Hvordan laver jeg en udvidet selvangivelse?

En udvidet selvangivelse udfyldes af erhvervsdrivende i stedet for den standard selvangivelse - en skatteopgørelse som alle lønmodtagere i den danske befolkning skal udfylde - på skat.dk. Altså, skal du altid udfylde en udvidet selvangivelse, hvis du driver mindre virksomhed i Danmark.

Hvis din virksomhed omsætter for mere end 25 mio., eller hvis du har part i en anpartsvirksomhed kan SKAT anmode om, at du sender et årsregnskab sammen med din udvidet selvangivelse inden for den årlige frist.

Hvis du skal have udarbejdet en udvidet selvangivelse, så udfyld vores formular. Vi finder dig tre uforpligtende tilbud fra specialister med særlig interesse for din konkrete sag - helt gratis. På denne måde kan du sammenligne priser og services fra flere revisorer/ bogholdere i Danmark. Det er nemt og gratis, og du har intet at tabe - kun tid at vinde og penge at spare!

Hvad koster en udvidet selvangivelse?

Priserne på en udvidet selvangivelse vil variere, da den tidsmæssige byrde, der forbindes med dens udførelse afhænger af posterne, der indgår selvangivelsen samt dens omfang. Af selvsamme årsag kan det være svært at give én konkret pris, der er retvisende, men for at give dig et indblik i markedet har vi taget udgangspunkt i fire sager som vi har haft på Ageras.

Det skal dog siges, at disse priser kan ikke betragtes som en regel eller som ensbetydende for at din konkrete sag vil have samme pris.

Eksemplerne skal betragtes som netop dét - eksempler, der giver dig en ide om prisforholdene på markedet.  

Udvidet selvangivelse for IVS og ApS

Virksomhedsejeren af en IVS og ApS søger en bogholder til udarbejdelse af en udvidet selvangivelse - tæt på fristen for indberetning.

  • Årlig omsætning: 50.000,00 DKK

  • Antal ansatte: 1

  • Branche: Detailhandel

Udvidet selvangivelse

1200,00 DKK

Moms (25%)

300,00 DKK

I alt inkl. moms

1500,00 DKK

Udvidet selvangivelse af forældrekøb

Klienten søger en ny revisor til administration og regnskab i forbindelse med udlejning af ejerbolig.

  • Årlig omsætning: 84.000,00 DKK

  • Branche: Forældrekøb

Udvidet selvangivelse

2.600,00 DKK

Moms (25%)

650,00 DKK

I alt inkl. moms

3.250,00 DKK

Udvidet selvangivelse af 4 udlejningsejendomme

Klienten er udlejer af ejendomme og søger en revisor/ bogholder til årets udvidet selvangivelse.

  • Årlig omsætning: 45.000,00 DKK

  • Branche: Udlejningsejendomme

Udvidede selvangivelser

4.500,00 DKK

Moms (25%)

1.125,00 DKK

I alt inkl. moms

5.625,00 DKK

Udvidet selvangivelse i forbindelse med aktieinvesteringer

Klienten er privatperson og søger en revisor til at varetage den udvidet selvangivelse for vedkommendes årlige investering i aktier. Der findes dokumentation for vinding og tab.

Udvidet selvangivelse

10.000,00 DKK

Moms (25%)

2.500,00 DKK

I alt inkl. moms

12.500,00 DKK

Hjælp til udvidet selvangivelse

Du kan vælge at få hjælp fra en revisor til din udvidet selvangivelse, hvis du vil være sikker på at resultatet er helt korrekt. Udfyld vores formular og modtag 3 gratis og uforpligtende btilbud fra revisorer på udvidet selvangivelse. 

Artiklens indhold

Få 3 Tilbud