MNC Økonomi København Ø
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews
MNC Økonomi København Ø
Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews

Information

Igennem økonomisk rådgivning og sparring kan jeg hjælpe din virksomhed med at tjene flere penge. I det store regnskab er det en gevinst at hyre MNC Økonomi.

Med en baggrund fra flere ledende økonomistillinger i det private erhvervsliv og en længere årrække som revisor har jeg stor erfaring med økonomisk styring af en virksomhed og med at sørge for, at den drives profitabelt. Nu er jeg startet som selvstændig og vil gerne hjælpe dig.

MNC Økonomi er specialisten, som hjælper små og mellemstore virksomheder med regnskab og økonomistyring, samt med at analysere, effektivisere og dermed skabe vækst og resultater på bundlinjen. Det giver mindre virksomheder muligheden for at få en økonomichef tilkoblet, uden at det går ud over den daglige drift og dermed indtjeningen. Tværtimod.

Tøv ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst hjælper dig i dit virke.
Dansk
Fremragende score
Økonomikonsulent

Certificeringer

Ansvarsforsikring
Revisor
Dinero-ekspert
Cand.merc.aud.
Billy-ekspert
Uniconta-ekspert
Bogholder
E-conomic-ekspert
C5-ekspert

Tjenester

Bogføring
Årsregnskab
Rådgivning
Skatterådgivning
Selskabsstiftelse
Lønhåndtering
Selvangivelse

Kontaktoplysninger

Lokation

Bedøm virksomheden

Ageras rating star
4.73 / 5 stars 8 reviews
Mikkel M. Larsen for 9 måneder siden
MNC Økonomi leverer en uvurderlig hjælp og rådgivning til den mindre virksomhed til ganske rimelige priser. Vores samarbejde går snart 5 år tilbage. I starten rådgav MNC Økonomi om selskabsstiftelsen og hjalp os desuden med alle praktiske detaljer under etableringen. Siden da har MNC stået for udarbejdelsen af vores kontoplan, vore regnskaber og har løbende håndteret al kommunikation med SKAT og Erhvervsstyrelsen. Vi er særdeles tilfredse med de ydelser, som MNC leverer. Det tillader os at koncentrere os om egne kernekompetencer - velvidende at økonomifunktionen er i sikre hænder.

Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra revisorer og advokater, der passer til din opgave og behov.

Bedøm virksomheden