Find en jurist med Ageras

Det er nemt og enkelt at finde en jurist

Sådan virker det:

Udfyld formularen, og fortæl os, hvad du forventer af den jurist, du skal samarbejde med. Når vi modtager formularen, gennemgår vi vores store netværk af jurister og finder tre at matche dig med. Kort efter vil du modtage de tre juristers tilbud i din indbakke

Nu kan du læse de tilsendte tilbud igennem i ro og mag og finde ud af, hvem af dem du ønsker at indlede et samarbejde med. Kontakt den jurist, der tiltaler dig, og begynd et lukrativt samarbejde.

Kan du ikke bruge nogle af de tilsendte tilbud, står det dig frit for at fravælge dem, men vi synes, du skal tage et grundigt kig på juristernes profiler – det er nemlig sjældent, at vi rammer ved siden af!

Få 3 tilbud fra jurister
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Virksomheder

En jurist kan for eksempel rådgive dig om opstart af virksomhed, køb og salg af ejendomme og virksomheder, personaleforhold, inkassosager, licenser og erstatningssager. Også ved virksomhedsoverdragelse og vedrørende arvesager kan en jurist hjælpe med at finde de rigtige løsninger. De juridiske løsninger, som en jurist anbefaler, skaber ofte værdi for din virksomhed, og de penge, du giver ud til en jurist, kommer ofte ind i den anden ende på grund af gode og fornuftige beslutninger baseret på juristens råd og anvisninger.

Privatpersoner

Som privatperson har du nok ikke brug for en jurist på daglig basis, men der er forhold livet igennem, hvor råd fra en jurist kan give tryghed og ro. Det kan være klogt at få en jurist til at kigge på papirerne, når du er i gang med enten at købe eller sælge en bolig, når der skal laves ægtepagt, hvis du vil skrive testamente, hvis du skal skilles, og hvis du har en sag kørende om for eksempel forældremyndighed. Du har naturligvis også brug for en jurist, hvis du bliver involveret i en forbrydelse, en ulykke eller andre katastrofer, hvor gode råd og rigtig juridisk vejledning kan forhindre katastrofer. Der kan være mange andre forhold, hvor du har brug for en jurist, og når du søger gennem Ageras, finder du nemt en jurist, der har erfaring med netop dine problemer, har tid til at hjælpe dig, og som eventuelt bor i dit nærområde.

Skadesager

Også ved skadesager kan juristhjælp være nødvendig både for den tilskadekomne og for skadevolderen. En jurist kan rådgive om, hvordan du søger erstatning, om du var skyld i ulykken, om der er noget galt med sikkerheden på din virksomhed, sådan at skadelidte har et erstatningskrav mv. Forsikringsselskaber er ikke altid nemme at samarbejde med, og derfor kan en jurist ofte hjælpe med kontakten mellem dig og dit forsikringsselskab.

Find den rette jurist, der passer til dine behov - nemt og gratis!

Hvad laver en jurist?

En jurist kan have mange arbejdsområder, og ofte er de specialiseret indenfor en vis branche eller et emne. Jurister kan rådgive indenfor et væld af områder både med hensyn til økonomi, familieret eller erhvervsretlige love og regler. Det kan være rigtig svært at finde en jurist med en profil, der matcher din søgning, og derfor kan du få stor hjælp i din søgning ved at udfylde formularen og få hjælp til søgningen gennem Ageras.

Har du brug for råd og vejledning som erhvervsdrivende, er det måske en erhvervsjurist, du skal have fat i. De er uddannede i både økonomi og jura og kan rådgive indenfor alle felter indenfor erhverv, investeringer og lignende sager. Som privatperson er det måske en jurist med speciale i familieret, du leder efter, og er du fanget i retssystemet, er det sikkert en advokat, du mangler hjælp fra. Advokater er også jurister, men har en tillægsuddannelse som for eksempel advokatfuldmægtig på et advokatkontor.

Privatpersoner

Private kan få brug for en jurist for at få udarbejdet en ægtepagt: Er der stor forskel på jeres formuer, når I gifter jer, er der god grund til at få udarbejdet en ægtepagt. Den er en sikkerhed både ved skilsmisse og ved dødsfald, og både hvis formuen er positiv og negativ. Også med hensyn til arv, skilsmisse, forældremyndighed og lignende kan du få brug for juristhjælp.

Iværksættere

Er du iværksætter, kan rådgivning fra en jurist hjælpe dig med at svinge udenom de mange faldgruber, der kan være ved opstart af en virksomhed. Hvad enten det drejer sig om indhentelse af patenter, beskyttelse af idéer, forretningsplaner, køb eller leje af lokaler og lignende emner, kan en jurist hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Virksomheder

Driver du virksomhed, og har du medarbejdere ansat, skal du kende ansættelsesregler, tegne de rigtige forsikringer og kan få brug for hjælp til personalespørgsmål. Skal du overdrage din virksomhed, sælge den eller sælge eller købe ejendom, kan juristbistand også være påkrævet. Den jurist, der arbejder for dig, skal sørge for at du får de bedst mulige råd og skal altid se sagen fra din side og rådgive i henhold til gældende regler og love.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske har du allerede en jurist, som du har samarbejdet med om andre opgaver end den, du nu søger jurist til. Måske er du ganske godt tilfreds med vedkommende, og måske er du lidt i tvivl om, om vedkommende nu også er den bedste jurist på området. Også her kan Ageras hjælpe.

Når du modtager de tre tilbud, kan du hurtigt få overblik over, hvad de jurister, som Ageras anbefaler dig at bruge, har af specialer, og hvordan de arbejder. Disse oplysninger kan du bruge til at sammenligne dem med den jurist, du allerede samarbejder med og på den måde finde den allerbedste jurist til opgaven.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig