GRATIS e-bog om moms

Om datoer, tilbagebetaling og nye regler

Så kan du være på forkant med din virksomhed.

Gratis e-bog om moms - med alle de nye regler

Hvis du er virksomhedsejer, så er det vigtigt at du har et opslagsværk, der er let at navigere rundt i. Mange virksomheder producerer tunge håndbøger om moms, som er svære at forstå. Den feedback hører vi ofte fra kunder, som har brug for hjælp. Den feedback har vi samlet, så vi har lavet en bog om moms - serveret i et letlæseligt sprog, som man ikke skal bruge tid på at kunne forstå. Vi ønsker dig god læsning!

 

 

 
Læs vores helt nye e-bog om moms. I denne bog får du indsigt i de forskellige aspekter ved moms - og der er mange. Har du fx nogensinde tænkt over, at du kan få fradrag for moms? Kender du forskellen på momsreglerne for ydelser og varer? Det er blot to af de spørgsmål som vi besvarer i denne bog. Hvis du er virksomhedsejer, så er det vigtigt at du har et opslagsværk, der er let at navigere rundt i. Mange virksomheder producerer tunge håndbøger om moms, som er svære at forstå. Den feedback hører vi ofte fra kunder, som har brug for hjælp. Den feedback har vi samlet, så vi har lavet en bog om moms - serveret i et letlæseligt sprog, som man ikke skal bruge tid på at kunne forstå. Derfor kalder vi den "Momsregler serveret på et sølvfad". Det er dét som vi ved, at virksomhedsejere har behov for - så det skal I selvfølgelig få.

 

Bogen indeholder informationer om:

EU-moms

Foreninger

Momspligt

One Stop Moms

Moms uden for EU

Fradrag

Tilbagebetaling

Momsfrister.

⬆️

Download e-bogen ovenfor og læs mere!

 

Skal du derudover bruge ekstra hjælp til moms, så kan du få hjælp fra vores eksperter lige her. Du skal bare beskrive dit behov og så matcher vi dig med 3 revisorer, der alle kæmper om at give dig et tilbud, så de kan få dig som deres kunde. Vi ved at det er en fordel screene markedet, inden man lægger sig fast på en revisor. Det kan vi hjælpe med. Vi er nemlig til for at du, som virksomhedsejere, får den service som du er berettiget til.

 

Få 3 tilbud på momshjælp her

 

information om Ageras og gode anmeldelser fra vores kunder