Find en jurist med Ageras

Det er nemt og enkelt at finde en jurist

Hvad enten du er privatperson eller repræsenterer et firma, kan du få brug for en god jurist, og gennem Ageras kan du nemt finde en jurist med speciale indenfor det område, du skal bruge juristen til. Du kan få brug for en jurist, hvis du skal have udfærdiget en ægtepagt, hvis arven skal fordeles, hvis du vil oprette et testamente, hvis du har købt eller skal sælge en bolig eller en virksomhed og i mange, mange flere tilfælde.

Når du lader Ageras hjælpe dig med udvælgelsen, kan du finde den jurist du matcher både personlighedsmæssigt og professionelt, og du behøver ikke ringe rundt til et utal af jurister for at finde en, der har tid til at arbejde med din sag.

Sådan virker det:

Udfyld formularen, og fortæl os, hvad du forventer af den jurist, du skal samarbejde med. Når vi modtager formularen, gennemgår vi vores store netværk af jurister og finder tre at matche dig med. Kort efter vil du modtage de tre juristers tilbud i din indbakke

Nu kan du læse de tilsendte tilbud igennem i ro og mag og finde ud af, hvem af dem du ønsker at indlede et samarbejde med. Kontakt den jurist, der tiltaler dig, og begynd et lukrativt samarbejde.

Kan du ikke bruge nogle af de tilsendte tilbud, står det dig frit for at fravælge dem, men vi synes, du skal tage et grundigt kig på juristernes profiler – det er nemlig sjældent, at vi rammer ved siden af!

Få 3 tilbud fra jurister
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Virksomheder

En jurist kan for eksempel rådgive dig om opstart af virksomhed, køb og salg af ejendomme og virksomheder, personaleforhold, inkassosager, licenser og erstatningssager. Også ved virksomhedsoverdragelse og vedrørende arvesager kan en jurist hjælpe med at finde de rigtige løsninger. De juridiske løsninger, som en jurist anbefaler, skaber ofte værdi for din virksomhed, og de penge, du giver ud til en jurist, kommer ofte ind i den anden ende på grund af gode og fornuftige beslutninger baseret på juristens råd og anvisninger.

Privatpersoner

Som privatperson har du nok ikke brug for en jurist på daglig basis, men der er forhold livet igennem, hvor råd fra en jurist kan give tryghed og ro. Det kan være klogt at få en jurist til at kigge på papirerne, når du er i gang med enten at købe eller sælge en bolig, når der skal laves ægtepagt, hvis du vil skrive testamente, hvis du skal skilles, og hvis du har en sag kørende om for eksempel forældremyndighed. Du har naturligvis også brug for en jurist, hvis du bliver involveret i en forbrydelse, en ulykke eller andre katastrofer, hvor gode råd og rigtig juridisk vejledning kan forhindre katastrofer. Der kan være mange andre forhold, hvor du har brug for en jurist, og når du søger gennem Ageras, finder du nemt en jurist, der har erfaring med netop dine problemer, har tid til at hjælpe dig, og som eventuelt bor i dit nærområde.

Skadesager

Også ved skadesager kan juristhjælp være nødvendig både for den tilskadekomne og for skadevolderen. En jurist kan rådgive om, hvordan du søger erstatning, om du var skyld i ulykken, om der er noget galt med sikkerheden på din virksomhed, sådan at skadelidte har et erstatningskrav mv. Forsikringsselskaber er ikke altid nemme at samarbejde med, og derfor kan en jurist ofte hjælpe med kontakten mellem dig og dit forsikringsselskab.

Find den rette jurist, der passer til dine behov - nemt og gratis!

Hvad laver en jurist?

En jurist kan have mange arbejdsområder, og ofte er de specialiseret indenfor en vis branche eller et emne. Jurister kan rådgive indenfor et væld af områder både med hensyn til økonomi, familieret eller erhvervsretlige love og regler. Det kan være rigtig svært at finde en jurist med en profil, der matcher din søgning, og derfor kan du få stor hjælp i din søgning ved at udfylde formularen og få hjælp til søgningen gennem Ageras.

Har du brug for råd og vejledning som erhvervsdrivende, er det måske en erhvervsjurist, du skal have fat i. De er uddannede i både økonomi og jura og kan rådgive indenfor alle felter indenfor erhverv, investeringer og lignende sager. Som privatperson er det måske en jurist med speciale i familieret, du leder efter, og er du fanget i retssystemet, er det sikkert en advokat, du mangler hjælp fra. Advokater er også jurister, men har en tillægsuddannelse som for eksempel advokatfuldmægtig på et advokatkontor.

Hvad koster juridisk bistand?

Prisen på juridisk hjælp afhænger naturligt nok af opgavens omfang. Hvis du blot har brug for en jurist til en enkelt opgave, kan du sikkert forhandle en pris for hele opgaven. Andre gange ønsker juristen at arbejde på timebetaling, specielt hvis det kan være svært at danne sig et overblik over opgavens omfang.

