4.63 / 5 bedømmelser

MNC Økonomi

Anmod om et gratis tilbud
Beskriv din sag, således at MNC Økonomi kan give dig et kvalificeret tilbud.

Igennem økonomisk rådgivning og sparring kan jeg hjælpe din virksomhed med at tjene flere penge. I det store regnskab er det en gevinst at hyre MNC Økonomi.

Med en baggrund fra flere ledende økonomistillinger i det private erhvervsliv og en længere årrække som revisor har jeg stor erfaring med økonomisk styring af en virksomhed og med at sørge for, at den drives profitabelt. Nu er jeg startet som selvstændig og vil gerne hjælpe dig.

MNC Økonomi er specialisten, som hjælper små og mellemstore virksomheder med regnskab og økonomistyring, samt med at analysere, effektivisere og dermed skabe vækst og resultater på bundlinjen. Det giver mindre virksomheder muligheden for at få en økonomichef tilkoblet, uden at det går ud over den daglige drift og dermed indtjeningen. Tværtimod.

Tøv ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst hjælper dig i dit virke.MNC Økonomi

Fruebjergvej 3 (Symbion)
2100 København Ø
  • Ansvarsforsikring


Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Super Revisor - kan kun anbefales!

Overholder aftaler, kan forklare komplekse ting på en simpel og forståelig måde. Derudover sætter han sig 100% ind i opgaven om den er lille eller stor.

Han er altid til at komme i kontakt med og meget fleksibel.

Mogens kan anbefales på alle tænklige punkter!

- Babykald ApS
Bedømt d. 29/08/2016

Resultatsøgende teamplayer

I 9 år arbejdede jeg sammen med Mogens i Transportgruppen A/S og PostNord Logistics A/S. I Transportgruppen var Mogens økonomidirektør og medlem af direktionen, jeg var bestyrelsesformand.

Mogens er en yderst kompetent økonom og har altid styr på opgaverne som bl.a. var styring af debitor-/kreditorbogholderi, dialog med revisorer, kunderentabilitetsanalyser, måneds- og årsregnskaber etc.

Som person er Mogens meget venlig og kan bevæge sig på alle organisatoriske niveauer. Han er en teamplayer, som altid går efter bolden og ikke manden og så er han resultatsøgende.

Jeg giver derfor Mogens de bedste anbefalinger med på vejen.

- Carsten Dalbo Pedersen
Bedømt d. 31/03/2016

Stærk partner

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Mogens Norre Christensen i Transportgruppen A/S. Som CFO havde Mogens reference til mig, og sammen udgjorde vi direktionen igennem 6 år.
Vores samarbejde var i høj grad et partnerskab, hvor Mogens varetog alt omkring dialogen med virksomhedens bank, rapportering og økonomistyringen. Han deltog i alle strategiske beslutninger, der blev forelagt virksomhedens bestyrelse.
Jeg kan kun anbefale Mogens Norre Christensen som en yderst kompetent og dygtig kollega, som jeg har sat stor pris på at samarbejde med.

- Peter Bjerregaard
Bedømt d. 08/03/2016

Går 100% ind i arbejdet

Jeg har gennem to års samarbejde hos PostNord Logistics A/S, lært Mogens at kende som seriøs og særdeles kompetent. Han arbejder professionelt inden for skat, regnskab samt bogholderi, ligesom han har stor erfaring i rapportering til offentlige myndigheder, koncerner og bestyrelser. Jeg var CFO under vores samarbejde i virksomheden
Mogens går 100% ind i de opgaver han påtager sig og har en sund forretningsmæssig indstilling.

- Frank Frøkjær
Bedømt d. 03/03/2016

Kompetent økonomistyring

Jeg kender Mogens som yderst kompetent inden for sit felt. Mogens evner at sammenkoble analyse og finansiel rapportering med et kommercielt og strategisk indblik. Ligesom han har et godt øje for ”what if” scenarier.
Jeg kan klart anbefale Mogens da hans arbejde altid er udført logisk og vel disponeret

- Jesper Nielsen
Bedømt d. 23/02/2016