JC Rådgivning I/S Rønnede
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
JC Rådgivning I/S Rønnede
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

JC Rådgivning blev startet som en enkeltmandsvirksomhed af Josephine Christensen i 2021, men grundet vækst, besluttede vi at omdanne virksomheden til et i I/S i maj 2022, med de to partnere Josephine Christensen og Vivi Krüger.

Josephine er uddannet Cand.Merc.Aud. Hun har tidligere arbejdet i 5 år for Deloitte København, hvor hun primært sad med personlige virksomheder, institutioner og mindre revisioner. I de sidste to år har hun arbejdet på en institution, hvor hun blandt andet har stået for kvalitetssikringen af afstemninger, opgørelse af moms og afgifter, herunder opgørelse af splitmoms og momskompensation. Ud over dette har hun siden foråret 2022 studeret en MDB på CBS.

Vivi har en all-round kontoruddannelse, som hun har brugt til at være økonomisk tovholder for en større afdeling i mange år. Vivis primære arbejdsopgaver er bogføring, udarbejdelse af afstemninger, lønkørsel og all-round administrationsopgaver. Vivi er særligt god til at have mange bolde i luften på en gang og sørge for at skabe struktur og optimering i de økonomiske processer.

Om

Hvorfor vælger kunder Jer?

Vores kunder vælger os, fordi vi er nærværende og ærlige. Vi tror på ærlighed og gennemsigtighed - det betyder, at du og din virksomhed, altid kan regne med den service vi yder.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

Dialog og ærlighed - vi ringer hellere en gang for meget, for at være sikre på at vi er enige om udgangspunktet.

Hvordan kan I hjælpe virksomheder med at vækste?

Vi kan tilbyde en helhedsløsning - det betyder, at vi igennem vores faglige kompetencer kan give din virksomhed hele pakken. Løndrift, bogføring og klargøring af årsregnskab, så du sparer på din revisor regning.

JC Rådgivning kan altså tilbyde to medarbejdere i én, og vi sørger for at du kan koncentrere dig om det din virksomhed er god til, og lade os tage os af det kedelige.

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Dinero-ekspert
Revisor
Navision-ekspert
VSO/kapitalafkastordning
Cand.merc.aud.
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Lønhåndtering
Årsregnskab
Bogføring
Rådgivning
Lønhåndtering
Årsregnskab

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden