Om Ageras

Gennemsigtighed

Vores vision er at skabe et gennemsigtigt marked for regnskabsydelser og juridisk rådgivning. Vi bestræber os på at gøre det nemt og enkelt for dig at finde den rette hjælp, hvor både kvaliteten og prisen passer dig perfekt.

Et værdifuldt netværk

Vi er Europas største platform inden for regnskab og jura, og vores netværk tæller tusindvis af kvalificerede samarbejdspartnere, som er klar til at give dig et tilbud, som passer til din situation.

Det rette match

Brug vores online formular til at beskrive din sag, og angiv dine præferencer vedrørende lokalitet, ekspertise og pris. Inden for 48 timer finder vi 3 revisorer, bogholdere, advokater eller jurister, som matcher dine forventninger.

Danmark

Sverige

Norge

Holland

Tyskland

USA

200.000+

Brugere

6.000+

Samarbejdspartnere

80+

Ansatte

6.700+

Bedømmelser

  Ledige stillinger

  Leder du efter dit næste karrieretræk? Vi har flere forskellige ledige stillinger på vores fantastiske kontor i København. Hvis du er interesseret, så forbered dig på en anderledes hverdag.

  Læs mere

  Teams og afdelinger

  Er du usikker på, hvor du passer ind? Måske passer du bedst ind i vores Partner og Client Success Team. Er det IT og Product Development som dit hjerte banker for? Hvis ikke, er det måske Marketing, HR eller Finance, som er det rette team for dig?

  Læs mere

  Livet i København

  Hos Ageras elsker vi København – og vi gør vores bedste for, at du også kommer til at elske hovedstaden. Vi er ét team, og vi elsker sammen at udforske, hvad København har at byde på.

  Læs mere