Boligadvokat til boligkøb eller salg

Modtag tilbud på de bedste boligadvokater i dit nærområde

Foretagelse af salg eller køb af fast ejendom er ofte en stor beslutning, som de fleste kun foretager få gange i løbet af deres liv. Uanset om du overvejer at sælge eller købe, har beslutningen stor indvirkning på din privatøkonomi. For at lette denne proces vælger mange derfor at tilknytte en boligadvokat. Ageras leverer kvalificerede tilbud, som sparer dig tid i din søgen efter dygtige boligadvokater og skaber gennemsigtighed, når du skal vælge den rette boligadvokat. At modtage tilbud fra Ageras er gratis og ikke-bindende. Hvis du ønsker at gøre brug af tjenesten, skal du:

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Gå på vores hjemmeside og udfylde den online formular, herefter vil vores team kontakte dig for en uddybelse af din sag.
2
Ud fra din geografiske lokation, din sags omfang og adspurgte ekspertområde, giver boligadvokater tilbud på sagen. Ageras vil herefter give dig de tre bedste tilbud matchende dine behov.
3
Det står dig frit for at sammenligne tilbuddene og vælge hvem, du ønsker at samarbejde med. Hvis du ønsker et samarbejde, vil boligadvokaten kontakte dig direkte.
Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

Tid og kendskab

I de fleste tilfælde er det nødvendigt med en boligadvokat ved køb eller salg af fast ejendom, hvad end det er som privatperson og der er tale om et sommerhus, en andelsbolig mm eller erhvervsmæssig ejendom. Et salg eller køb er ofte tidskrævende og kræver et bredt og samtidig dybdegående kendskab til mange love og regler. Derfor er det vigtigt, at man har en dygtig boligadvokat ved sin side, som kan hjælpe en smertefrit gennem forløbet. Desuden kan der være mange uforudsete udgifter, som render op, hvis ikke man er i konsultation med en boligadvokat inden køb eller salg.

Førstegangskøbere

Især for førstegangskøbere hvis drømmebolig synes inden for rækkevidde, kan det være klogt at konsultere sig med en advokat. Man hurtigt befinde sig i en situation, hvor det er fristende at skrive under på købsaftalen omgående, uden at have fået den rette rådgivning fra en boligadvokat. I sådanne tilfælde er det væsentligt, at du får tilføjet et advokatforbehold til købsaftalen.

Advokatforbehold

Med et advokatforbehold har du i samarbejde med din boligadvokat mulighed for at gennemgå købsaftalen og tilhørende papirer inden for en aftalt frit. Hvis din boligadvokat finder fejl og mangler og derfor ikke kan godkende, kan du som køber fortryde købet uden at skulle betale.

Boligadvokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Boligadvokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Boligadvokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Boligadvokat i Vejle

Indhent 3 tilbud nu

Boligadvokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Boligadvokat i Roskilde

Indhent 3 tilbud nu

Boligadvokat i Hillerød

Indhent 3 tilbud nu

Boligadvokat i Silkeborg

Indhent 3 tilbud nu

Tilstandsrapport

En tillidsrapport udarbejdes som regel, når der skal foretages køb eller salg. En tillidsrapport er ikke et lovpligtigt krav, men udarbejdelsen har en række fordele for både køber og sælger. Som sælger holdes du ikke ansvarlig for skjulte fejl og mangler i boligen, hvis en tilstandsrapport udarbejdes. I tilfælde af at ejer eller køber vil tegne en ejerskifteforsikring, kan det også være et krav fra forsikringen. Det er fornuftigt at gennemgå tilstandsrapporten med sin advokat, da denne kan oplyse om særlige forhold ved købet eller salget.

Elinstallationsrapport

Samme er gældende for elinstallationsrapport, der ligeledes kan være med til at skabe tryghed i handlen for både køber og sælger. Sælgeren fraskriver sig ansvaret over for eventuelle fejl på installationerne i boligen. I stedet er det specialisten, som udfører rapporten, der vil blive holdt ansvarlig. En boligadvokat kan også hjælpe med udførslen af denne.

Servitutter

I tilfælde af at, der skulle være servitut på ejendommen er det fornuftigt at konsultere sig med en boligadvokat. En servitut er en form for begrænsning for ejeren på ejendommen, hvilket betyder, at det er en indskrænkning af ejerens råderet over ejendommen, eksempelvis hvis boligen eller dele af grunden er fredet. Boligadvokaten vil undersøge om servitutten er oplyst af sælger, samt tjekke om der er andre byrder og hæftelser forbundet med ejendommen.

Ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er en forsikring som dækker, hvis der er fejl i boligen, som ikke er fremført i tilstandsrapport eller elinstallationsrapport. En sådan ejerskifteforsikring giver dig den nødvendige sikkerhed, hvad end du er køber eller sælger. Desuden kan rapporten også spare dig for mange penge. En boligadvokat vil ud fra din givne situation rådgive dig om, hvorvidt en ejerskifteforsikring er nødvendig i dit tilfælde eller ej.

Berigtigelse af købsaftalen

Hvis du har tilknyttet en boligadvokat, kan advokaten lave en berettigelse af ejendomshandlen. Det betyder i praksis, at advokaten sørger for at handlen foregår som aftalt. Herunder tjekker boligadvokaten købsaftalen for mangler og eventuelle fejl. Købsaftaler er ofte lavet af en ejendomsmægler, der har interesse i at tilgodese sælgers juridiske og økonomiske interesser. En tilknytning til en boligadvokat, som kan varetage dine interesser, er derfor ofte en fornuftig idé. I tilfælde af at din boligadvokat skulle overse noget i købsaftalen, er det også advokatens forsikring, der dækker eventuelle tab. Hvor hvis du ikke har en advokat til at lave en berettigelse, kan du selv risikere at skulle betale, hvis købsaftalen ikke er som den burde.

Fandt du ikke den service, du søgte?