Kan du tage flere sager?
Så har vi kunderne

Opret en gratis demobruger

Vores kundeserviceafdeling gør det hårde arbejde for dig. Vi kontakter kunderne, hvor vi identificerer deres behov, samt verificerer, at den enkelte kunde har en oprigtig og seriøs interesse i at finde en fagmand.

Der er ingen abonnementer, gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Du betaler udelukkende for de sager, som er relevante for din forretning ift. dit lokalområde eller inden for dit speciale. Det er udelukkende dig, der bestemmer hvornår og hvordan, du bruger dine penge hos Ageras.

Din partnerkonsulent vil altid assistere og hjælpe dig med at finde de sager, som passer din profil bedst muligt. Derudover har vi telefonisk support, og står altid klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit samarbejde med Ageras.

Opret en gratis bruger
En værdifuld samarbejdspartner

Dansk Revision Viborg har haft stor glæde af at have Ageras som samarbejdspartner. Vi har fået mange gode og spændende kunder igennem Ageras. Ageras sørger hele tiden for, at vi bliver matchet med relevante kunder gennem kyndig rådgivning. Vi er meget tilfreds med den personlige kontakt og service, som Ageras leverer – de er en stor hjælp for vores virksomhed

- Per Tange, Partner, Dansk Revision – Viborg.

Udfyld kontaktformularen, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med henblik på en gennemgang af vores system. Med en gratis og uforpligtende demoprofil, har du mulighed for at kigge på alle de sager, som er tilgængelige i dit lokalområde eller inden for din niche.

Opret en gratis bruger