Hvad koster en revisor til nedlukning af virksomhed?

Hvis du skal lukke din virksomhed skal du have en revisor til at hjælpe dig med det afsluttende skatteregnskab samt en opgørelse af eventuelle fortjenester eller tab. Dette skal oplyses i din selvangivelse. Herudover skal du også indberette dit momsregnskab til og med den dato, hvor virksomheden ophører. Der er deadlines der skal holdes samt formaliteter, der skal være på plads - så det vil altid være en god ide at have en revisor til at overse processen.

Hvis du skal lukke din virksomhed, så udfyld vores formular. Vi finder dig tre uforpligtende tilbud fra specialister med særlig interesse for din konkrete sag - helt gratis. På denne måde kan du sammenligne priser og services fra flere revisorer i Danmark. Det er nemt og gratis, og du har intet at tabe - kun tid at vinde og penge at spare!

Jeg vil gerne have tre tilbud fra revisorer

Priserne på en revisor til nedlukning af en virksomhed

Priserne på en revisor til nedlukning af en virksomhed vil variere, da den tidsmæssige byrde, der forbindes med dens udførelse afhænger af mange faktorer, der er individuelle for den pågældende virksomhed. Af selvsamme årsag kan det være svært at give én konkret pris, der er retvisende, men for at give dig et indblik i markedet har vi taget udgangspunkt i tre sager som vi har haft på Ageras.

Det skal dog siges, at disse priser kan ikke betragtes som en regel eller som ensbetydende for at din konkrete sag vil have samme pris.

Eksemplerne skal betragtes som netop dét - eksempler, der giver dig en ide om prisforholdene på markedet.  

Nedlukning af IVS

Virksomheden er et holdingselskab uden aktivitet.

Nedlukning af virksomhed

4.800,00 DKK

Moms (25%)

1.200,00 DKK

I alt inkl. moms

6.000,00 DKK

Nedlukning af virksomhed

Klienten søger en revisor til to årsrapporter samt nedlukning af to virksomheder.

Årsrapport for driftselskab

3.500,00 DKK

Årsrapport for holdingselskab

1.500,00 DKK

Nedlukning af driftselskab

500 DKK

Nedlukning af holdingselskab

500 DKK

Moms (25%)

1.500,00 DKK

I alt inkl. moms

7.500,00 DKK

Nedlukning af I/S selskab

Nedlukning af virksomhed

10.000,00 DKK

Moms (25%)

2.500,00 DKK

I alt inkl. moms

12.500,00 DKK

 

Posted: 26 Sep, 2018

Mette Kamper Ahlgreen

Læs mere fra denne skribent

Ageras yder ikke individuel økonomisk eller juridisk rådgivning, men samarbejder i stedet med advokater og revisorer, der kan hjælpe dig videre. Udfyld formularen herunder og modtag tilbud fra professionelle rådgivere indenfor ganske kort tid.

Klik her for at få tilbud fra advokater og revisorer