Find en ekspert i enkeltmandsvirksomheder med Ageras

Få den bedste hjælp til din egen virksomhed

Sådan virker det:

Udfyld den formular, du finder her på sitet, og giv os alle de oplysninger, du kan komme i tanker om, mht. hvilken ekspert du leder efter. Send formularen til os, så vi kan finde en ekspert, der ved alt om opstart af enkeltmandsvirksomheder, og hvad du ellers har behov for af viden. Når vi har afklaret dine behov, finder vi tre eksperter, der kan sende dig et tilbud.

Når du har modtaget de tre uforpligtende tilbud fra de tre eksperter, kan du i ro og mag vælge, hvem du ønsker at samarbejde med. Du kan gå efter en ekspert i dit nærområde, eksperter med et særligt kendskab til enkeltmandsvirksomheder og lignende. Ønsker du ikke at benytte nogen af vores tilbud, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Når du har valgt den ekspert, du vil samarbejde med, tager du kontakt til vedkommende, og I får derefter hurtigt et samarbejde i gang. Når du vælger at finde en ekspert gennem Ageras, slipper du for alt besværet med at lede efter en ekspert selv; det er tidskrævende, og markedet kan være en jungle. Hos Ageras har vi kontakt til eksperter indenfor næsten alle felter og kan hurtigt og effektivt sætte dig i forbindelse med en ekspert, der har både tiden og kompetencerne.

Få tilbud fra 3 eksperter
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email
Læs vores

Registrering

En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kan rådgive dig indenfor alle felter af virksomhedsdriften og for eksempel hjælpe dig med at få virksomheden registreret for moms, import, eksport og lignende. Eksperten kan hjælpe dig med at få lagt et budget og hjælpe dig i gang med bogføring etc.

Personlig hæftelse

Ejeren af en enkeltmandsvirksomhed hæfter personligt for virksomheden, hvilket betyder, at du hæfter med alle dine personlige ejendele såsom hus, bil, sommerhus mv. Dette betyder at kreditorer kan kræve udlæg i dit hus, hvis din virksomhed ikke har økonomien i orden. Få gode råd fra en ekspert, til hvordan du skal forholde dig i forhold til dette.

Flere virksomheder

Har du flere virksomheder, kan en ekspert hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du opretter endnu en. Har du for eksempel en personligt ejet mindre virksomhed, kan du ikke oprette en ny enkeltmandsvirksomhed, men du kan omlægge din nuværende virksomhed til en enkeltmandsvirksomhed. Du kan beholde det eksisterende CVR-nummer og skal ikke betale moms af den tidligere omsætning - alt dette og meget mere, kan en ekspert hjælpe dig med at finde hoved og hale i.

Få den rette hjælp til start af egen virksomhed med Ageras

Hvad kan en ekspert i enkeltmandsvirksomheder hjælpe dig med til start af egen virksomhed?

En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kender alle regler og hele lovgivningen. Du kan få hjælp til både køb og salg, oprettelse af dit firma, bogføring og firmaets fremtid og muligheder. Alt efter hvilken ekspert du vælger, er vedkommende klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, og har du uddybet dine forventninger i den udfyldte formular, kan Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert, der kender de problematikker, du har.

Du kan få råd om start af virksomhed trin for trin, enkeltmandsvirksomhed og skat, enkeltmandsvirksomhed og regnskab, og hvad du ellers måtte have af spørgsmål vedrørende selvstændig virksomhed.

Vi ved, det kan være svært at vide, hvilke spørgsmål, du ønsker besvaret, men vi garanterer, at vi sætter dig i forbindelse med eksperter, der har den fornødne viden eller hurtigt kan finde svarene på dine spørgsmål.

Din første virksomhed

Har du aldrig prøvet at starte virksomhed før, ved du måske ikke, hvor du skal registrere dig, hvordan du får et CVR-nummer, hvordan du betaler moms og skat, hvordan du skal forholde dig til import og eksport etc. Her kan du virkelig få brug for eksperthjælp, og vedkommende kan både hjælpe dig med at få startet virksomheden op og kan rådgive dig om virksomheds økonomi mv. Har du endnu ikke en forretningsplan, kan eksperten også hjælpe dig med dette.

Oprette flere virksomheder

Ved du, hvordan du skal forholde dig, hvis du allerede driver en enkeltmandsvirksomhed og ønsker at oprette en mere? Måske er det smart at samle begge virksomheder under et CVR? Måske skal du i stedet overveje at stifte et ApS. Har du helt styr på årsregnsskaber, bogføring etc.? En ekspert i enkeltmandsvirksomheder kan give dig gode råd og vejledning.

Et enkelt step

Du behøver blot at tage et enkelt step for at finde den rette ekspert: Udfyld formularen, vent på at modtage tre tilbud fra tre forskellige eksperter i din indbakke og tag kontakt med den af eksperterne, du ønsker at samarbejde med.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske har du allerede et samarbejde med en finansiel ekspert, eller du har en revisor, som plejer at hjælpe dig med dit årsregnskab, din selvangivelse mv. og tænker, at du kan samarbejde med vedkommende, når du skal starte din enkeltmandsvirksomhed.

Men du ved jo ikke, om den du allerede samarbejder med har den viden, du skal bruge, og om vedkommende er dygtig nok.

Hvis du føler, at du før har fået dårlig rådgivning, er det sikkert ikke en god idé at samarbejde med den samme person igen. Du ønsker jo at få succes, tjene penge og være forberedt på lidt af hvert. Ageras kan hjælpe dig med at finde den ekspert, der har den bedste erfaring på området, som kender alle love og regler, og som har både erfaringen og tiden til at hjælpe dig.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig