Den bedste alt-i-en-løsning til at
styre og vækste din virksomhed

Få mere information

Ageras kombinerer alt du behøver som moderne revisor

At drive en revisionsvirksomhed er som at jonglere med en masse bolde i luften. Vi hjælper dig med at gribe dem alle, så du kan fokusere på at skabe værdi.

Markedsplads

Få adgang til et ubegrænsede antal kunder for kun 799,- om måneden

Ageras' markedsplads er en platform for regnskabsydelser. For kun 799,- om måneden får du ubegrænset adgang til platformen, hvor du kan møde alle de kunder, du vil.

CRM-system

Et moderne CRM-system skræddersyet til revisorer

Ageras CRM-system er et online værktøj til at gøre dit liv som revisor nemt. Bevar overblikket over både dine aktuelle og potentielle kunder.

Et værdifuldt samarbejde. Tag ikke blot vores ord for det.

En helt igennem god oplevelse

En helt igennem god oplevelse. Jeg anvendte Ageras for at booste min kundetilgang - og det lykkedes til fulde. De leads jeg modtog passede perfekt og jeg fik hurtigt en markant kundetilgang, ligesom jeg oplevede en fantastisk god dialog med Asger - især i opstartsfasen. Kan helt klart anbefales.

- Jesper Brødholt
Strålende

At have plantet min ben som partner hos Agera har vist sig at være et meget berigende møde. Der har fra start været et kæmpe engagement til at det skal lykkes for mig som partner hos Agera, så både jeg og den fremtidige kunde for de bedste løsninger. Jeg har mødt en meget positiv form for professionalisme og der bliver hele tiden vist vejen til næste skridt.

- Lotte Søs

Et stærkt team bag

Rico Andersen
Chief Executive Officer
Martin Hegelund
Chief Marketing Officer
Philip Dahlstrøm
Chief Technology Officer
Claus Kjær Jørgensen
Chief Financial Officer