Find en kompetent inkassoadvokat

Få inddrevet gæld hos dine skyldnere, ved hjælp af et inkassofirma

Sådan virker det:

Udfyld formularen, som du finder her, med så mange informationer som muligt. Beskriv hvad du forventer af et inkassofirma: Om du ønsker et længere samarbejde, eller du blot ønsker at få løst en enkelt sag osv. Jo mere vi ved om dig, dit firma og din sag, jo nemmere er det for os at løse opgaven med at finde kompetente inkassoadvokater, der kan hjælpe dig.

Indenfor 48 timer efter vi har modtaget den udfyldte formular, modtager du tre tilbud fra tre forskellige advokater, der matcher dine behov. Du kan nu gennemlæse tilbuddene og vælge den advokat, du ønsker at samarbejde med.

Det er nemt, gratis og uforpligtende at benytte Ageras til at finde et inkassofirma, hvilket betyder, at ønsker du ikke at benytte nogen af de fremsendte tilbud, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få 3 tilbud fra inkassoadvokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Renommé

Det er vigtigt at du finder et inkassofirma med et godt renommé og som har den erfaring, der skal til, for at inddrive din gæld. Ageras har kun kontakt med godkendte inkassofirmaer og inkassoadvokater, og vi sætter dig kun i forbindelse med firmaer, der har tid til at tage din sag.

Inkassoloven

Det er vigtigt at inkassofirmaet har autorisation, udøver inkassosagen i overensstemmelse med god skik, sørger for at der udsendes påkravskrivelser, og så skal firmaet naturligvis overholde deres tavshedspligt.

Udgifter til inddrivelse

Det er ikke omkostningsfrit at inddrive en gæld, men når du lader en sag gå videre til inkasso, forlanger de, at skyldneren betaler rimelige og relevante udgifter, der er forbundet med at inkassere gælden.

Få den bedste hjælp til din inkassosag.

Hvad kendetegner en inkassoadvokat og et inkassofirma?

Inkassoadvokater tager enkeltsager, hvilket vil sige, at har du en enkelt skyldner, som du ikke kan få pengene ud af, kan faktisk enhver advokat hjælpe dig med at inddrive gælden. Det er dog ikke alle advokater, der ønsker at arbejde med inkassosager – søger du en inkassoadvokat gennem Ageras, garanterer vi, at de advokater, du hører fra, vil arbejde med din sag, og at de er specialister på området.

Bruger du en inkassoadvokat frem for et inkassofirma har det den fordel, at advokaten kan tage sagen hele vejen til fogedretten, skulle det blive nødvendigt. Inkassoadvokater er som regel lidt dyrere at bruge end inkassofirmaer, men hos en advokat kan du trække på advokatens bagland og erfaring, hvis der for eksempel gøres indsigelser overfor dit krav fra skyldnerens side.

Vælger du at benytte et inkassofirma, kan du trække på deres erfaring med udelukkende at arbejde med inkassosager, og meget af inddrivelsen klares automatisk gennem firmaernes hjemmesider. Bagdelen ved inkassofirmaer er, at de ikke altid tager enkeltsager, men sætter deres pris efter at du har adskillige sager årligt, som de skal løse for dig. Hos Ageras sætter vi dig i forbindelse med velrenommerede inkassofirmaer, der arbejder professionelt og effektivt.

Betydning for dig og din skyldner

Selvom inkassofirmaer og inkassoadvokater har tavshedspligt, kan det naturligvis være ubehageligt for skyldneren at blive sendt til inkasso, men hvis din skyldner ikke mener, at han skylder dig noget, vil han måske gerne have chancen for at forklare sig til den, der tager sig af inkassosagen. Er det småbeløb, det drejer sig om, kan der løbe en del udgifter på, inden du får inddrevet pengene, du har til gode, og derfor skal du overveje, om du ønsker at tage sagen op, før du går videre med den.

Inkassoadvokat

Vælger du at tage sagen til en inkassoadvokat, er det nok, fordi du har et pænt beløb til gode og er helt sikker på, at du vil vinde sagen over din skyldner. En inkassoadvokat kan tage sagen hele vejen til fogedretten, og hvis du tænker, at sagen kan ende der, er der god grund til at finde en inkassoadvokat med et godt renommé og masser af erfaring.

Inkassofirma

Har du årligt mange sager med dårlige betalere, kan det være en god idé at samarbejde med et inkassofirma, når du skal have inddraget gælden fra dine skyldnere. De fleste inkassofirmaer har en online portal, hvor du kan oprette sagerne en ad gangen, og lade resten gå helt af sig selv.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Det kan også være, at du allerede har et samarbejde i gang med en advokat eller et inkassofirma, men ønsker at tjekke markedet for nye muligheder. Det gør du også nemt og uproblematisk med Ageras, der kan formidle kontakten med et nyt inkassofirma eller en inkasso advokat.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig