0.00 / 0 bedømmelser

Mg Regnskab V/Martin Glarding

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at Mg Regnskab V/Martin Glarding kan give dig et kvalificeret tilbud.

Professionel bogføring
Bogføring kan ofte være et tidskrævende stykke arbejde, er ressourcerne i virksomheden ikke tilstrækkelig, kan det være en god ide at outsource det. På den måde får virksomheden mere tid til de daglige opgaver.
Samtidig sikrer man sig at, samtlige regler er overholdt, og bogføringen bliver udført præcist og professionelt.
Vi har erfaring med forsømte bogholderier, og kan hurtig sætte os ind i tingene, og løse opgaver på en effektiv måde.
Momsregnskab
Det er vigtigt at afstemme moms konti, og indrapportere moms rettidigt. I skal samtidig kunne redegøre for, de momsbeløb der indrapporteres til skat. Der er visse udgifter, man ikke kan afløfte moms af, og der kan forekomme visse udgifter, hvor momsen kun er delvis. Vi hjælper både med afstemning, og indrapportering til skat. Skal virksomheden ikke svare moms, men derimod lønsumsafgift kan vi også hjælpe med denne beregning.
Årsregnskab
Få hjælp til klargøring, af materialet til brug for den endelige revision. Vi tilbyder, at udarbejde en afstemnings mappe (revisor mappe). Denne mappe indeholder samtlige afstemninger, herefter kan vi gå igang med selve årsrapporten. Ønsker virksomheden, at få hele opgaven i forbindelse med årsrapporten udført, klarer vi også dette, samt den Udvidet selvangivelse.Mg Regnskab V/Martin Glarding

Lillegårds Alle 63
2860 Søborg


  • Bogføring
  • Årsregnskab
  • Rådgivning
  • Lønhåndtering
  • Selvangivelse

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Opret bedømmelse her