4.73 / 8 bedømmelser

MNC Økonomi

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at MNC Økonomi kan give dig et kvalificeret tilbud.

Igennem økonomisk rådgivning og sparring kan jeg hjælpe din virksomhed med at tjene flere penge. I det store regnskab er det en gevinst at hyre MNC Økonomi.

Med en baggrund fra flere ledende økonomistillinger i det private erhvervsliv og en længere årrække som revisor har jeg stor erfaring med økonomisk styring af en virksomhed og med at sørge for, at den drives profitabelt. Nu er jeg startet som selvstændig og vil gerne hjælpe dig.

MNC Økonomi er specialisten, som hjælper små og mellemstore virksomheder med regnskab og økonomistyring, samt med at analysere, effektivisere og dermed skabe vækst og resultater på bundlinjen. Det giver mindre virksomheder muligheden for at få en økonomichef tilkoblet, uden at det går ud over den daglige drift og dermed indtjeningen. Tværtimod.

Tøv ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst hjælper dig i dit virke.MNC Økonomi

Fruebjergvej 3 (Symbion)
2100 København Ø
 • Ansvarsforsikring
 • Revisor
 • Dinero-ekspert
 • Cand.merc.aud.
 • Billy-ekspert
 • Uniconta-ekspert
 • Bogholder
 • E-conomic-ekspert
 • C5-ekspert

 • Bogføring
 • Årsregnskab
 • Rådgivning
 • Skatterådgivning
 • Selskabsstiftelse
 • Lønhåndtering
 • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


MNC Økonomi er den rette økonomihjælp til den mindre virksomhed

MNC Økonomi leverer en uvurderlig hjælp og rådgivning til den mindre virksomhed til ganske rimelige priser. Vores samarbejde går snart 5 år tilbage. I starten rådgav MNC Økonomi om selskabsstiftelsen og hjalp os desuden med alle praktiske detaljer under etableringen. Siden da har MNC stået for udarbejdelsen af vores kontoplan, vore regnskaber og har løbende håndteret al kommunikation med SKAT og Erhvervsstyrelsen.

Vi er særdeles tilfredse med de ydelser, som MNC leverer. Det tillader os at koncentrere os om egne kernekompetencer - velvidende at økonomifunktionen er i sikre hænder.

- Mikkel M. Larsen
Bedømt d. 14/02/2023

MNC Økonomi leverer altid effektivt, til tiden og i høj kvalitet.

Efter 6 års samarbejde tøver jeg ikke med at anbefale mindre virksomheder at indlede et samarbejde med MNC Økonomi. MNC Økonomi udarbejder vores regnskaber, håndterer al kommunikation med SKAT og Erhvervsstyrelsen, samt yder rådgivning hvor relevant. For den mindre virksomhed, der ikke kan bære en fuldtidsansat Økonomifunktion er et samarbejde med MNC Økonomi klart at anbefale.

- Martin Olesen
Bedømt d. 11/02/2023

Kompetent, pålidelig og faglig dygtig virksomhed

Jeg har brugt virksomheden som revisor og økonomisk rådgiver siden jeg startede egen virksomhed i 2015, og har altid fået en super god service, en yderste kompetent rådgivning og alle regnskaber og dokumenter er blevet leveret perfekte og til tiden. Jeg kan kun på det varmeste anbefale virksomheden.

- Helle Hummel
Bedømt d. 08/02/2023

Super Revisor - kan kun anbefales!

Overholder aftaler, kan forklare komplekse ting på en simpel og forståelig måde. Derudover sætter han sig 100% ind i opgaven om den er lille eller stor.

Han er altid til at komme i kontakt med og meget fleksibel.

Mogens kan anbefales på alle tænklige punkter!

- Babykald ApS
Bedømt d. 29/08/2016

Resultatsøgende teamplayer

I 9 år arbejdede jeg sammen med Mogens i Transportgruppen A/S og PostNord Logistics A/S. I Transportgruppen var Mogens økonomidirektør og medlem af direktionen, jeg var bestyrelsesformand.

Mogens er en yderst kompetent økonom og har altid styr på opgaverne som bl.a. var styring af debitor-/kreditorbogholderi, dialog med revisorer, kunderentabilitetsanalyser, måneds- og årsregnskaber etc.

Som person er Mogens meget venlig og kan bevæge sig på alle organisatoriske niveauer. Han er en teamplayer, som altid går efter bolden og ikke manden og så er han resultatsøgende.

Jeg giver derfor Mogens de bedste anbefalinger med på vejen.

- Carsten Dalbo Pedersen
Bedømt d. 31/03/2016

Stærk partner

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Mogens Norre Christensen i Transportgruppen A/S. Som CFO havde Mogens reference til mig, og sammen udgjorde vi direktionen igennem 6 år.
Vores samarbejde var i høj grad et partnerskab, hvor Mogens varetog alt omkring dialogen med virksomhedens bank, rapportering og økonomistyringen. Han deltog i alle strategiske beslutninger, der blev forelagt virksomhedens bestyrelse.
Jeg kan kun anbefale Mogens Norre Christensen som en yderst kompetent og dygtig kollega, som jeg har sat stor pris på at samarbejde med.

- Peter Bjerregaard
Bedømt d. 08/03/2016

Går 100% ind i arbejdet

Jeg har gennem to års samarbejde hos PostNord Logistics A/S, lært Mogens at kende som seriøs og særdeles kompetent. Han arbejder professionelt inden for skat, regnskab samt bogholderi, ligesom han har stor erfaring i rapportering til offentlige myndigheder, koncerner og bestyrelser. Jeg var CFO under vores samarbejde i virksomheden
Mogens går 100% ind i de opgaver han påtager sig og har en sund forretningsmæssig indstilling.

- Frank Frøkjær
Bedømt d. 03/03/2016

Kompetent økonomistyring

Jeg kender Mogens som yderst kompetent inden for sit felt. Mogens evner at sammenkoble analyse og finansiel rapportering med et kommercielt og strategisk indblik. Ligesom han har et godt øje for ”what if” scenarier.
Jeg kan klart anbefale Mogens da hans arbejde altid er udført logisk og vel disponeret

- Jesper Nielsen
Bedømt d. 23/02/2016