor ind over processen.

Selskabsstiftelse med apportindskud betyder, at man indskyder værdier i det pågældende selskab fremfor udelukkende at indskyde penge, og det er der faktisk rigtig mange super gode grunde til at overveje. Hvis man beslutter sig for at stifte et nyt selskab, så kan det naturligvis være meget rart ikke at skulle indskyde helt så mange kontanter, hvis man alligevel har nogle forskellige værdier, der kan indskydes.

Vælger man eksempelvis at stifte et anpartsselskab, skal der samlet set være værdier i selskabet for et beløb lydende på minimum 50.000 kroner, som enten skal være i kontanter, værdier i form af inventar, varer eller andet. Det er også muligt at lave en selskabsstiftelse, hvor man kombinerer indskud af kontanter og værdier på én gang.

Såfremt man skal have lavet et indskud af værdier i virksomheden i form af andet end blot kontanter, er det lovpligtigt, at man får lavet en såkaldt vurderingsberetning, hvilket betyder, at revisoren skal vurdere den samlede værdi af de ting, som man ønsker at indskyde i firmaet.

Hjælp fra billig revisor kan være en god investering for virksomheden

Der er mange danske virksomheder, der vælger at benytte sig af en dygtig revisor, og det er der bestemt en god grund til. Når du vælger at tage fat på en dygtig men samtidig billig revisor skal du regne med, at revisoren kan give dig professionel rådgivning blandt andet i forhold til, hvordan du økonomisk set kan lave optimeringer af din forretning, hvilket kan give virksomheden forbedrede resultater på bundlinjen.

Orientering om tilskud- og fradragsmuligheder

En anden væsentlig ting man som virksomhed bør tage med i sine overvejelser i forbindelse med, at man skal ud for at have fundet et revisionsfirma, der kan yde en god og professionel rådgivning er, at der kan være en bred skare af forskellige tilskud- og fradragsmuligheder, man som virksomhed har mulighed for at benytte sig af.

Få hjælp fra en billig revisor som privatperson

Hvis du står som privatperson og godt kunne tænke dig at få en hjælpende hånd fra en revisor, så er der naturligvis rigtig gode muligheder for dette. Der er bestemt mange ting, du som privatperson med stor fordel kan få en professionel til at hjælpe dig med:

Skattemæssige forhold

Der er mange skattemæssige forhold, man som privatperson bliver nødsaget til at have kendskab til. Det er blandt andet sådan, at der kan være nogle bestemte skattemæssige regler, som gør sig gældende i forbindelse med, at man har haft gevinst på aktiemarkedet, eller hvis man netop har solgt en ejendom, hvor man har opnået en gevinst i forbindelse med salget. Der er generelt set rigtig mange forskellige situationer, hvor det kan være nødvendigt, at man som privatperson har et kendskab til de gældende regler for skattebetaling.

Dog forholder det sig sådan, at der i tidens løb er blevet lavet en alenlang liste af skatteregler, som man bliver nødsaget til at forholde sig til, og det gør naturligvis også, at man i særlig høj grad kan få meget ud af at få drøftet sin skattemæssige situation med en god og billig revisor, der kan hjælpe en med at sikre, at man overholder alle de gældende regler.

Det er naturligvis meget væsentligt, at man som privatperson sørger for at overholde alle gældende skatteregler, da man ellers kan risikere at blive pålagt bøder fra skat for manglende eller for sen betaling af det, man skylder.

Rådgivning om din privatøkonomi

Det, du som privatperson kan regne med at få hjælp til som privatperson, er uden tvivl et væld af forskellige ting, når du får taget kontakt til en erfaren og billig revisor, der kan yde rådgivning omkring din privatøkonomi.

En ting som et revisionsfirma dog i særlig grad kan yde rådgivning om for private vil blandt andet være optimeringer af ens privatøkonomi. Hvis du eksempelvis ønsker at få drøftet dine muligheder for fradrag, eller hvis du ønsker at få taget en snak med en erfaren revisor omkring øvrige gældende forhold for skattebetaling, vil der være gode muligheder for at blive klogere i forbindelse med, at man rådfører sig med revisoren.

Hjælp til selvangivelsen

En billig revisor kan hjælpe dig, hvis du står og skal have en hjælpende hånd til at få lavet din selvangivelse. Hvis det er sådan, at du skal have lavet en selvangivelse, eller du har behov for assistance til at få lavet den udvidede selvangivelse, så er der slet ingen tvivl om, at en billig revisor kan være en rigtig stor hjælp. Der vil være rig mulighed for at finde et erfarent revisionsfirma, der kan hjælpe dig med din selvangivelse, så du kan være stensikker på, at alt er lavet korrekt.

