Ageras kan hjælpe med at finde en entrepriseadvokat

Få den bedste hjælp til dit byggeri

Hvad enten du er bygherre eller entreprenør, og hvad enten du er erhvervsdrivende eller privatperson, kan du få brug for råd og vejledning fra en entrepriseadvokat. Både inden byggeriet går i gang og under og efter byggeriet, kan en entrepriseadvokat være en god investering. Lad  for eksempel advokaten gennemlæse kontrakten mellem dig og entreprenøren, inden du skriver under, lad vedkommende mægle, hvis der opstår tvister, og lad entrepriseadvokaten bistå dig på et væld af andre punkter. Entrepriseadvokaten kan for eksempel hjælpe dig med at gøre indsigelser, forhandle om erstatning ved forsinkelser, hjælpe ved syn, skøn og retssager og forhandle ved fejl og mangler ved byggeriet.

Hos Ageras har vi mange, velkvalificerede og professionelle entrepriseadvokater i vores kartotek: Det er både gratis, nemt og uforpligtende at søge efter en ekspert gennem Ageras, og du får hurtigt tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige eksperter, når du har sendt din udfyldte formular afsted. Den rigtige assistance er guld værd, og  det kan ofte blive rigtig dyrt, hvis du ikke tager en professionel med på råd, inden du starter dit projekt.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Udfyld den formular, som du finder her, med så mange informationer, som muligt, så vi kan finde den advokat, der matcher dig allerbedst. Vi finder derefter tre advokater med speciale i entrepriser (og hvad du ellers søger efter) og sørger for, at de sender dig hver sit uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.
2
Når du har modtaget tilbuddene, kan du frit vælge, hvilken advokat du ønsker at samarbejde med. Kontakt vedkommende og få hurtigt et samarbejde i gang.
3
Det er helt gratis at modtage de tre tilbud, og du kan benytte Ageras, uanset om du kontakter os som privatperson eller som professionel. Ønsker du ikke at benytte nogen af de tilbud du får tilsendt, kan du fravælge dem uden omkostninger.
Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

Få hjælp til kontrakten

Entrepriseret dækker over den juridiske del af dit byggeprojekt. Når der skal indgås aftaler mellem parterne i projektet, har du brug for en erfaren entrepriseadvokat til at hjælpe og rådgive dig, sådan at alle aftaler og ikke mindst regler overholdes. Der skal oprettes kontrakt mellem dig og entreprenøren, der skal udfærdiges en kontrakt med långiver, med tekniske rådgivere, med leverandører etc. Og måske skal du også have udfærdiget en kontrakt med arkitekten.

Ved fejl på byggeriet

Er der mangler og fejl ved byggeriet, kan du ligeledes få brug for entrepriseadvokaten, for selvom der afholdes syn og skøn af en sagkyndig skønsmand, afgør den skønserklæring, som vedkommende udfærdiger, ikke striden mellem parterne. Her får du brug for advokaten, både hvis der kan indgås forlig, og hvis sagen ender i retten.

Materialevalg

Når aftalen om byggeriet indgås, aftales der naturligvis hvilke materialer mv., der skal benyttes, og følger entreprenøren ikke disse valg, har han, hvad der kaldes mangelansvar. Også her kan du have brug for advokathjælp, til at få tingene udredt, for det kan være rigtig svært at forhandle og argumentere uden professionel assistance.

Entrepriseadvokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Entrepriseadvokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Entrepriseadvokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Entrepriseadvokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Entrepriseadvokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Entrepriseadvokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Kontrakter

Få hjælp fra en entrepriseadvokat når kontrakter og aftaler skal forhandles og skrives. På den måde sikrer du dig, at alle regler og love er overholdt, og at du undgår de værste faldgruber.

Fejl og mangler

Er der fejl og mangler ved byggeriet, har du brug for en advokat med kendskab til branchen, som kan forhandle og have kontakten til entreprenøren eller de håndværksmestre, der er ansvarlige for fejlene og manglerne.

Forsinkelser

Bliver dit byggeri forsinket, kan advokaten hjælpe dig med at opnå ret til dagbøder fra entreprenøren.

Juridiske problemer

Entrepriseadvokaten kan hjælpe dig med alle former for juridiske problemstillinger, der kan opstå under byggeriet.

Retssager

Du kan få brug for en god advokat ved syn- og skønssager, ved voldgiftssager samt ved retssager.

Fandt du ikke den service, du søgte?