Kallermann Revision A/S Helsingør
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Kallermann Revision A/S Helsingør
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Information

Kallermann Revision A/S er beliggende i Helsingør og vi beskæftiger os med revision og rådgivning af et stort antal virksomheder og privatpersoner. Vores kompetencer ligger primært inden for forretningsområderne:

\- Revision og regnskab

\- Skat, moms og afgifter

\- Outsourcing, herunder bogholderi og lønadministration

\- Køb og salg af virksomhed

\- Ledelsesrådgivning

\- Finansiering, budgetter samt perioderegnskaber mv.

Vi er en af Nordsjællands førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vores ekspedition og samarbejde med vores kunder er altid forankret hos en partner og et fast team af revisorer og medarbejdere. Endvidere kommer hertil naturligvis vores specialistafdeling, der altid står til rådighed for kunderne med viden og rådgivning om skatteforhold, herunder bl.a. generationsskifte, omstruktureringer, internationalisering og iværksætteri samt skat, moms og afgifter mv.

Hos os kan du være sikker på kvaliteten af vores ydelser. Vi sørger løbende for at udvikle kvaliteten i vores ydelser gennem uddannelse og forbedring af vores procedurer således, at vi lever op til de interne og eksterne kvalitetskrav som vi bl.a. er underlagt igennem Revisortilsynets kvalitetskontrol og vores medlemskab hos Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Vores kunder må derfor aldrig komme i tvivl om vores engagement og ønske om levering af god service.

Vi tror på, at langsigtede relationer er fundamentet for et godt samarbejde.

Vi ønsker langsigtede relationer med såvel vores kunder som vores medarbejdere. Effektivt samarbejde kræver fælles viden og ansvar. En viden og ansvar, der kun kan opbygges ved samarbejde gennem mange år.

Vi ved, at der er mange forhold at holde styr på i en virksomhed. Det er vores opfattelse, at det er af stor betydning, at vi i fællesskab med tæt dialog identificerer og holder fokus på de udfordringer, der er størst for derved at frembringe din virksomheds potentialer.

Vi sætter en ære og dyd i at hjælpe vores kunder med opstart, udvikling og vækst. Dette kan vi hjælpe vores kunder med igennem vores brede branchekendskab. Det betyder, at vi aldrig starter fra bund, når vi møder vores kunder. Det er også derfor, at vi opfatter os selv som en effektiv og proaktiv sparringspartner i øjenhøjde for vores kunder.
dansk
Statsautoriseret Revisor

Certificeringer

Statsautoriseret Revisor
Registreret Revisor
Ansvarsforsikring
Godkendt revisor

Kontaktoplysninger

Lokation

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden
Vælg service
Beskriv din sag
Kontaktoplysninger

Hvilken samarbejdspartner søger du?

Advokat/Jurist

Advokat

Jurist

< Tilbage

Næste

Du behøver ikke at komme med en detaljeret beskrivelse. Vores eksperter vil validere din sag, før vi matcher dig med relevante rådgivere.

< Tilbage

Læs vores privatlivspolitik

< Tilbage

Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Bedøm virksomheden
Din vurdering
Din bedømmelse
Dine oplysninger
Kvalitet Kvaliteten af det udførte arbejde

Kontakt Evnen til at holde kontakt

Ekspertise Ekspertise med arbejdsområdet

Tidsplan Evnen til at overholde deadlines

Budget Evnen til at overholde budgettet

< Tilbage

Næste