Hjælp til din privatøkonomi skaber tryghed

Hvis man som privatperson gerne vil have skabt en god tryghed i forhold til at sikre, at ens privatøkonomi er, som man ønsker den skal være, vil der helt sikkert være en super god hjælp at hente, hvis man vælger at få taget fat i et dygtigt revisionsfirma, der kan hjælpe en.

Hvis du skal have gennemgået din privatøkonomi og dermed sikre, at alt i forhold til din privatøkonomi er, som du ønsker det, så kan det bestemt godt være fornuftigt af dig som privatperson at få taget fat på en god og billig revisor, der kan hjælpe dig.

Find en billig revisor i nærheden af din bopæl

Der er mange danskere, der gerne vil have taget en snak med en dygtig og samtidig billig revisor, der har til huse i nærheden af ens egen bopæl. Hvis du ønsker at få taget en snak med en revisor i nærheden af din bopæl, vil der være rig mulighed for at finde et revisionsfirma nær dig igennem Ageras.

Det kan være en god idé at vælge en billig revisor fra lokalområdet

Hvis du skal have fundet dig en revisor, så er der slet ingen tvivl om, at det i rigtig mange tilfælde kan være fornuftigt at få valgt sig en revisor, der holder til i nærheden af ens bopæl. Hvis man får valgt sig en revisor, som holder til i nærheden af ens bopæl, vil et fysisk møde nemlig være væsentligt nemmere, og der er slet ingen tvivl om, at det kan være meget praktisk at få valgt sig et revisionsfirma, som holder til i nærheden af det sted, hvor man er bosat.

Vi har samlet landets mange forskellige revisionsfirmaer, så du let og overskueligt kan finde et firma, der kan hjælpe netop dig.

Der kan være meget store prisforskelle at finde på revisorer

Når du skal ud for at finde dig en revisor, som kan assistere dig med den pågældende revisionsopgave, så skal du først og fremmest regne med, at der sagtens kan vise sig at være meget varierende priser at finde hos de forskellige virksomheder rundt omkring i landet. Når man skal finde sig en god men samtidig billig revisor, er det derfor meget vigtigt, at man først og fremmest sørge for at få dannet sig et overblik over, hvordan prisniveauet er i markedet.

Revisionsfirmaer sætter der priser efter, hvor omfattende og tidskrævende et stykke arbejde, der skal laves, og man skal derfor regne med, at revisionsfirmaets tidsforbrug vil have rigtig meget at sige i forhold til den pris, der skal betales.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fundet et erfarent revisionsfirma, der kan hjælpe dig til en fornuftig pris, så er der et par forskellige ting, som du med stor fordel kan gøre dig nogle overvejer omkring, og du kan med fordel benytte dig af de 3 nedenstående tips til en lavere revisorregning.

3 tips til en lavere revisorregning

Hvis du gerne vil have dig en lavere revisorregning, så er der helt overordnet set 3 gode råd, som du med fordel kan vælge at gøre brug af:

1. Vælg dit revisionsfirma med omhu

Det første gode råd til dig, der står og skal hav fundet et revisionsfirma er uden tvivl at vælge hvilket firma, du ønsker at gøre brug af med stor omhu. Det er nemlig sådan, at priserne i høj grad vil være varierende alt efter dit valg af revisionsfirma, og der er i særlig grad en altoverskyggende faktor, der har meget at sige for prisen. Den mest væsentlige faktor for dine omkostninger til en revisor er uden tvivl, om du ønsker at gøre brug af en statsautoriseret revisor, eller du blot vælger at anvende en registreret revisor. Der er mange forskellige typer af opgaver, som en registreret revisor laver, og det vil uden tvivl forholde sig sådan, at en registreret revisor kan løse stort set de samme opgaver som den statsautoriserede revisor. Der er ganske enkelte opgaver, som de statsautoriserede revisorer bliver nødsaget til at løse, da der rent lovgivningsmæssigt er enkelte ting, som ikke må udarbejdes af en registreret revisor. Blandt andet er der rent lovgivningsmæssig lavet en regel om, at visse arbejdsopgaver i børsnoterede selskaber udelukkende må udføres af statsautoriserede revisorer. Dog er det naturligvis i langt de fleste tilfælde blot hjælp fra en ganske almindelig registreret revisor, der er behov for.

2. Tænk dit behov igennem

Det kan være en rigtig god idé at tænke ens egentlige behov igennem, når man skal have fundet sig en billig revisor, der kan hjælpe en med regnskabsarbejdet. Det forholder sig nemlig sådan, at revisorer som udgangspunkt altid sætter en pris på deres arbejde ud fra hvor mange timer, der bruges. Derfor kan det være en rigtig god idé, at man sørger for at få så meget som overhovedet muligt ud af de timer, som man betaler en revisor.

Derfor kan du eksempelvis med fordel sørge for at skrive en liste ned med 5 – 10 punkter, som du ønsker at få drøftet med en revisor i forbindelse med et rådgivningsmøde eller lignende. Ved at gøre dette kan det sagtens være, at dit behov for rådgivning kan klares på kortere tid, ens hvis du valgte at afhænge et længere møde med revisoren, hvor der ville være væsentligt mere spildtid.

Det kan i øvrigt også være fornuftigt at få en fast pris på en konkret opgave fra en billig revisor, da dette gør, at du ikke er afhængig af, hvor effektivt den pågældende revisor arbejder.

3. Dan dig et overblik over prisniveauet på revisorhjælp

Revisorhjælp vil der som førnævnt være mulighed for at finde meget varierende priser på, og det er langt fra alle virksomheder, der tage de samme priser. Derfor kan det være en rigtig god idé at få dannet sig et overblik over, hvordan prisniveauet i markedet indenfor revisionshjælp ser ud. En nem og hurtig måde at få dannet sig et godt overblik over det generelle prisniveau er ved at gøre brug af en tjeneste som Ageras. Hvis du vælger at anvende Ageras, kan du ganske gratis og uforpligtende modtage 3 tilbud fra revisorer, der sidder klar til at give dig en hånd med det arbejde, du ønsker at få hjælp til. Det er ganske gratis at benytte tjenesten Ageras, og du har derfor intet at tabe – tværtimod. Hvis du vælger at anvende tjenesten, Ageras, vil du kunne få en god gennemsigtighed i markedet, hvilket gør, at du kan sikre, at du ikke vælger den dyreste løsning – men i stedet for får den løsning, der skaber mest værdi for dig til den bedste pris.

Pengene der betales til en billig revisor kan hurtigt være tjent hjem

Uanset om man vælger at henvende sig til en virksomhed som privatperson, eller man beslutter sig for at tage kontakt til et revisionsfirma på vegne af en virksomhed, kan man altid være stensikker på, at der vil forelægge mulighed for, at man kan få ydet en særdeles værdifuld rådgivning.

I rådgivningsprocessen vil man tit og ofte få indblik i nogle forskellige skattemæssige forhold samt fradragsmuligheder, der kan komme en til gode uanset, om man er privatperson, eller man henvender sig på vegne af en virksomhed, og det gør, at der er mange mennesker, der synes, at det er super fedt at gøre brug af muligheden for at få drøftet økonomien med en revisor, for selvom man naturligvis betaler et beløb til revisoren for rådgivningsarbejdet, vil disse penge dog tit og ofte sagtens kunne tjene sig selv hjem lynhurtigt, efter revisoren har sat dig ind i nogle af de forskellige forhold, der betyder, at du kan opnå skattemæssige besparelser eller fradrag.

Kvalitetskontrollerede revisorer finder du hos Ageras

Hos Ageras gør vi rigtig meget ud af at sikre de forskellige samarbejdspartnere, vi har. Dette betyder altså med andre ord, at du altid kan være stensikker på, at du vil få lavet dig et ordentligt, solidt og veludført stykke arbejde, når du vælger at benytte dig af en af de revisionsfirmaer, som du finder via Ageras.

For at give dig den bedste oplevelse har vi sørget for at kontrollere, at virksomhederne du finder her på sitet også ret faktisk lever op til det, de lover.

Dette gør, at du ved at benytte dig af Ageras ganske gratis og uforpligtende altid kan være stensikker på, at du vil være i gode hænder.

Modtog gratis 3 tilbud på en dygtig og billig revisor

Hos Ageras kan du gratis og uforpligtende få mulighed for at modtage 3 tilbud på at få hjælp fra en erfaren revisor. Hvis du ønsker at få fundet dig en billig revisor, der kan assistere dig med netop den arbejdsopgave, som du godt kunne tænke dig at få en hjælpende hånd til, skal du blot sørge for at udfylde kontaktformularen ovenfor, hvorefter du indenfor relativ kort tid vil modtage 3 gratis og ganske uforpligtende tilbud på at få en hjælpende hånd fra 3 revisionsfirmaer.

Det er både gratis og helt uforpligtende at gøre brug af Ageras til at finde sig en god og billig revisor, der kan hjælpe til med ens opgave, og der vil altså derfor intet være at tabe.

Udfyld blot kontaktformularen ovenfor og lav en kort beskrivelse af arbejdet, som du ønsker at få hjælp til, hvorefter du vil blive kontaktet af 3 revisionsfirmaer nær dig, der vil komme med hver deres tilbud på at løse netop din opgave.