4.25 / 1 bedømmelser

Bille & Buch-Andersen Registreret Revisionsaktieselskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Velkommen til et revisionshus med højt til loftet. Vi har løsnet slipseknuden, så vi kan strække os længere for dig og din virksomheds succes. Og vi har luftet godt ud i fagtermerne. Du er derfor i overhængende fare for at møde en revisor, der taler og skriver i et sprog, der er til at forstå.

Hver dag leverer vores 20 engagerede medarbejdere revisions-, regnskabs- og rådgivningsassistance af bedste skuffe til vores mange kunder. Vi kan også hjælpe dig med at træffe de rigtige valg af revisor.Bille & Buch-Andersen Registreret Revisionsaktieselskab

Holsbjergvej 31-33
2620 Albertslund
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Medlem af FSR
  • Medlem af FDR
  • Godkendt revisor
  • Revisor

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Professionel revision med benene på jorden

Det virker bare, og man får med det samme den trofaste samarbejd og sparringspartner som man stærkt har behov for som selvstændig. Kan kraftigt anbefales at tage en snak med dem. Derudover lader de ikke sig begrænse af hvilket økonomisystem du bruger, hvilket var et vigtigt beslutningspunkt for vores virksomhed.

- Johnny Møller
Bedømt d. 23/04/2018