4.25 / 1 bedømmelser

Intension Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Intension Statsautoriseret Revisionsaktieselskab kan give dig et kvalificeret tilbud.

Intension ønsker glade ejerledere i sunde virksomheder.

Vi brænder for vækst. Den vækst der kommer indefra. Den vækst som kommer tilsyne, når vi i Intension taler med dig, når vi inspirerer dig til at gøre noget, ændre på noget og forbedre noget, som påvirker din egen og virksomhedens vækst og udvikling.

Vi løser selvfølgelig også alle opgaver inden for revisors arbejdsområder. Vi giver dig klarhed over budgetter, skat og giver dig en løbende økonomiopfølgning, så du altid har overblik over, hvor virksomhedens økonomi er på vej hen.

Et godt overblik over virksomhedens økonomi kan du bruge strategisk. Vi hjælper dig med at klarlægge, hvad dit næste træk i virksomhedens udvikling er.

Vi er blandt vores kunder, kendt for at være særligt dygtige til at give en nærværende og afgørende sparring der kan omsættes straks, til både økonomisk vækst og trivsel for alle i din virksomhed.Intension Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Næstmark 25
6200 Aabenraa
  • Ansvarsforsikring
  • Registreret Revisor
  • Statsautoriseret Revisor
  • Godkendt revisor


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


De forstår reglerne for alternative/rab behandlere

Virksomheden kender til arbejdet som alternativ behandler. De er inde i reglerne.

- Greve Alternativ
Bedømt d. 26/03/2015