Juridisk Servicecenter Slagelse
Ageras rating star
4.68 / 5 stars 16 reviews
Juridisk Servicecenter Slagelse
Ageras rating star
4.68 / 5 stars 16 reviews

Information

Juridisk Servicecenter er et mindre firma, i stille og rolig vækst. Det er startet med det formål, at give en bedre og mere personlig kundeoplevelse. Dette er på trods af, at alt foregår digitalt.

Fokus er ikke på hurtig vækst, mange hundrede sager, og fancy kontorlokaler spækket med Hay møbler. Vi arbejder udelukkende hjemmefra, hvorfor der også er tid til kunder uden for almindelig åbningstid. Har du behov for et telefonmøde kl. 22 om aftenen, fordi det passer bedst ind i din travle hverdag, så er det det vi gør - det koster ikke ekstra ;) Af samme årsag kan priserne holdes på et fornuftigt niveau, fordi du som kunde ikke skal finansiere et kontor med dyre vaner. Hvis du/I vil vide mere, så tøv ikke med at spørge!

Efter "no cure - no pay" princippet" så får du dine penge tilbage, hvis handlen mod forventning ikke gennemføres, også selv om rådgivningsarbejdet skulle være påbegyndt.

Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening - din sikkerhed for en tryg bolighandel.
English , Dansk
Fremragende score
Boligrådgiver

Om

Personligt citat

Boligkøb/salg er ikke samlebåndsarbejde, der er både store følelser og mange penge på spil!

Hvorfor vælger kunder Jer?

Gode priser, hurtig levering af ydelserne. Personlig rådgivning, hvor du ikke bare er et sags nummer. Jeg ved faktisk, hvilken sag det drejer sig om, når du siger dit navn.

Hvad betragter I som fantastisk kundeservice?

En virksomhed, hvor kvaliteten er i top, med god tid til at tage hånd om hver enkelt kunde. Tid til at sætte sig grundigt ind i netop deres specifikke behov.

Certificeringer

Ansvarsforsikring

Tjenester

Boligkøb
Samlivsophør
Skilsmisse
Samejeroverenskomst
Ægtepagt
Boligsalg
Testamente

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.68 / 5 stars 16 reviews
Julie Malou Brinch Schmidt for 1 år siden
Jeg følte mig i helt trygge hænder hos Chanie og hendes team. Jeg var meget grøn på det pågældende område og de tog sig altid god tid til at forklare og uddybe, så jeg følte mig tryg i processen. Der var altid meget hurtigt svar og de var gode til at gøre processen så simpel og enkel for os som muligt. Kan kun stærkt anbefale Juridisk Servicecenter.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden