Find en dygtig erhvervsadvokat gennem Ageras

Det er både gratis og uforpligtende

Sådan virker det:

Gå til formularen, og udfyld den med så mange informationer som muligt. Jo mere vi ved om opgaven, jo nemmere er det for os, at sætte dig i forbindelse med den helt rigtige erhvervsadvokat. Indenfor 48 timer efter du har indsendt formularen, garanterer vi, at du har tre tilbud fra tre forskellige advokater i din indbakke.

Vælg den advokat, du ønsker at arbejde sammen med, når du har gennemgået de tilsendte tilbud – hvad enten du søger en advokat med et helt bestemt speciale, en med lokalkendskab eller den bedste på sit felt, kan du få et samarbejde i gang inden længe.

Tag kontakt til en af advokaterne, og hvis du ikke føler, vi har fundet den helt rigtige erhvervsadvokat, kan du fravælge alle tre tilbud uden at det koster dig en øre.

Få 3 tilbud fra erhvervsadvokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Selskabstyper

En erhvervsadvokat rådgiver indenfor for eksempel valg af selskabstype, selskabsstiftelse, selskabsstruktur osv. Er du ved at starte en virksomhed, er det vigtigt at overveje, hvilken selskabsform du ønsker, og en advokat med speciale i erhverv og erhvervsret kan rådgive dig i dette.

Specialister

Erhvervsadvokater er specialister og kan assistere ved udfærdigelse af for eksempel ansættelseskontrakter, sådan at de overholder gældende lov og hindrer konflikter på grund af uklare kontraktforhold, som kan ende med erstatningssager. Ved afskedigelser og andre problemstillinger kan advokaten også hjælpe.

Virksomhedsoverdragelser

Hvad enten du ønsker at klargøre din virksomhed til et generationsskifte, ønsker at sikre din virksomhed i tilfælde af dødsfald, eller du ønsker at sælge din virksomhed, har du brug for en advokat til at hjælpe dig med at udfærdige papirer, sørge for at de juridiske formaliteter er i orden, eller at du sælger din virksomhed til det absolut højeste bud.

Søg en erhvervsadvokat gennem Ageras

Hvad er en erhvervsadvokat?

En erhvervsadvokat er en advokat med speciale i erhvervsret. Advokater med dette speciale kender gældende lovgivning og rådgiver virksomheder om alle aspekter indenfor erhvervsret. Lige fra køb af virksomhed over ansættelseskontrakter til afhænding af virksomheder har erhvervsadvokater fingeren på pulsen vedrørende den til enhver tid gældende lov. Samarbejder du med en erhvervsadvokat, kan du styre udenom faldgruber og forhindringer, og advokaten sørger for, at alle papirer, kontrakter, aftaler og vedtægter følger loven og arbejder til din fordel.

Måske har du allerede et samarbejde med en advokat, men vedkommende ved måske ikke lige så meget om erhvervsret, som en erhvervsadvokat gør, og derfor kan det være en god idé at søge efter en specialist på området, hvis du skal bruge advokaten erhvervsmæssigt. Du kan sagtens have flere advokater tilknyttet med hvert sit speciale og for at fremskynde det svære udvælgelsesproces og for at spare tid, kan du søge en advokat gennem Ageras. Det er nemt, gratis og uforpligtende.

Opstart af virksomhed

Påtænker du at starte en virksomhed op, får du brug for rådgivning og vejledning. En erhvervsadvokat kan blandt andet hjælpe dig med at finde ud af hvilken selskabsform, du skal oprette, og du kan få hjælp til ansættelseskontrakter, konkurrenceklausuler, leverandører mv. Erhvervsadvokater rådgiver dig ud fra dine forudsætninger, og du kan overlade lidt eller meget af forarbejdet til advokaten.

Dårlige betalere

Hvis ikke betalinger for leverede varer løber ind, får du brug for en advokat til at hjælpe dig med at inddrive dine tilgodehavender. Det er ofte ikke nok at udsende rykkere: nogle dårlige betalere reagerer først, når du har taget næsten alle midler i brug. Her kan advokaten sørge for at alle love overholdes og tage den dårlige betaler i retten om nødvendigt.

Finansiering

En erhvervsadvokat har erfaring i det at skaffe midler. De kan forhandle med banker, forsikringsselskaber og offentlige myndigheder og kan ofte være din stemme udadtil, når du har brug for at få tjek på økonomien. Få både råd og vejledning hos advokaten og lad vedkommende føre ordet ved forhandlinger, fremlægge papirer og varetage din sag.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Hvis du allerede samarbejder med en advokat, synes du måske, at du får den helt rette hjælp fra vedkommende. Og det gør du sikkert også, men måske kan du få endnu mere og bedre hjælp, hvis du vælger en advokat med speciale i erhvervsret.

Erhvervsadvokater er specialister indenfor alle områder af erhvervslivet og når du udfylder formularen, kan du specificere, hvad du skal have hjælp til, så vi kan finde en advokat med de helt rette kvalifikationer. Det er både gratis og uforpligtende at gennemsøge markedet for at få den helt rette hjælp, når du benytter Ageras' services.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig