Få tilbud fra 3 eksperter

Læs vores privatlivspolitik

Find en ekspert i enkeltmandsvirksomheder med Ageras

Få den bedste hjælp til din egen virksomhed

En enkeltmandsvirksomhed er den mest enkle virksomhedstype at opstarte, og du kan starte en enkeltmandsvirksomhed hurtigt og uden kapitalindskud. I en enkeltmandsvirksomhed ejer du alle virksomhedens aktiver og hæfter for al gæld i virksomheden. Der kan kun være én ejer, men du kan naturligvis ansætte alle de medarbejdere, du har brug for.

Selvom det er simpelt at oprette virksomheden, kan det være klogt at samarbejde med en ekspert i opstart af enkeltmandsvirksomheder, så du er sikker på, at alt er korrekt, og at du kender alle regler og faldgruber. Hos Ageras kan vi hjælpe dig med at finde en ekspert i enkeltmandsvirksomheder, der kan rådgive dig om både opstart og drift, økonomi, etc. Det er gratis, uforpligtende og hurtigt at finde en ekspert gennem Ageras.

Få tilbud fra 3 eksperter

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Udfyld den formular, du finder her på sitet, og giv os alle de oplysninger, du kan komme i tanker om, mht. hvilken ekspert du leder efter. Send formularen til os, så vi kan finde en ekspert, der ved alt om opstart af enkeltmandsvirksomheder, og hvad du ellers har behov for af viden. Når vi har afklaret dine behov, finder vi tre eksperter, der kan sende dig et tilbud.
2
Når du har modtaget de tre uforpligtende tilbud fra de tre eksperter, kan du i ro og mag vælge, hvem du ønsker at samarbejde med. Du kan gå efter en ekspert i dit nærområde, eksperter med et særligt kendskab til enkeltmandsvirksomheder og lignende. Ønsker du ikke at benytte nogen af vores tilbud, kan du fravælge dem uden omkostninger.
3
Når du har valgt den ekspert, du vil samarbejde med, tager du kontakt til vedkommende, og I får derefter hurtigt et samarbejde i gang. Når du vælger at finde en ekspert gennem Ageras, slipper du for alt besværet med at lede efter en ekspert selv; det er tidskrævende, og markedet kan være en jungle. Hos Ageras har vi kontakt til eksperter indenfor næsten alle felter og kan hurtigt og effektivt sætte dig i forbindelse med en ekspert, der har både tiden og kompetencerne.

Din første virksomhed

Har du aldrig prøvet at starte virksomhed før, ved du måske ikke, hvor du skal registrere dig, hvordan du får et CVR-nummer, hvordan du betaler moms og skat, hvordan du skal forholde dig til import og eksport etc. Her kan du virkelig få brug for eksperthjælp, og vedkommende kan både hjælpe dig med at få startet virksomheden op og kan rådgive dig om virksomheds økonomi mv. Har du endnu ikke en forretningsplan, kan eksperten også hjælpe dig med dette.

Oprette flere virksomheder

Ved du, hvordan du skal forholde dig, hvis du allerede driver en enkeltmandsvirksomhed og ønsker at oprette en mere? Måske er det smart at samle begge virksomheder under et CVR? Måske skal du i stedet overveje at stifte et ApS. Har du helt styr på årsregnsskaber, bogføring etc.? En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kan give dig gode råd og vejledning.

Et enkelt step

Du behøver blot at tage et enkelt step for at finde den rette ekspert: Udfyld formularen, vent på at modtage tre tilbud fra tre forskellige eksperter i din indbakke og tag kontakt med den af eksperterne, du ønsker at samarbejde med.

Ekspert i København

Indhent 3 tilbud nu

Ekspert i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Ekspert i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Ekspert i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Ekspert i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Ekspert i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Bogføring, skat og regnskab

Kender du reglerne for enkeltmandsvirksomhed og skat og regnskab, eller har du brug for at blive sat grundigt ind i bogføringsregler, skatteregler og lignende? En ekspert i opstart af enkeltmandsvirksomhed kan hjælpe dig med alle svarene.

Flere ejere

Hvordan forholder I jer, hvis I ønsker at være flere ejere? Som navnet antyder, kan I så ikke opstarte en enkeltmandsvirksomhed, eller det kan I måske, hvis en af jer ønsker at hæfte som ejer, og den anden ønsker at være ansat i virksomheden.

Trin for trin

Har du slet ingen idé om, hvordan du starter en virksomhed, har du nok brug for en ekspert, der kan rådgive dig om start af virksomhed trin for trin. Du kan få hjælp til både registrering på Virk.dk, bogføring og erhvervelse af et bogføringsprogram, årsregnskab mv.

Regler for enkeltmandsvirksomheder

Selvom du har startet virksomhed før, har du måske aldrig startet en enkeltmandsvirksomhed og har brug for at kende reglerne omkring denne virksomhedsform. Du kan læse dig til meget på nettet, men den rette eksperthjælp kan være guld værd - specielt i opstartsperioden.

Fandt du ikke den service, du søgte?