Find en jurist med Ageras

Det er nemt og enkelt at finde en jurist

Hvad enten du er privatperson eller repræsenterer et firma, kan du få brug for en god jurist, og gennem Ageras kan du nemt finde en jurist med speciale indenfor det område, du skal bruge juristen til. Du kan få brug for en jurist, hvis du skal have udfærdiget en ægtepagt, hvis arven skal fordeles, hvis du vil oprette et testamente, hvis du har købt eller skal sælge en bolig eller en virksomhed og i mange, mange flere tilfælde.

Få hjælp fra en jurist

Sådan virker det:

1
Udfyld vores formular, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får 3 tilbud inden for 48 timer, der passer til dit behov.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp fra en jurist
Få hjælp fra en jurist

Privatpersoner

Private kan få brug for en jurist for at få udarbejdet en ægtepagt: Er der stor forskel på jeres formuer, når I gifter jer, er der god grund til at få udarbejdet en ægtepagt. Den er en sikkerhed både ved skilsmisse og ved dødsfald, og både hvis formuen er positiv og negativ. Også med hensyn til arv, skilsmisse, forældremyndighed og lignende kan du få brug for juristhjælp.

Iværksættere

Er du iværksætter, kan rådgivning fra en jurist hjælpe dig med at svinge udenom de mange faldgruber, der kan være ved opstart af en virksomhed. Hvad enten det drejer sig om indhentelse af patenter, beskyttelse af idéer, forretningsplaner, køb eller leje af lokaler og lignende emner, kan en jurist hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Virksomheder

Driver du virksomhed, og har du medarbejdere ansat, skal du kende ansættelsesregler, tegne de rigtige forsikringer og kan få brug for hjælp til personalespørgsmål. Skal du overdrage din virksomhed, sælge den eller sælge eller købe ejendom, kan juristbistand også være påkrævet. Den jurist, der arbejder for dig, skal sørge for at du får de bedst mulige råd og skal altid se sagen fra din side og rådgive i henhold til gældende regler og love.

Jurist i København

Indhent 3 tilbud nu

Jurist i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Jurist i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Jurist i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Jurist i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Jurist i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Køb og salg af virksomheder

Drejer det sig om for eksempel køb og salg af virksomhed eller eventuel virksomhedsoverdragelse, er det fornuftigt at vælge en jurist, der er specialist på dette område. Vælg en jurist, der ved noget om erhvervshandler og som kender reglerne ud og ind. Eller find en jurist, der har arbejdet med sager om virksomhedsoverdragelse, har prøvet det hele før og ikke skal til at sætte sig ind i love og regler på området.

Familiesager

Har du brug for en jurist til familiesager som for eksempel ved skilsmisse og forældremyndighedssager, er det klogt at vælge en jurist, der er specialist på området. Det er altid følsomt, når man skal arbejde sig igennem livets store kriser, men at samarbejde med en der kender ens situation gør det hele meget nemmere.

Patenter og navnebeskyttelse

Søger du hjælp til navnebeskyttelse, registrering af varemærker eller ansøgning om patenter, kan du gå efter en jurist med branchekendskab eller specielt kendskab til lovgivning på området. Har du gjort en opfindelse, fundet på noget helt nyt eller fået en unik forretningsidé, er det nødvendigt med beskyttelse for at kunne bevare din idé.

… og mange flere

Der er mange flere forhold hvor en jurist med specialist viden er nødvendig. Den nemmeste måde at finde dem på er ved at udfylde formularen, får tre tilbud og vælge det tilbud du synes lyder bedst. Det er nemt og hurtigt at finde en jurist gennem Ageras, og samtidig både gratis og uforpligtende, for ønsker du ikke at benytte nogen af de tilbud, vi sender til dig, står det dig frit for at fravælge dem.

I retten

Skal du i retten og forsvare en sag, er det anbefalet at du anskaffer dig en advokat, der kan kæmpe for det mest fordelagtige udfald.

Fandt du ikke den service, du søgte?