4.25 / 1 bedømmelser

YSV Regnskab

Anmod om et gratis tilbud
Få 3 gratis tilbud fra forskellige revisorer i Danmark, så du kan sammenligne

Brug for en hånd?

Hjælpen til jeres bogføring, regnskab, administration eller løn relaterede opgaver.

Vi kan overtage de administrative opgaver som virksomheder stilles overfor i dagens Danmark. Så I kan koncentrer Jer om Jeres kerneområde.

Har krisen ramt Jeres virksomhed, så I har nedskåret Jeres administration, kan vi overtage opgaverne indtil normale tilstande.

Iværksættere udsættes for meget store udfordringer. Vi kan klæde jer på til opgaven.

Løn administration.

Har I brug for hjælp til Jeres løn administration, kontrakter, refusion af barsel- og sygedagpenge, feriepenge afregning, løn afregning og bogføring - har vi ekspertisen.

Bogføring m.v.

Vi kan kontere og bogføre Jeres bilag, betale kreditorer og regninger eller udskrive faktura. Rykke for betalinger, foretage afstemninger, rapportere moms og andre offentlige ydelser samt betale dem til tiden. Anlægsaktiver opgøres, lageroptælling foretages og statusopgørelser udføres.

Bogholderi opgaver klarer vi.

Regnskab

Når regnskabet skal kontrolleres, opstilles, udfærdiges eller måske klargøres til revisor. Påtager vi os opgaven eller at indrapportere til erhvervs og selskabsstyrelsen.

Vi kan udføre opgaven ligeledes med din selvangivelse og forskudsopgørelse.

Med Venlig Hilsen

YSV Regnskab

v/Yvonne Saurbrey Vedel

Græsted Park 41

3230 GræstedYSV Regnskab

Græsted Park 41
3230 Græsted
  • Ansvarsforsikring
  • Dinero-ekspert

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsplan
Budget

Ageras indsamler løbende bedømmelser på virksomheder. Bedømmelserne baseres på 5 forskellige parametre, hvorefter brugerens vurderinger sammenfattes til én samlet bedømmelse.


Jeg får præcis så meget hjælp som jeg behøver

Jeg havde brug for a. blive undervist i hvordan jeg skal bruge e-conomic b. hvordan jeg bogfører den type bilag som er i min virksomhed - og det lærte jeg. Jeg har også brug for at få min kladde checket samt for at få lavet min moms-regnskab og års-regnskab og det får jeg. Yvonne er venlig, grundig og jeg er meget tilfreds med hendes hjælp.

- Halina Goldstein
Bedømt d. 06/11/2014