Få 3 tilbud fra erhvervsadvokater

Læs vores privatlivspolitik

Find en dygtig erhvervsadvokat gennem Ageras

Det er både gratis og uforpligtende

En erhvervsadvokat hjælper dig gennem alle sider af erhvervslivet, hvad enten det er til opstart af virksomhed, du vil gennemføre eller forberede et generationsskifte eller har brug for at få udfærdiget kontrakter med leverandører eller få udfærdiget ansættelseskontrakter med medarbejdere. Erhvervsadvokater hjælper indenfor alle felter af erhvervsret og står til rådighed til at give råd og vejledning.

Det er nemt at søge efter en erhvervsadvokat gennem Ageras. Vi har et stort antal advokater i vores kartotek og kan hurtigt sætte dig i forbindelse med én, der er specialist indenfor det felt, du søger en erhvervsadvokat til. Det er nemt at søge, helt gratis og samtidig uforpligtende, idet du ikke behøver at acceptere nogen af de erhvervsadvokater, vi sætter dig i forbindelse med, forstået på den måde, at du kan fravælge de tre tilbud, hvis du ikke har lyst til at benytte nogen af dem.

Få 3 tilbud fra erhvervsadvokater

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Gå til formularen, og udfyld den med så mange informationer som muligt. Jo mere vi ved om opgaven, jo nemmere er det for os, at sætte dig i forbindelse med den helt rigtige erhvervsadvokat. Indenfor 48 timer efter du har indsendt formularen, garanterer vi, at du har tre tilbud fra tre forskellige advokater i din indbakke.
2
Vælg den advokat, du ønsker at arbejde sammen med, når du har gennemgået de tilsendte tilbud – hvad enten du søger en advokat med et helt bestemt speciale, en med lokalkendskab eller den bedste på sit felt, kan du få et samarbejde i gang inden længe.
3
Tag kontakt til en af advokaterne, og hvis du ikke føler, vi har fundet den helt rigtige erhvervsadvokat, kan du fravælge alle tre tilbud uden at det koster dig en øre.

Opstart af virksomhed

Påtænker du at starte en virksomhed op, får du brug for rådgivning og vejledning. En erhvervsadvokat kan blandt andet hjælpe dig med at finde ud af hvilken selskabsform, du skal oprette, og du kan få hjælp til ansættelseskontrakter, konkurrenceklausuler, leverandører mv. Erhvervsadvokater rådgiver dig ud fra dine forudsætninger, og du kan overlade lidt eller meget af forarbejdet til advokaten.

Dårlige betalere

Hvis ikke betalinger for leverede varer løber ind, får du brug for en advokat til at hjælpe dig med at inddrive dine tilgodehavender. Det er ofte ikke nok at udsende rykkere: nogle dårlige betalere reagerer først, når du har taget næsten alle midler i brug. Her kan advokaten sørge for at alle love overholdes og tage den dårlige betaler i retten om nødvendigt.

Finansiering

En erhvervsadvokat har erfaring i det at skaffe midler. De kan forhandle med banker, forsikringsselskaber og offentlige myndigheder og kan ofte være din stemme udadtil, når du har brug for at få tjek på økonomien. Få både råd og vejledning hos advokaten og lad vedkommende føre ordet ved forhandlinger, fremlægge papirer og varetage din sag.

Advokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Køb og salg

Find en erhvervsadvokat med speciale i køb og salg af virksomheder, hvis du har kig på en virksomhed, du ønsker at købe, eller hvis du ønsker at sælge din virksomhed eller dele af den.

Erhvervslejemål

Du kan få brug for en erhvervsadvokat, hvis du har planer om at leje dig ind i et erhvervslejemål, eller hvis du ønsker at udleje nogle lokaler eller en del af virksomheden.

Lejekontrakter

Erhvervsadvokaten kan udfærdige lejekontrakter, kan efterse en lejekontrakt, du er i gang med at underskrive eller kan tage sig af lejere, der ikke betaler deres husleje. Lader du en advokat tage sig af disse sager, får du mere tid til at drive din virksomhed.

Generationsskifte

Skal din virksomhed omstruktureres, eller skal du foretage et generationsskifte, får du brug for en advokat med dette speciale. Advokaten sørger for, at alle formaliteter er i orden, og at du følger landets love.

Starte en virksomhed

Skal du starte en virksomhed, kan du få råd om de forskellige virksomhedsformer af en erhvervsadvokat. Du kan desuden få hjælp til låntagning, forsikringer og eventuelle ansættelseskontrakter.

Fandt du ikke den service, du søgte?