Få 3 tilbud

Enkeltmandsvirksomhed

Få hjælp til egen virksomhed

En enkeltmandsvirksomhed er den mest enkle virksomhedstype at opstarte, da du kan starte en enkeltmandsvirksomhed hurtigt og uden kapitalindskud.

Hos Ageras kan vi hjælpe dig med at finde en ekspert i enkeltmandsvirksomheder, der kan rådgive dig om både opstart og drift, økonomi mv. Det er helt gratis, uforpligtende og hurtigt at finde en ekspert gennem Ageras.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen på vores hjemmeside med oplysninger om dig og din opgave.
2
Vi indhenter 3 tilbud fra de eksperter, der matcher dig og din opgave bedst.
3
Nu er det blot op til dig at vælge, hvilket tilbud der passer bedst til dine behov.

Din første virksomhed

Har du aldrig prøvet at starte virksomhed før, ved du måske ikke, hvor du skal registrere dig, hvordan du får et CVR-nummer, hvordan du betaler moms og skat, hvordan du skal forholde dig til import og eksport etc. Her kan du virkelig få brug for eksperthjælp, og vedkommende kan både hjælpe dig med at få startet virksomheden op og kan rådgive dig om virksomheds økonomi mv. Har du endnu ikke en forretningsplan, kan eksperten også hjælpe dig med dette.

Oprette flere virksomheder

Ved du, hvordan du skal forholde dig, hvis du allerede driver en enkeltmandsvirksomhed og ønsker at oprette en mere? Måske er det smart at samle begge virksomheder under et CVR? Måske skal du i stedet overveje at stifte et ApS. Har du helt styr på årsregnsskaber, bogføring etc.? En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kan give dig gode råd og vejledning.

Et enkelt step

Du behøver blot at tage et enkelt step for at finde den rette ekspert: Udfyld formularen, vent på at modtage tre tilbud fra tre forskellige eksperter i din indbakke og tag kontakt med den af eksperterne, du ønsker at samarbejde med.

Ekspert i København

Få 3 tilbud

Ekspert i Aarhus

Få 3 tilbud

Ekspert i Odense

Få 3 tilbud

Ekspert i Aalborg

Få 3 tilbud

Ekspert i Esbjerg

Få 3 tilbud

Ekspert i Randers

Få 3 tilbud

Bogføring, skat og regnskab

Kender du reglerne for enkeltmandsvirksomhed og skat og regnskab, eller har du brug for at blive sat grundigt ind i bogføringsregler, skatteregler og lignende? En ekspert i opstart af enkeltmandsvirksomhed kan hjælpe dig med alle svarene.

Flere ejere

Hvordan forholder I jer, hvis I ønsker at være flere ejere? Som navnet antyder, kan I så ikke opstarte en enkeltmandsvirksomhed, eller det kan I måske, hvis en af jer ønsker at hæfte som ejer, og den anden ønsker at være ansat i virksomheden.

Trin for trin

Har du slet ingen idé om, hvordan du starter en virksomhed, har du nok brug for en ekspert, der kan rådgive dig om start af virksomhed trin for trin. Du kan få hjælp til både registrering på Virk.dk, bogføring og erhvervelse af et bogføringsprogram, årsregnskab mv.

Regler for enkeltmandsvirksomheder

Selvom du har startet virksomhed før, har du måske aldrig startet en enkeltmandsvirksomhed og har brug for at kende reglerne omkring denne virksomhedsform. Du kan læse dig til meget på nettet, men den rette eksperthjælp kan være guld værd - specielt i opstartsperioden.

Fandt du ikke den service, du søgte?