3.18 / 8 bedømmelser

Benzskiold Revision

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Benzskiold Revision kan give dig et kvalificeret tilbud.

Benzskiold Revision er et moderne revisorfirma, med en lang erfaring inden revisionsbranchen.

Benzskiold Revision blev startet i 2013 af Jens Benzskiold, der har over 15 års erfaring fra revisionsbranchen, en erfaring der løbende bliver opdateret med kurser og videreuddannelse, der sikre at du, som kunde, altid følger de nyeste love og regler.

Benzskiold Revisions mål er at skabe værdi for din virksomhed!

Det kan lyde banalt, men vi synes ikke det giver mening af have en revisor, der ikke kan tjene sit honorar hjem til dig og din virksomhed igen.

Alt for mange af vores kolleger tænker udelukkende på at bogføre og lave dit årsregnskab, men glemmer at du som ejer også har brug for en løbende sparring og at bogholderiet og regnskabet er værktøjer, som kan være med til at sikre at du opnår dine mål og bevarer fokus på netop dine kerneområder.

Hos Benzskiold Revision, ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre bogholderiet i din virksomhed nemmere og regnskabet mere tilgængeligt for dig som ejer. Selvom bogholderiet er noget du ligger ud til os skal du jo stadigvæk kunne have en finger på pulsen og vide hvordan din forretning udvikler sig.Benzskiold Revision

H.C. Andersens Boulevard 40 1.th
1553 København V
  • Ansvarsforsikring


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Aldrig igen

Ingen kontakt.
Konstant løgnhistorier.
Betalt for bogholderi og årsregnskab. Han lavede aldrig årsregnskabet eller bogholderiet. Han beholdt pengene og forsvandt - ingen kontakt!

- Nigel Thomas
Bedømt d. 13/06/2020

Yderst tilfreds med udført arbejde

Jeg har været kunde hos Benzskiold Revision siden 2009.
Jens har hjulpet mig på følgende områder.
Stiftelse af diverse selskaber
Skatteoptimering
Bogføring
Samt årsregskab
Alt i alt yderst tilfreds med udført arbejde.
Mvh
Philip Vossen
Ansager Fysioterapi ApS
Vossen Ejendomme ApS
PV Udstyr ApS
PV Holding ApS

- philip vossen
Bedømt d. 24/07/2017

K

k

- philip vossen
Bedømt d. 24/07/2017

Totalt upåldelig

Afleverede først mit årsregnaskab efter utallige rykkere og personligt fremøde. En måned for sent.
Svarede konsekvent ikke på mails eller telefonbeskeder, kun et par bortforklarende sms beskeder.
På ingen måde en tillidsvækkende oplevelse.

- steffen aarfing
Bedømt d. 31/10/2016

Positiv

Vi begynder først samarbejdet nu, så kan ikke anmelde endnu.

- Mikael Strøm Eriksen
Bedømt d. 31/08/2016

Snyd og bedrag!!!!! Han har stjålet penge fra mig.

Startede samarbejde med Jens i April måned, forudbetalte for 1 kvartal - har aldrig fået bogført et eneste bilag. Han stoppede bare pludselig med at svare og mødte ikke op til et aftalt møde. Udover det prøvede han at snyde mig ved at sende endnu en regning for næste kvartal, men jeg ville jo ikke betale når han ikke engang havde færdiggjort 1 kvartal for mig. Jeg føler mig snydt og bedraget. Og svindlet. Han skylder mig nu 3000 kr, for ikke udført arbejde. Og jeg er udemærket klar over at jeg aldrig ser de penge igen, synes det er PISSE uretfærdigt. Agera har prøvet at ringe ham op og spørge om forløbet, hvor Jens påstår at han aldrig har fået bilag fra mig, hvilket jeg har mailbevis for at han selvfølgelig har. Så en stor løgner. Jeg vil ikke anbefale ham til nogen. Måtte hyre ny revisor til moms indberetning i sidste øjeblik, meget ubehagelig situation. Jeg har kun givet stjerner fordi jeg ellers ikke kunne anmelde ham.

- Heidi// Grafisk Atelier
Bedømt d. 28/08/2016
Svar fra Benzskiold Revision

Heidi, fra Grafisk Atelier, var i en kort periode kunde hos os! Ja jeg vil faktisk sige at det er svært at sige at hun rigtig blev kunde hos os...

Hun og hendes mand, der ligeledes havde eget firma, var mest interesseret i at hold møde efter møde med os for at vi kunne give hende alle "fif'ene" og derefter ville hun ikke sende bilagene til os - jeg har aldrig i mine 15 år som revisor været ude for noget tilsvarende og er forbløffet over at Heidi agere på denne måde..

Det indledende møde hos en kommende eller måske kommende kunde er naturligvis altid gratis! Men på et tidspunkt må vi sætte en grænse, vi kan desværre ikke leve af at lave virksomheders og deres ejeres regnskaber og selvangivelser gratis og selvom vi gerne giver gode råd, høre tålmodighed også op.

Vi har efterfølgende sendt Heidi en opgørelse hvor vi stadigvæk havde penge tilgode ovenpå de mange møder - et beløb som vi efterfølgende har erkendt at vi nok aldrig ser igen

- Jens Benzskiold

Han leverede ikke og nægter at tilbagebetale min forudbeting

Jeg hyrede Jens Benzskiold til at lave mit regnskab for 2015. Dagen efter SKAT's indberetningsfrist kunne jeg konstatere, at han hverken havde lavet regnskab eller indberetning.

Han nægter at tilbagebetale de 4.900 kr. + moms som jeg har betalt forud.

Jeg har overdraget sagen til min advokat.

- Birgitte Hansen
Bedømt d. 24/08/2016
Svar fra Benzskiold Revision

Birgitte Hansen blev kunde hos os og afleverede sit materiale så sent at det var umuligt at nå den almindelige deadline.

Vi beder normalt vore kunder om at aflevere bilag eller lignende mindst en måned før deadline, da vi jo også har andre kunder, og derefter bliver opgaverne behandlet i den rækkefølge som de kommer ind.

Birgitte Hansen har efterfølgende fået en opgørelse hvor det udførte arbejde er fratrukket i hendes forudbetaling, og det resterende beløb er overført til hendes konto

- Jens Benzskiold

God

God service

- Jørgen Bo Behrensdorff
Bedømt d. 26/06/2016