4.57 / 4 bedømmelser

Hall Hviid & Partners

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Hall Hviid & Partners kan give dig et kvalificeret tilbud.

Hall Hviid & Partners er revisorer med mere end 10 års erfaring i revision, bogholderi og regnskab. Vi er rutinerede brugere af flere forskellige økonomisystemer (Dinero, E-conomic, Billly's Billing og Navision) og kan hjælpe med alle opgaver inden for økonomifunktionen, herunder udarbejdelse og opstilling af årsregnskab inklusiv alle øvrige opgaver inden for bogholderi og regnskab. Vi er altid klar til at tage over for dig. I dag har vi kunder inden for følgende brancher; tømrervirksomhed, kunstnere, e-handel, medico, café og restaurant, design, psykolog, tandteknik og mange flere. Samtidig er vi klar til at vokse med din virksomhed; hvis du ønsker at udvide eller hvis du fx skal have ansatte. Deadlines er vigtige for os og som kunde hos Hall Hviid & Partners bliver du prioriteret og taget seriøst. Kontakt os allerede i dag.Hall Hviid & Partners

Gydevang 39-41
3450 Allerød


  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Skatterådgivning
  • Selskabsstiftelse
  • Lønhåndtering
  • Revision
  • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Seriøs samarbejdspartner

God og præcis vurdering af sag- god til at overholde aftaler

- Tim Kristiansen
Bedømt d. 19/03/2018

Arbejdet og rådgivningen er god

Jeg er blevet koblet på i kapløbet om årsrapporterne, og deraf sikkert også min oplevelse hvor jeg synes jeg har haft svært ved at komme i kontakt med min kontakt person.

På trods af at jeg har måtte rykke for svar nogle gange, så er kvaliteten på det udført i top, og der er god rådgivning og sparring.

Jeg vil klart anbefale dem til venner og bekendte i netværket.

- Tim Petersson
Bedømt d. 28/05/2019

Godt samarbejde

Hall Hvid & Partners har lagt et stort arbejde i at benytte sig af digital bogføring hvilket fungere overraskende godt.
Vi var skeptiske i starten men fordelen ved det er selvfølgelig at en bogholder ikke skal bruge lige så meget tid på billag som i "gamle dage" Det er rart at bruge et firma som faktisk tager ens virksomheds økonomi seriøst og hjælper med at spare penge.

Vi kan varmt anbefale Hall Hvid og Partners.

Michael - Rumbles

- Michael Slass
Bedømt d. 20/04/2019

God oplevelse

Vi er rigtigt glade for at samarbejde med Hall Hviid & Partners. Firmaet står for vores daglige bogholderi - og hjælper os med at styrke vores økonomistyring og overblik over økonomien generelt.

- Bastian Schneider
Bedømt d. 25/02/2019