Find en ekspert i enkeltmandsvirksomheder med Ageras

Få den bedste hjælp til din egen virksomhed

En enkeltmandsvirksomhed er den mest enkle virksomhedstype at opstarte, og du kan starte en enkeltmandsvirksomhed hurtigt og uden kapitalindskud. I en enkeltmandsvirksomhed ejer du alle virksomhedens aktiver og hæfter for al gæld i virksomheden. Der kan kun være én ejer, men du kan naturligvis ansætte alle de medarbejdere, du har brug for.

Selvom det er simpelt at oprette virksomheden, kan det være klogt at samarbejde med en ekspert i opstart af enkeltmandsvirksomheder, så du er sikker på, at alt er korrekt, og at du kender alle regler og faldgruber. Hos Ageras kan vi hjælpe dig med at finde en ekspert i enkeltmandsvirksomheder, der kan rådgive dig om både opstart og drift, økonomi, etc. Det er gratis, uforpligtende og hurtigt at finde en ekspert gennem Ageras.

Sådan virker det:

Udfyld den formular, du finder her på sitet, og giv os alle de oplysninger, du kan komme i tanker om, mht. hvilken ekspert du leder efter. Send formularen til os, så vi kan finde en ekspert, der ved alt om opstart af enkeltmandsvirksomheder, og hvad du ellers har behov for af viden. Når vi har afklaret dine behov, finder vi tre eksperter, der kan sende dig et tilbud.

Når du har modtaget de tre uforpligtende tilbud fra de tre eksperter, kan du i ro og mag vælge, hvem du ønsker at samarbejde med. Du kan gå efter en ekspert i dit nærområde, eksperter med et særligt kendskab til enkeltmandsvirksomheder og lignende. Ønsker du ikke at benytte nogen af vores tilbud, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Når du har valgt den ekspert, du vil samarbejde med, tager du kontakt til vedkommende, og I får derefter hurtigt et samarbejde i gang. Når du vælger at finde en ekspert gennem Ageras, slipper du for alt besværet med at lede efter en ekspert selv; det er tidskrævende, og markedet kan være en jungle. Hos Ageras har vi kontakt til eksperter indenfor næsten alle felter og kan hurtigt og effektivt sætte dig i forbindelse med en ekspert, der har både tiden og kompetencerne.

Få tilbud fra 3 eksperter
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Registrering

En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kan rådgive dig indenfor alle felter af virksomhedsdriften og for eksempel hjælpe dig med at få virksomheden registreret for moms, import, eksport og lignende. Eksperten kan hjælpe dig med at få lagt et budget og hjælpe dig i gang med bogføring etc.

Personlig hæftelse

Ejeren af en enkeltmandsvirksomhed hæfter personligt for virksomheden, hvilket betyder, at du hæfter med alle dine personlige ejendele såsom hus, bil, sommerhus mv. Dette betyder at kreditorer kan kræve udlæg i dit hus, hvis din virksomhed ikke har økonomien i orden. Få gode råd fra en ekspert, til hvordan du skal forholde dig i forhold til dette.

Flere virksomheder

Har du flere virksomheder, kan en ekspert hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du opretter endnu en. Har du for eksempel en personligt ejet mindre virksomhed, kan du ikke oprette en ny enkeltmandsvirksomhed, men du kan omlægge din nuværende virksomhed til en enkeltmandsvirksomhed. Du kan beholde det eksisterende CVR-nummer og skal ikke betale moms af den tidligere omsætning - alt dette og meget mere, kan en ekspert hjælpe dig med at finde hoved og hale i.

Få den rette hjælp til start af egen virksomhed med Ageras

Hvad kan en ekspert i enkeltmandsvirksomheder hjælpe dig med til start af egen virksomhed?

En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kender alle regler og hele lovgivningen. Du kan få hjælp til både køb og salg, oprettelse af dit firma, bogføring og firmaets fremtid og muligheder. Alt efter hvilken ekspert du vælger, er vedkommende klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, og har du uddybet dine forventninger i den udfyldte formular, kan Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert, der kender de problematikker, du har.

Du kan få råd om start af virksomhed trin for trin, enkeltmandsvirksomhed og skat, enkeltmandsvirksomhed og regnskab, og hvad du ellers måtte have af spørgsmål vedrørende selvstændig virksomhed.

Vi ved, det kan være svært at vide, hvilke spørgsmål, du ønsker besvaret, men vi garanterer, at vi sætter dig i forbindelse med eksperter, der har den fornødne viden eller hurtigt kan finde svarene på dine spørgsmål.

Hvad koster det at få eksperthjælp til selvstændig virksomhed?

Prisen sættes alt efter opgavens omfang, og du kan både aftale en fast pris med den ekspert, du vælger, eller aftale en timeløn med eksperten.

Det kan være svært at sige på forhånd, hvor meget eksperthjælp du har brug for, og derfor kan mange eksperter være imod at sætte en fast pris. Men I kan sikkert aftale en pris for opstarten, og ønsker du derefter at bruge den samme ekspert igen, kan I aftale en ny fast pris eller en timeløn.

Ageras kan ikke rådgive om priser, men vi sætter dig kun i forbindelse med eksperter, der har fair og rimelige priser.

Hvad enten det er første gang, eller du har prøvet at starte flere virksomheder, kan du have brug for råd og vejledning. Måske kender du alt til både moms, skat og regnskaber, men ved du også, hvordan du skal forholde dig, hvis du driver flere virksomheder?

En ekspert kan både råde dig i den henseende, kigge på din forretningsplan, hjælpe dig med enkeltmandsvirksomhed og regnskab, skat og lignende. Gennem Ageras finder du nemt en ekspert med den rette viden, og vi sender dig uforpligtende tre tilbud fra tre forskellige eksperter.

Din første virksomhed

Har du aldrig prøvet at starte virksomhed før, ved du måske ikke, hvor du skal registrere dig, hvordan du får et CVR-nummer, hvordan du betaler moms og skat, hvordan du skal forholde dig til import og eksport etc. Her kan du virkelig få brug for eksperthjælp, og vedkommende kan både hjælpe dig med at få startet virksomheden op og kan rådgive dig om virksomheds økonomi mv. Har du endnu ikke en forretningsplan, kan eksperten også hjælpe dig med dette.

Oprette flere virksomheder

Ved du, hvordan du skal forholde dig, hvis du allerede driver en enkeltmandsvirksomhed og ønsker at oprette en mere? Måske er det smart at samle begge virksomheder under et CVR? Måske skal du i stedet overveje at stifte et ApS. Har du helt styr på årsregnsskaber, bogføring etc.? En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kan give dig gode råd og vejledning.

Et enkelt step

Du behøver blot at tage et enkelt step for at finde den rette ekspert: Udfyld formularen, vent på at modtage tre tilbud fra tre forskellige eksperter i din indbakke og tag kontakt med den af eksperterne, du ønsker at samarbejde med.

Find en ekspert i enkeltmandsvirksomheder i dit lokalområde

Det kan være rigtig svært at vælge en ekspert med lokalkendskab, når du ønsker at starte en enkeltmandsvirksomhed. Vedkommende kender området og lokalplaner, har forbindelser til offentlige myndigheder og kan rådgive dig ud fra disse ting. Sidder der en ekspert med den rette viden i den anden ende af landet, er det imidlertid ikke et SÅ stort problem, da korrespondance kan klares online, og samtaler kan foregå via telefon eller Skype.

Hvad kan en specialist hjælpe dig med?

Hvis du har besluttet dig for at springe ud i at stifte egen virksomhed, så kan det være en rigtig god idé, at du sørger for at få en hjælpende hånd i forbindelse med stiftelsen. En af de folk som i særlig grad kan være meget nyttige at have på sidelinjen i opstartsfasen er helt afgjort en revisor. Såfremt man får fat i en revisor vil vedkommende kunne hjælpe dig med at få oprettet og registreret din selvstændige virksomhed på korrekt vis, hvilket kan være en stor fordel. Samtidig vil en revisor også være den helt rette at spørge til råds i starten, når du skal i gang med at drive din egen enkeltmandsvirksomhed.

Bogføring, skat og regnskab
Kender du reglerne for enkeltmandsvirksomhed og skat og regnskab, eller har du brug for at blive sat grundigt ind i bogføringsregler, skatteregler og lignende? En ekspert i opstart af enkeltmandsvirksomhed kan hjælpe dig med alle svarene.
Trin for trin
Har du slet ingen idé om, hvordan du starter en virksomhed, har du nok brug for en ekspert, der kan rådgive dig om start af virksomhed trin for trin. Du kan få hjælp til både registrering på Virk.dk, bogføring og erhvervelse af et bogføringsprogram, årsregnskab mv.
Flere ejere
Hvordan forholder I jer, hvis I ønsker at være flere ejere? Som navnet antyder, kan I så ikke opstarte en enkeltmandsvirksomhed, eller det kan I måske, hvis en af jer ønsker at hæfte som ejer, og den anden ønsker at være ansat i virksomheden.
Regler for enkeltmandsvirksomheder
Selvom du har startet virksomhed før, har du måske aldrig startet en enkeltmandsvirksomhed og har brug for at kende reglerne omkring denne virksomhedsform. Du kan læse dig til meget på nettet, men den rette eksperthjælp kan være guld værd - specielt i opstartsperioden.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske har du allerede et samarbejde med en finansiel ekspert, eller du har en revisor, som plejer at hjælpe dig med dit årsregnskab, din selvangivelse mv. og tænker, at du kan samarbejde med vedkommende, når du skal starte din enkeltmandsvirksomhed.

Men du ved jo ikke, om den du allerede samarbejder med har den viden, du skal bruge, og om vedkommende er dygtig nok.

Hvis du føler, at du før har fået dårlig rådgivning, er det sikkert ikke en god idé at samarbejde med den samme person igen. Du ønsker jo at få succes, tjene penge og være forberedt på lidt af hvert. Ageras kan hjælpe dig med at finde den ekspert, der har den bedste erfaring på området, som kender alle love og regler, og som har både erfaringen og tiden til at hjælpe dig.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig