Få et tilbud fra 3 kompetente advokater

- Gratis, uforpligtende og inden for 48 timer

Ageras må gerne kontakte mig via email
Kundeservice sidder klar
77 34 80 81

Derfor skal du finde din næste erhvervsadvokat gennem Ageras

Danmarks største formidler af advokatopgaver
Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Få en skarp pris
Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Ingen risiko
Det er gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

Trin 1
Udfyld formularen
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til advokaten. Vi finder herefter 3 relevante advokater, hvis kompetencer lever op til dine behov og præferencer.
Trin 2
Sammenlign tilbud
Inden for 48 timer tager de 3 advokater kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer.
Trin 3
Vælg et tilbud
Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen passer dig bedst, og indleder herefter et samarbejde med den pågældende advokat.

Find den rette erhvervsadvokat nemt og gratis

Det er helt gratis og uforpligtende

Find den rette advokat til din virksomhed gennem Ageras

Virksomheder i alle størrelser har fra tid til anden brug for en erhvervsadvokat. Men især for de små og mellemstore virksomheder, som har begrænset erfaringer med erhvervsadvokater, kan dette være problematisk. Den begrænset indsigt i markedet, kan hurtigt gøre det svært at finde den rette hjælp til den rette pris.

Ageras er Danmark største formidler af juridiske ydelser til både private og til erhverv. Vi har i skrivende stund hjulpet mere end 30.000 personer og virksomheder i Danmark med at finde den helt rette advokat, der passer til deres individuelle behov.

Vores service udmønter sig i, at vi helt gratis indhenter 3 uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra erhvervsadvokater, der matcher dine personlige behov og præferencer. Med 3 sammenlignelige tilbud på hånden står du i den bedst mulige position, når du skal finde din næste erhvervsadvokat.

Vores netværk består af flere hundrede advokater og jurister landet over. Dette tilsikrer, at vi altid kan finde 3 kandidater, der lever op til dine krav og forventninger. Så hvad enten du søger en erhvervsadvokat til en mindre enkeltstående opgave eller til et fast længerevarende samarbejde, så har vi kandidaterne.

Alt du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular – så klarer vi resten inden for kun 48 timer.

Det kan en erhvervsadvokat hjælpe dig med

En erhvervsadvokat kan varetage et væld af forskellige opgaver for dig. Herunder finder du nogle af de gængse arbejdsopgaver, som de fleste erhvervsadvokater kan hjælpe dig med. Søger du en ydelse, som ikke er nævnt herunder, opfordrer vi dig stadig til at kontakte os.

Køb og salg af virksomheder

Både som køber eller som sælger af en virksomhed, vil det være relevant og fornuftigt at konsultere en erhvervsadvokat. Hvad enten der er tale om en regulær virksomhedsoverdragelse, et generationsskifte eller noget helt tredje vil en erhvervsadvokat kunne bistå dig med relevant rådgivning og effektuere en lang række opgaver som f.eks. overdragelsesmodeller, planlægning af salget, due diligence undersøgelser, finansiering af købet, selve afvikling af overdragelsen osv. Ydermere kan en erhvervsadvokat også være relevante at inddrage tidligere i forløbet, da mange erhvervsadvokater også bistår med hjælp til udarbejdelse og forhandling af de forskellige virksomhedsoverdragelseskontrakter.

Ansættelsesret

Som arbejdsgiver kan det hurtigt blive dyrt og besværligt ikke at have styr på ansættelsesvilkårene, hvorfor det hurtigt kan blive en god investering at konsultere en advokat om personalejura før, under og efter en ansættelse. Ydermere kan en advokat også stå for forhandlingerne ved en eventuel personalesag og dermed spare virksomheden penge og tid ved at undgå en retssag.

Inkasso

Som virksomhed er det nærmest uundgåeligt ikke at støde ind i en dårlig betaler fra tid til anden. Ét af de mest effektive midler til at inddrive gælden, er at tilknytte en advokat, og det kan tilmed hurtigt vise sig at være alle pengene værd. At inddrive gæld skal gøres efter nogle helt bestemte regler, ellers risikerer du at miste dit tilgodehavende. Derfor kan du med fordel tilknytte en advokat, som kender disse regler ud og ind. Udover advokatens kendskab til diverse regler og metoder, vil man også erfare at et advokatbrev har langt større effekt end endnu en rykker. Ydermere kan advokaten også bistå med hjælp, såfremt sagen skulle ende i fogedretten.

Selskabsstiftelse

Skal du stifte en virksomhed, er det vigtigt, at du kommer godt fra start. En erhvervsadvokat vil således kunne stå for selve stiftelsen og opstarten af din virksomhed, herunder udarbejdelse af relevante dokumenter som f.eks. stiftelsesdokumenter, vedtægter, beskyttelse af varemærker, udarbejdelse af kontrakter herunder ansættelseskontrakter mm. Advokaten vil også kunne bistå med juridisk rådgivning tidligere i forløbet, og således rådgive dig ift. valg af selskabsform.

Kontrakter

Kontrakter en naturlig del af forretningslivet, og det kan være dyrt ikke at have styr på de forskellige vilkår. Derfor vælger mange virksomheder at tilknytte en advokat, der kan bistå med formulering, fortolkning og forhandling af kontrakter. Erhvervsadvokaten sikrer således dine rettigheder rent juridisk, så du står stærkest muligt i en eventuel tvist.

Retssager og voldgiftssager

Retssager er naturligvis også en del af erhvervsadvokatens arbejde. Umiddelbart afgøres alle tvister i Danmark af de danske domstole. Dog er det ikke ualmindeligt inden for forretningsverdenen at aftale at eventuelle tvister afgøres ved voldgift. Uagtet om en tvist afgøres i en retssag eller ved voldgift, bør en virksomhed altid blive repræsenteret af en advokat eller en voldgiftsadvokat. Sidstnævnte er også uddannet som almindelig advokat, men har derudover specialiseret sig i voldgiftsret.  

Vi understreger endnu engang at ovenstående blot er et udsnit af nogle af de arbejdsopgaver erhvervsadvokater typisk varetager. Såfremt du efterspørger en ydelse, der ikke er nævnt her, opfordrer vi dig alligevel til at kontakte os.

Store prisforskelle på erhvervsadvokater

I Danmark er der fri prisdannelse for advokater, hvilket betyder, at advokaterne helt selv fastsætter deres salær. For virksomhederne betyder dette, at der eksisterer enormt store prisforskelle blandt de forskellige erhvervsadvokater.

Det skal dog understreges, at advokater i Danmark skal leve op til god advokatskik, som bl.a. indbefatter, at advokaterne ikke må tage urimelige høje priser. Derudover er alle advokat forpligtiget til at oplyse den forventede pris til kunden, inden arbejdes påbegyndes, såfremt du spørger om den. Spørger du som erhvervsdrivende ikke om prisen, er advokaten ikke forpligtiget til at oplyse denne. 

Ved at benytte dig af Ageras’ service, har du mulighed for at modtage 3 gratis, uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige erhvervsadvokater, og dermed øge dine muligheder for at finde den bedste løsning ift. både pris og kvalitet.

Sådan hjælper Ageras dig med at finde den helt rette advokat

Før du kan modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud, skal vi bede dig om at bruge 2 minutter af din tid på at udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver din arbejdsopgave. På baggrund af dine oplysninger begynder vi at indhente tilbud fra erhvervsadvokater, som matcher dine personlige krav og forventninger. Vores brede netværk af juridiske samarbejdspartnere muliggør, at vi altid kan finde 3 specialister, der passer lige præcis din juridiske forespørgsel. Husk at alle dine præferencer er relevante. Vil du f.eks. helst have tilbud fra et mindre advokatfirma i dit nærområde, så finder vi 3 tilbudsgivere, som lever op til dette. Alle dine oplysninger bliver behandlet fortroligt, og kun de 3 tilbudsgivere vil få adgang til dem. Inden for kun 48 timer modtager du 3 relevante og sammenlignelige tilbud fra erhvervsadvokater, som matcher dine ønsker.

Med Ageras sparer jeres virksomhed både tid og penge, når i skal finde en erhvervsadvokat.