0.00 / 0 bedømmelser

KPMG - Aarhus

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

**Værdifuldt input til at forbedre jeres virksomhed**

Passion. Det er det, der er fællesnævneren både for iværksættere og familiedrevne virksomheder og for virksomheder i kraftig vækst. Det er også det, der inspirerer KPMG, når vi skal skabe succes for jeres virksomhed. Lad vores rådgivere give jer det overblik, I skal bruge, så jeres virksomhed får medvind på vejen mod nye forretningsmæssige mål.

Vi er lokale specialister med stort internationalt fokus og med lokal forankring i kraft af vores kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. Vi har dybdegående kendskab til de forretningsmæssige udfordringer, som specielt vækstvirksomheder står over for, og kan bringe vores globale ressourcer i spil ved behov.

Privatejede virksomheder er katalysatorer for økonomisk vækst. Alle virksomheder gennemgår et udviklingsforløb fra opstart til moden virksomhed, og hvert eneste stadie indeholder en række muligheder og udfordringer. KPMG Enterprise ved, hvad der skal til for at opnå succes på hvert eneste stadie, uanset om I ønsker at udvide lokalt eller internationalt, forbedre eller lukke virksomheden.

**Hvem er vi?**

Vi er meget stolte af vores samarbejde med en lang række danske virksomheder - fra små iværksættervirksomheder og familieejede virksomheder til store internationale virksomheder, fonde,
foreninger, kommuner og statslige institutioner.

I kraft af vores lokale specialister og internationale netværk har vi dybdegående kendskab til både den danske og internationale forretningsverden og kan dermed være en værdifuld sparringspartner for vores kunder i deres fortsatte udvikling. KPMG er Danmarks hurtigst voksende professionelle servicevirksomhed og betjener mere end 75% af virksomhederne i C20-indekset og 15 af de 20 største virksomheder i Danmark på tværs af Audit, Advisory og Tax. Vi har over 600 medarbejdere fordelt på fire kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. Fra vores kontorer er vi klar til at servicere vores kunder og møde dem, hvor de er – på baggrund af et effektivt setup.

Det er vigtigt for os at arbejde side om side med vores kunder, og sammen med dem er vi i stand til at løse deres største udfordringer og skabe mest værdi for dem. Vores hurtigt voksende team af ambitiøse og passionerede kolleger udfordrer hver dag kutyme samt sædvanlig praksis og arbejder på tværs af Audit, Advisory and Tax – og aktiverer på denne måde vores kunders fulde potentiale.

KPMG er et globalt netværk af professionelle servicevirksomheder, som yder rådgivning inden for bl.a.
revision og regnskab, skat mv. Vi har kontorer i 147 lande og har over 219.000 ansatte på verdensplan.
Vi arbejder tæt sammen med en bred vifte af kunder, eksempelvis virksomheder, statslige
organisationer, offentlige myndigheder og non-profit organisationer. Vi assisterer dem med at afhjælpe
risici og afsøge forretningsmuligheder.

**Hvor er vi?**
Fra vores kontorer i Aarhus, Kolding, Aalborg og København er vi klar til at betjene vores kunder og møde dem, uanset hvor de er, på baggrund af en enkel og effektiv opsætning. Vi er tæt knyttet til KPMG-kollegaer på kontorerne i udlandet og aldrig langt fra vores kunders udenlandske aktiviteter. Vi sætter altid det bedste hold - uanset hvor jeres virksomhed er placeret.KPMG - Aarhus

Bredskifte Alle 13
8210 Aarhus V
  • Medlem af FSR
  • Ansvarsforsikring
  • Godkendt revisor
  • Revisor
  • Registreret Revisor
  • Statsautoriseret Revisor
  • Medlem af Advokatsamfundet
  • Cand.merc.aud.
  • Medlem af Danske Advokater
  • Cand.jur

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her