Ageras er en markedsføringsplatform for revisorere, bogholdere og advokater

Kan du klare flere kunder? Bliv partner hos Ageras

Vælg de kundeemner, du ønsker

Du kan selv bestemme, hvilke kundeemner, du ønsker. Du segmenterer nemlig de typer af sager, som du helst vil arbejde med. Så ved du, at din tid går til opgaver, der giver din hverdag værdi.

Få kun kvalitetssikrede emner

Vi interviewer alle henvendelser, så vi er sikre på at vi kun sender vores partnere seriøse kundeemner. Dvs. at du kan spare tid og fokusere på rådgivning af dine kunder.

Få et højt og målbart afkast af din investering

Mange af vores partnere har rapporteret, at deres virksomhed er vækstet efter deres samarbejde med os. Du kan også blive en af dem.

Vi er din marketingafdeling

Du bestiller antallet og typen af ​​kundeemner der er af interesse for dig, og Ageras marketingafdeling sikrer, at antallet af bestilte sager bliver sendt til dig hver måned. Vi er til stede i hele DK, hvor vi tiltrækker relevante kundeemner.

Vores professionelle customer success managers interviewer kundeemnerne for at identificere deres behov. Derefter sender vi de validerede emner til de partnere (maks. 3 stykker pr. sag), der er det bedste match. Vi følger personligt op, og giver feedback til vores partnere om igangværende sager. Sådan virker vores platform.

- Lad Ageras skaffe kunderne til dig!

Vi er din marketingafdeling
Vi følger alle sager fra start til slut

Vi følger alle sager fra start til slut

Vi har opfølgende samtaler med alle klienter gennem hele processen: Dvs. at vi sørger for, at partner og kunde får etableret kontakt, får aftalt møde og truffet valg om samarbejde. Dette skaber sikkerhed for vores partnere, så de kan få det forventede udbytte fra vores marketingplatform. På denne måde øger vi også mulighederne for et fremtidigt vellykket samarbejde mellem partner og kunde.

- Lad Ageras skaffe kunderne til dig

Sådan kommer du i gang

Interesseret i at høre mere? Så klik på den blå boks nedenfor. Vi udarbejder en skræddersyet løsning til din virksomhed og drøfter forventet indtjening hos dig, ud fra dine ønsker og behov.

- Lad Ageras skaffe kunderne til dig

Sådan kommer du i gang

Vi samarbejder med diverse advokatkontorer og revisionsvirksomheder, store som små.

Hvorfor Ageras, og hvad gør os unikke?

Ageras er en platform, hvor advokater, bogholdere, revisorer bliver matchet med iværksættere og ejerledere. For vores partnere fungerer vi som et marketingbureau, og for de virksomheder, der søger hjælp og rådgivning til deres virksomhed, fungerer vi som en uvildig rådgiver - en slags mægler.

Nedenfor kan du se, hvorfor 5.000 partnere allerede samarbejder med os:

  • Hver måned henvender mere end 4.000 virksomheder sig hos Ageras, fordi de søger hjælp til fx deres bogføring, økonomi eller juridiske dokumenter.
  • Vi validerer ethvert kundeemne pr. telefon, så partnere kun modtager varme, kvalitetssikrede kundeemner.
  • Størstedelen af alle kunder, der henvender sig hos Ageras, vælger en af ​​vores partnere til at løse deres problemstillinger.

.

Dansk Revision Viborg har haft stor glæde af at have Ageras som samarbejdspartner. Vi har fået mange gode og spændende klienter igennem Ageras. Ageras sørger hele tiden for, at vi bliver matchet med relevante klienter gennem kyndig rådgivning. Vi er meget tilfreds med den personlige kontakt og service, som Ageras leverer – de er en stor hjælp for vores virksomhed

- Per Tange, Partner, Dansk Revision – Viborg

- Per Tange, Partner, Dansk Revision – Viborg
“Jeg synes, at partnerskaber med de kunder jeg har fået gennem Ageras har været langvarige og rigtig gode. Derudover synes jeg, at mit partnerskab med Ageras har båret præg af, at de har været en virksomhed i rivende udvikling og høj vækst. Jeg har også oplevet en forretning, som har kæmpet for at højne kvaliteten af det produkt de har lavet. For mig at se, har jeg oplevet en virksomhed, som har arbejdet hårdt for at se igennem de problemstillinger, der kan være mellem kunder og partnere.”

- Frederik Sandgrav, Sandgrav Solutions - Hillerød

- Frederik Sandgrav, Sandgrav Solutions - Hillerød

Er du klar til at lade Ageras skaffe kunder for dig?