Så en fast og sikker pris kan være svært at få, men vi garanterer dig, at de jurister vi forbinder dig med med har fair og rimelige priser og arbejder dedikeret med din opgave for at give dig det bedst mulige resultat.

Både firmaer, private, erhvervsdrivende, iværksættere og freelancere kan få brug for eksperthjælp fra en jurist. Søger du juridisk rådgivning i tide, kan du spare dig selv for mange dårlige og forkerte beslutninger, og de penge, du bruger på at få juridisk rådgivning, tjener sig ofte ind i sidste ende, ved at du har truffet de rigtige beslutninger.

Privatpersoner

Private kan få brug for en jurist for at få udarbejdet en ægtepagt: Er der stor forskel på jeres formuer, når I gifter jer, er der god grund til at få udarbejdet en ægtepagt. Den er en sikkerhed både ved skilsmisse og ved dødsfald, og både hvis formuen er positiv og negativ. Også med hensyn til arv, skilsmisse, forældremyndighed og lignende kan du få brug for juristhjælp.

Iværksættere

Er du iværksætter, kan rådgivning fra en jurist hjælpe dig med at svinge udenom de mange faldgruber, der kan være ved opstart af en virksomhed. Hvad enten det drejer sig om indhentelse af patenter, beskyttelse af idéer, forretningsplaner, køb eller leje af lokaler og lignende emner, kan en jurist hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Virksomheder

Driver du virksomhed, og har du medarbejdere ansat, skal du kende ansættelsesregler, tegne de rigtige forsikringer og kan få brug for hjælp til personalespørgsmål. Skal du overdrage din virksomhed, sælge den eller sælge eller købe ejendom, kan juristbistand også være påkrævet. Den jurist, der arbejder for dig, skal sørge for at du får de bedst mulige råd og skal altid se sagen fra din side og rådgive i henhold til gældende regler og love.

Find en jurist i nærheden

Vi har kontakt til jurister over hele landet, og ønsker du at finde en jurist, der bor i nærheden af dig, kan du skrive dette, når du udfylder formularen. Der er mange fordele ved at bo tæt på den jurist, du vælger – når der skal holdes møder, er der ikke langt hen til juristens kontor, og det er muligt at hente og bringe papirer uden lange køreture involveret.

I dag foregår mange møder dog online, og papirer kan sendes via mail, så ønsker du at samarbejde med en jurist, de ikke bor i nærheden, er afstanden i de fleste tilfælde ingen forhindring.

Hvad kan en jurist hjælpe med?

Find en jurist, som er specialist indenfor sit felt – måske vil du helst arbejde med den samme jurist fra sag til sag, men der kan være mange fordele i at vælge en jurist, der er specialist indenfor et felt.

Køb og salg af virksomheder
Drejer det sig om for eksempel køb og salg af virksomhed eller eventuel virksomhedsoverdragelse, er det fornuftigt at vælge en jurist, der er specialist på dette område. Vælg en jurist, der ved noget om erhvervshandler og som kender reglerne ud og ind. Eller find en jurist, der har arbejdet med sager om virksomhedsoverdragelse, har prøvet det hele før og ikke skal til at sætte sig ind i love og regler på området.
Patenter og navnebeskyttelse
Søger du hjælp til navnebeskyttelse, registrering af varemærker eller ansøgning om patenter, kan du gå efter en jurist med branchekendskab eller specielt kendskab til lovgivning på området. Har du gjort en opfindelse, fundet på noget helt nyt eller fået en unik forretningsidé, er det nødvendigt med beskyttelse for at kunne bevare din idé.
Familiesager
Har du brug for en jurist til familiesager som for eksempel ved skilsmisse og forældremyndighedssager, er det klogt at vælge en jurist, der er specialist på området. Det er altid følsomt, når man skal arbejde sig igennem livets store kriser, men at samarbejde med en der kender ens situation gør det hele meget nemmere.
… og mange flere
Der er mange flere forhold hvor en jurist med specialist viden er nødvendig. Den nemmeste måde at finde dem på er ved at udfylde formularen, får tre tilbud og vælge det tilbud du synes lyder bedst. Det er nemt og hurtigt at finde en jurist gennem Ageras, og samtidig både gratis og uforpligtende, for ønsker du ikke at benytte nogen af de tilbud, vi sender til dig, står det dig frit for at fravælge dem.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske har du allerede en jurist, som du har samarbejdet med om andre opgaver end den, du nu søger jurist til. Måske er du ganske godt tilfreds med vedkommende, og måske er du lidt i tvivl om, om vedkommende nu også er den bedste jurist på området. Også her kan Ageras hjælpe.

Når du modtager de tre tilbud, kan du hurtigt få overblik over, hvad de jurister, som Ageras anbefaler dig at bruge, har af specialer, og hvordan de arbejder. Disse oplysninger kan du bruge til at sammenligne dem med den jurist, du allerede samarbejder med og på den måde finde den allerbedste jurist til opgaven.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig