Få et tilbud fra 3 kompetente jurister

- Gratis, uforpligtende og inden for 48 timer

Ageras må gerne kontakte mig via email
Kundeservice sidder klar
77 34 80 81

Derfor skal du finde din næste jurist gennem Ageras

Danmarks største formidler af juridiske ydelser
Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Få en skarp pris
Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Ingen risiko
Det er gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

Trin 1
Udfyld formularen
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til juristen. Vi finder herefter 3 relevante jurister, hvis kompetencer lever op til dine behov og præferencer.
Trin 2
Sammenlign tilbud
Inden for 48 timer tager de 3 jurister kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer.
Trin 3
Vælg et tilbud
Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen passer dig bedst, og indleder herefter et samarbejde med den pågældende jurist.

Find den rette jurist nemt og gratis

Det er helt gratis og uforpligtende

Har du brug for en jurist?

Heldigvis har de fleste danskere en meget begrænset kontakt med jurister i dagligdagen, men når behovet så endelige opstår, kan de fleste hurtigt mærke, at de har en begrænset erfaring og indsigt i markedet for juridiske ydelser. Hvor står man henne? Hvad har man behov for? Hvad bør en jurist koste? Spørgsmålene er mange i denne traditionsbundne branche, som desværre nyder godt af uigennemskueligheden på bekostning af kunderne.  

Ageras er Danmarks største formidler af juridiske ydelser. Vores primære mission bygger på et ønske om at gøre markedet for juridiske ydelser gennemskueligt og tilgængeligt for private- og erhvervskunder. Vi samarbejder med hundredevis af jurister og advokater landet over, og har sammen med dem hjulpet mere end 30.000 danskere med at få den helt rigtige hjælp til en fair pris.

Vores brede netværk af samarbejdspartnere muliggør, at vi altid kan finde 3 kandidater, som matcher dine behov og forventninger.

Helt konkret udmønter vores service sig i, at vi ud fra din forespørgsel indhenter 3 kvalificerede og sammenlignelige tilbud fra jurister, som matcher dine personlige krav. Tilbuddene som du modtager er uforpligtende, vores service er gratis, og du har samtlige tilbud inden for kun 48 timer. Der er med andre ord mange gode grunde til at finde din næste jurist gennem Ageras.

Juristens uddannelse

Du skal være opmærksom på, at titlen jurist ikke er beskyttet. Rent praktisk betyder dette, at alle og enhver i princippet må kalde sig jurist – også du og jeg. Derfor er det altid en god idé at tjekke juristens baggrund ift. uddannelse og erfaring.

Dog vil man erfare, at langt de fleste som benytter sig af titlen jurist, har hhv. en bachelor- og en kandidatgrad i jura, eller er i gang med at gennemfører denne uddannelse. Har de gennemført uddannelsen må de bryste sig af titlerne BA jur. og cand.jur. som begge er beskyttet titler.

En jurist må ej forveksles med en advokat. Ligesom BA jur. og cand.jur. titlerne er advokat en beskyttet titel, som først og fremmest kræver hhv. en bachelor- og kandidatgrad i jura. Herefter skal vedkommende i en slags ”mesterlærer” i 3 år, som typisk udmønter sig i en stilling som advokatfuldmægtig. I det sidste år som ”mesterlærer” skal vedkommende sideløbende tage advokatuddannelsen, som afsluttes med en teoretisk og praktisk prøve.

Derudover skal du også være opmærksom på, at det for jurister ikke er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, ligesom tilfældet er for advokater. Du bør derfor altid tjekke, om den pågældende jurist har en ansvarsforsikring, da dette nødvendigvis ikke er givet.

Du kan læse mere om forskellen på jurister og advokater her, og om hvordan man bliver advokat her.

Juristens arbejdsopgaver

En jurist kan hjælpe dig med et væld af opgaver inden for juraens verden. Det eneste en jurist ikke kan være behjælpelig med, er dissideret retssager. Det skyldes, at det kræver møderet i den pågældende retsinstans, og det er kun advokater, der kan opnå dette.

Ligesom man ser det oftere og oftere blandt advokater, specialiserer mange jurister sig i dag inden for bestemte områder. Herunder finder du nogle af de arbejdsopgaver, som en jurist typisk beskæftiger sig med, og som også kan være relevante for dig.

 • Testamente
  Et testamente er et dokument, hvori du beskriver, hvordan dine værdier skal fordeles efter din død. Bemærk, at ifølge arveloven tilkommer 25% af din arv dine eventuelle livsarvinger og ægtefælle. Dette kaldes også tvangsarv. Livsarvinger dækker over børn, børnebørn, oldebørn osv. Har du hverken livsarvinger eller ægtefælle kan du således testere 100% af dine værdier.

  Det kan være meget fornuftigt at få udarbejdet et testamente hos en jurist, hvis du ikke er gift med din samlever, eller i tilfælde af sammenbragte familier, hvor der er børn fra tidligere forhold.

  Du kan læse mere om testamenter her.
   
 • Ægtepagt
  Når man indgår ægteskab i Danmark, får man automatisk formuefællesskab. Dette betyder, at når ægteskabet brydes op i tilfælde af død eller skilsmisse, deles aktiverne fuldstændigt lige. Har den ene person en stor formue, ejer en virksomhed, eller har måske helt omvendt en stor gæld, er dette måske ikke den ideelle løsning. En ægtepagt er således et juridisk dokument, hvori man har mulighed for at dele ens aktiver efter ønske for et eksisterende eller kommende ægteskab.

