Leder du efter en revisor i København?

Er du på udkig efter en kvalitetsrevisor i København til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisorarbejde, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i København og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Udfyld vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores dygtige samarbejdspartnere i København. Vores service er fuldstændig gratis, og tilbuddene du modtager er uforpligtende. Vores omfattende netværk af samarbejdspartnere muliggør ikke kun, at vi finder 3 revisorer i dit lokalmiljø, men også at de 3 revisorer passer til netop dine præferencer og behov. Vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi er alsidige nok til at skaffe tre kompetente kandidater til alle typer opgaver – store som små.
 

Fordelene ved at anvende Ageras

  • Vores service er uforpligtende og gratis
  • Vi sparer dig penge - Den direkte konkurrence mellem tilbudsgiverne betyder at vi er i stand til at indhente tilbud til fordelagtige priser
  • Vi sparer dig tid – Efter bare 48 timer har du modtaget alle 3 tilbud
  • Vi forbedrer dit sammenligningsgrundlag ved at indhente 3 sammenlignelige tilbud

Derfor har man brug for en revisor

Revisorer kan påtage sig et væld af forskellige regnskabsopgaver, da de typisk er meget omfavnende. Det kan være opgaver som eksempelvis a årsregnskab, rådgivning, indberetning af moms, administration af løn, selvangivelser, revision, bogføring, stiftelse af virksomheder, ejerskifte osv.
Med undtagelse af revisionspligt, hvor du jf. årsregnskabsloven er forpligtiget til at få din forretnings årsregnskab revideret af en godkendt revisor uanset hvad, handler det udelukkende om dit eget behov. Der findes med andre ord ikke almengyldig svar på, hvornår man har behov for en revisor.
Du bør derfor tænke på, hvorvidt du synes det er interessant at sidde med regnskabet eller dele af det, men også om du overhovedet har kompetencerne og tiden til det. Derudover bør du også tænke på, om du gør det, som lige præcis du er stærk til. Udtrykt anderledes skal du overveje, hvor du producerer mest værdi. Skaber du mest værdi hos ude hos brugerne, nytter det ikke, at du låser dig inde på dit kontor med regnskaberne en hel dag om ugen.

Det kan du vente at betale for en revisor i København

Først og fremmest findes der ikke belæg for, at revisorer i København er dyrere end andre steder i landet, men konkurrencen har indvirkning på prisniveauet, og derfor kan man både finde de billigste og dyreste revisorer i København.
Dernæst kommer prisennaturligvis an på hvilken service, der skal udføres. Således er en privat selvangivelse klart meget billigere end revision af et større virksomhedsregnskab. Udover at det er to forskellige services, så er arbejdet også langt mere omspændende ved sidstnævnte, hvilket også vil være afspejlet i prisen.
Til sidst er det et faktum, at revisorer tager meget varierende timepriser – også i København. Derfor vil du opleve, at revisorer tager til tider meget forskellige priser for præcis den samme service.
Derfor kan du med fortrin gøre brug af Ageras, hvor du ved at modtage tre tilbud, får et langt forbedret beslutningsgrundlag.

Bør min revisor være lokal i København?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares online, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de ønsker at kigge i øjnene jævnligt til møder. Her skal du naturligvis ikke finde en revisor udenfor sit lokalområde, hvis din virksomhed hører til i København. Det er ikke alle, der vægter den personlige tilknytning lige så højt. Og derfor eliminerer det mulige revisorer at begrænse deres søgning til København, da man i dag kan formidle sine regnskabsoplysninger med sin revisor igennem de fleste programmer til regnskab.

Find en revisor fra det lokale samfund i København gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den optimale revisor i København til lige præcis dig! Vi gør det som sagt uforpligtende og gratis, og du skal heller ikke være urolig for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi indhenter dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde er vi i stand til at finde priser anselig lavere end den normale markedspris.
Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular, og så klarer vi det resterende – og endda inden for 48 timer!

Vælg digitalt samarbejde og øg chancen for at få det bedste match

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.