Sådan skaffer du bedst kapital til et ApS

År 2021 nærmer sig med hastige skridt. Og som du måske ved, er d. 15. april 2021 deadline for omregistrering af dit IVS. Hvis du ikke har en klarlagt plan endnu, så giver vi dig her tre ideer til, hvordan du kan skaffe den nødvendige kapital for et ApS.

 

Forslag 1:

Hvis du ejer noget af værdi i privaten…

Så kan du indskyde det som et aktiv i din virksomhed. Dvs. at du kan få en ny erklæring på, at din virksomhed er mere værd og at du dermed har et større pengebeløb, når du skal omregistrere dit holdingselskab fra et IVS til et ApS.

 

Forslag 2:

Hvis dit holdingselskab har investorer…

Så kan du muligvis overbevise dem om, at det er værdifuldt at hæve beløbet for deres investering. I sidste ende kan det betyde alt eller intet for din virksomheds overlevelse. Hvis din investor støtter dit produkt, er chancerne gode for, at han eller hun vil bidrage til, at din virksomhed ikke skal lukkes ned.


 

Forslag 3:

Hvis dit IVS ejer datterselskaber..

Og hvis et datterselskab har et øget overskud, så kan balancen muligvis forbedres så meget, at du kan få en erklæring på at dit IVS er mere værd. Dvs. at du har mere kapital, så du kan omregistrere det til et ApS.

 

Få tre gratis tilbud af en revisor

 

Mangler du den rette revisor til at omregistrere din virksomhed? Så kan du få tre gratis tilbud ved at klikke på knappen ovenfor.


 

Posted: 05 Nov, 2019

Ageras yder ikke individuel økonomisk eller juridisk rådgivning, men samarbejder i stedet med advokater og revisorer, der kan hjælpe dig videre. Udfyld formularen herunder og modtag tilbud fra professionelle rådgivere indenfor ganske kort tid.

Klik her for at få tilbud fra advokater og revisorer