  Alternativet til fælleseje er særeje, hvoraf der findes flere forskellige former for særeje. De to almindeligste udgaver er hhv. fuldstændigt særeje og skilsmissesæreje. Ved fuldstændigt særeje deles samtlige værdier op i dit og mit både ved indgåelse af ægteskabet samt fremover. Ved skilsmissesæreje deles værdierne kun op i tilfælde af skilsmisse. I tilfælde af dødsfald vil der fortsat eksistere fælleseje.
   
 • Berigtigelse af bolighandler herunder skødeskrivning og tinglysning
  Når man køber en ejendom, vil vi altid anbefale, at man tilknytter en jurist eller en boligadvokat, der kan hjælpe med berigtigelse af handlen. En berigtigelse af en handlen dækker over, at juristen bistår med hjælp, således at handlen forløber planmæssigt. Juristen gennemgår og godkender typisk købsaftalen, skriver skødet, og tinglyser herefter dette. Derudover bistår juristen med løbende rådgivning til køber. Juristen kan, såfremt det ønskes, også stå for tegning af ejerskifteforsikring, samt udfærdigelse af refusionsopgørelsen. Du skal dog være særligt opmærksom på, at juristen har en ansvarsforsikring, som kan dække i tilfælde af oversete fejl og mangler.
   
 • Skilsmisse
  En skilsmisse er for de fleste en hård og emotionel proces at skulle igennem. En jurist kan hjælpe med at dette foregår så smertefrit som muligt. Typisk bistår juristen med løbende rådgivning, og sikrer hermed dine rettigheder. Derudover hjælper juristen også med bodelingen, hvor de forskellige aktiver fordeles. Bemærk dog, at hvis i er meget uenige omkring f.eks. bodelingen eller en eventuel forældremyndighed, kan i ende ud i en retssag, hvor juristen ikke har møderet, og hvor du derfor vil have behov for en advokat i stedet.
   
 • Dødsbo
  I tilfælde af et dødsfald, skal afdødes bo opgøres. Her har den efterladte familie flere forskellige muligheder for at få opgjort boet.

  Ved privat skifte står arvingerne selv for at fordele boet efter afdøde. Dette sker typisk gennem brugen af en jurist eller en advokat, som står for alt det praktiske som f.eks. åbningsstatus, boopgørelsen, kontakt til skifteretten osv. At tilknytte en jurist kan hurtigt vise sig at være en god investering. Udover at lette processen kan juristen også minimere den arveafgift, arvingerne skal betale. Et privat skifte er kun en mulighed, såfremt der er enighed blandt arvingerne omkring arvens fordeling, samt at boets aktiver overstiger passiverne, således at der er penge at fordele.

  Uskiftet bo er en anden mulighed, såfremt afdøde ikke er den længstlevende i et ægteskab. Dermed udskyder man skiftet, således at længstlevende ægtefælle kan blive boende i boet. Først når længstlevende dør, skiftes boet for både førstafdøde og længstlevende. Bemærk, at såfremt førstafdøde har børn fra tidligere forhold, kræves deres tilladelse for at længstlevende kan sidde i boet.

  Såfremt  at betingelserne for et privat skifte ikke kan opfyldes, eller at arvingerne ikke ønsker at have noget med boet at gøre, udpeger Skifteretten en bobestyrer. Ulempen ved en bobestyrer er at denne er dyrere, og derudover har begrænset kontakt med arvingerne. En bobestyrer er typisk en advokat, der ligesom ved privatskifte afvikler boet.

Ovenstående arbejdsopgaver er blot et udsnit af de forskellige arbejdsopgaver, som en jurist vil kunne hjælpe dig med. Søger du efter en jurist, som har specialiseret sig i et felt, der ikke er nævnt her, opfordrer vi dig alligevel til at kontakte os, da vi som Danmarks største uvildige netværk af jurister og advokater, har mulighed for at imødekomme de fleste behov.

Priser på en jurist

Som tidligere nævnt er jurist ikke en beskyttet titel, hvorfor at du vil kunne støde på jurister med vidt forskellige kvalifikationer og erfaringer, hvilket også vil være afspejlet i deres priser. Derfor vil du også erfare at en jurist uden nævneværdige kvalifikationer og erfaringer, vil være billigere end en jurist, som har en kandidatgrad, eller er ved at uddanne sig som advokat. Med andre ord er meget store prisvariationer blandt jurister.

Du kan derfor med fordel benytte dig af Ageras’ service, hvor vi indhenter 3 gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige jurister til dig. Hermed vil du have mulighed for ikke kun at sammenligne dem på prisen, men også på deres andre kvalifikationer. På Ageras hjemmeside, vil du kunne se brugeranmelderser af de forskellige jurister, samt deres forskellige certificeringer, som f.eks. hvorvidt de er uddannet cand.jur. eller advokat, og om hvorvidt de har en ansvarsforsikring.   

Ageras hjælper dig med at finde den helt rette jurist

Som tidligere nævnt er Ageras Danmarks største formidler af juridiske ydelser. Vi samarbejder med flere tusinde jurister landet over, og har formået at hjælpe mere end 30.000 danskere med at finde den helt rette hjælp, og vi vil også rigtig gerne hjælpe dig – helt gratis og uforpligtende vel og mærke.

Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvori du beskriver din juridiske forespørgsel. Ud fra denne indhenter vi inden for kun 48 timer 3 uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra jurister, som matcher præcis dine behov og forventninger. Dine forventninger kan dreje sig om alt fra tilbudsgiverens geografiske placering til et krav om ansvarsforsikring. Vi matcher dig udelukkende med jurister, som lever op til din forventninger, hvad end de måtte være.

Med 3 tilbud på hånden, skaber Ageras gennemsigtighed, og styrker hermed dit vurderings og beslutningsgrundlag - Spar tid og penge med Ageras i dag.