Ageras kan hjælpe med at finde en entrepriseadvokat

Få den bedste hjælp til dit byggeri

Sådan virker det:

Udfyld den formular, som du finder her, med så mange informationer, som muligt, så vi kan finde den advokat, der matcher dig allerbedst. Vi finder derefter tre advokater med speciale i entrepriser (og hvad du ellers søger efter) og sørger for, at de sender dig hver sit uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

Når du har modtaget tilbuddene, kan du frit vælge, hvilken advokat du ønsker at samarbejde med. Kontakt vedkommende og få hurtigt et samarbejde i gang.

Det er helt gratis at modtage de tre tilbud, og du kan benytte Ageras, uanset om du kontakter os som privatperson eller som professionel. Ønsker du ikke at benytte nogen af de tilbud du får tilsendt, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få 3 tilbud fra advokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Udfærdigelse af entreprisekontrakt

Det er altid klogt at få udarbejdet en kontrakt mellem dig selv og entreprenøren, inden et byggeprojekt går i gang. Advokaten kan udfærdige kontrakten, sørge for at alle formaliteter er i orden og forhandle med entreprenøren om priser, tidsfrister mv.

Tvister og retssager

Skulle din sag ende i en retssal, har du brug for en advokat til at bistå dig under retssagen. Der kan opstå tvister, der kan være fejl og mangler ved byggeriet, og andre forhold som gør, at din sag ender i retten. En god advokat bistår dig og sørger for, at du får så meget positivt ud af retssagen som muligt.

Tænk på miljøet

Det kan være en rigtig god idé at få fat på en entrepriseadvokat, der kender de miljøretlige regler, for både planlov og miljølov spiller en stor rolle, når byggeprojekter skal godkendes, og derfor skal juraen være på plads, inden du går i gang.

Find den rette entrepriseadvokat med Ageras

Hvad laver en entrepriseadvokat?

En entrepriseadvokat kan assistere dig i alle faser af et byggeprojekt, hvad enten du som privatperson bygger dit eget hus eller sommerhus, eller du udvider fabrikken, forretningen eller står for et større byggeprojekt.

Som det første kan advokaten hjælpe dig med at få udfærdiget en kontrakt med entreprenøren. Det er vigtigt at kontrakten går i detaljer, og at alt bliver skrevet ned, og her har entrepriseadvokat både erfaringen og den viden der skal til, for at du er sikret bedst muligt. Er kontrakten ikke i orden, kan byggeriet eventuelt ende med både personlige og økonomiske omkostninger for dig, da uforudsete udgifter sikkert ikke er medregnet i dit budget. Entrepriseret dækker den jura, der ligger bag byggeprojektet, og er der ikke styr på kontrakt og aftaler, ender regningen ofte hos dig. En entrepriseadvokat kan ofte sørge for, at du styrer uden om de værste forhindringer.

Overholder entreprenøren ikke tidsfrister, materialevalg etc., har du brug for entrepriseadvokaten til at have kontakt med entreprenøren, så alt bliver bragt i orden. Det er blandt andet i sådanne tilfælde, at Ageras kan hjælpe dig med at finde en advokat, der er specialist på netop dette felt. Når du har udfyldt formularen, modtager du dine tilbud i løbet af en dag eller to.

Få hjælp til kontrakten

Entrepriseret dækker over den juridiske del af dit byggeprojekt. Når der skal indgås aftaler mellem parterne i projektet, har du brug for en erfaren entrepriseadvokat til at hjælpe og rådgive dig, sådan at alle aftaler og ikke mindst regler overholdes. Der skal oprettes kontrakt mellem dig og entreprenøren, der skal udfærdiges en kontrakt med långiver, med tekniske rådgivere, med leverandører etc. Og måske skal du også have udfærdiget en kontrakt med arkitekten.

Ved fejl på byggeriet

Er der mangler og fejl ved byggeriet, kan du ligeledes få brug for entrepriseadvokaten, for selvom der afholdes syn og skøn af en sagkyndig skønsmand, afgør den skønserklæring, som vedkommende udfærdiger, ikke striden mellem parterne. Her får du brug for advokaten, både hvis der kan indgås forlig, og hvis sagen ender i retten.

Materialevalg

Når aftalen om byggeriet indgås, aftales der naturligvis hvilke materialer mv., der skal benyttes, og følger entreprenøren ikke disse valg, har han, hvad der kaldes mangelansvar. Også her kan du have brug for advokathjælp, til at få tingene udredt, for det kan være rigtig svært at forhandle og argumentere uden professionel assistance.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske er du ikke helt tilfreds med den advokat, du i forvejen samarbejder med. Måske føler du ikke at vedkommende ved nok om den type projekt, du skal i gang med, måske har vedkommende ikke lokalkendskab, eller måske har vedkommende for travlt til at kunne tage din nye sag. Kom hurtigt i gang med at finde din nye entrepriseadvokat, når du bruger Ageras. Vi sørger for, at du modtager tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige entrepriseadvokater, som har både erfaringen og tiden.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig