Vores proces

Vi ønsker at gøre processen med at finde en ny revisor så bekvem som muligt for dig, uanset om du driver en startup, en stor virksomhed eller er en privatperson. Alt du behøver at gøre er at udfylde vores formular og udforske vores brede database af eksperter, der matcher dine behov. Vores service er helt gratis og uforpligtende.

1

Udfyld formularen

Du skal blot indtaste dit CVR-nummer, og vi vil automatisk indhente dine virksomhedsoplysninger. Du kan også vælge at udfylde formularen manuelt.

Start her

100% risikofrit

Vores service er helt uforpligtende.

100% gratis

Det er gratis at bruge vores service.

2

Udforsk databasen

Udforsk vores store partner database, skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov med dybdegående information.

Start her

Erfaring siden 2012

Vi ved, hvad der skal til for at finde dit rette match.

4,8 i rating

Vi bruger mange ressourcer på at specialisere os i at imødekomme vores kunders behov.

3

Book samtale

Book en uforpligtende samtale med op til tre eksperter. Vælg herefter den ekspert, der matcher dit behov bedst.

Start her

Vi garanterer service af høj kvalitet

Vi håndplukker dit rette match iblandt 5.000+ eksperter.

Baseret på 5.000+ kundeanmeldelser

Få fri adgang til tusindvis af anmeldelser af vores revisorer og bogholdere.

Derfor er Ageras service unik

Vi sparer virksomhedsejere for hovedpinen ved at finde den rette revisor eller bogholder. Derfor har mere end 200.000+ virksomhedsejere brugt Ageras' service.

Garanteret kvalitet

Screenede fagfolk

Vi lægger stor vægt på din tryghed, derfor gennemgår hver partner på vores platform en screeningsproces for at sikre, at de lever op til vores høje standarder for professionalisme og ekspertise.

Find den rette ekspert

Uforpligtende samtale

Ved at udfylde vores formular får du adgang til vores partner database samt mulighed for en gratis og uforpligtende samtale med op til tre partnere. Dette giver dig en unik chance for at sikre det perfekte match.

100% risikofrit

Skræddersyet løsning

Dit økonomiske behov er unikt, og vores partnere tilbyder skræddersyede løsninger, uanset om du driver en startup, en stor virksomhed eller er privatperson.

Anatomien bag vores tilbud

Du kan let få overblik over dine tilbud. Her kan du sammenligne priser, kompetencer, anmeldelser og meget mere. Se et eksempel på et tilbud nedenfor.

Få et hurtigt overblik her

Anders Marina

Revisor hos Marina Revision og Regnskab

Anders Marina

  • Registreret revisor
  • 7 års erfaring
  • Ekspert i Visma e-conomic
  • Fuldt forsikret

Specialiteter

E-commerce

Data-visualisering (Qlick)

Holding-selskaber

Din potentielle revisor Få et hurtigt overblik

Se dit tilbud

Bogføring set-up med 300 bilag om måneden

320 kr

Årlig opstilling af årsrapport ex moms

10,000 kr.

Årlig indberetning af moms ex moms

2,000 kr.

Månedlig lønadministration for 2 ansatte ex moms

1,000 kr.

Årlig total pris
27,840 kr.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte revisoren for opklarende spørgsmål. Vi går ind for, at du skal træffe en velinformeret beslutning.

Detaljeret tilbud

Beskeder

Hej, Marina Revision og Regnskab kan bidrage med 360 graders rådgivning og har over 10 års erfaring. Vi kan hjælpe dig med at få orden i dine bilag, stå for din indberetning og bidrage til at din virksomhed kan vækste i løbet af de næste år. Lad mig vide, hvis du har nogle spørgsmål eller, hvis du har informationer, der kan være brugbare for din sag. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Anders Marina Marina Revision og Regnskab
Jeg søger...
Send besked
Skriv til Anders

Vi er et passioneret team

Bag Ageras står et team bestående af 85+ medarbejdere med en passion for at finde det rette match

Vores fantastiske team

85+

Mød vores team her

Find din revisor i dag. 100% gratis og uforpligtende.

Kontakt os, vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig.

Få hjælp her

Find svaret på oftest stillede spørgsmål lige her. Kontakt os, hvis du har flere spørgsmål

Hvad koster Ageras service?

Vores service er helt gratis. Vi matcher dig med 3 revisorer eller advokater, der bedst kan imødekomme dine behov.

Hvordan kan Ageras hjælpe mig med revision?

Ageras består ikke af revisorer og advokater, men vi er den bedste uvildige service til at skaffe de rette revisorer og advokater til dine behov. Du skal bare skrive dig op til at få 3 tilbud og så vil du modtage dine gratis tilbud fra vores partnere, som er revisorer og advokater, i løbet af dagen. 
 

Har Ageras revisorer eller advokater i nærheden af mig?

Ageras har et stort netværk bestående af revisorer og advokater spredt ud over hele landet. Vi gør en dyd ud af at dække ethvert geografisk område, det inkluderer også rådgivere, der arbejder digitalt og ikke behøves at mødes fysisk. Uanset om du foretrækker digital eller personlig rådgivning, så kan vi finde den rette rådgiver til dit behov.

Hvor lang tid skal jeg vente på mine tilbud?

Vi beder vores partnere, der er revisorer og advokater, om at sende dig et tilbud hurtigst muligt efter at de er blevet matchet med dig. Efter du har skrevet dig op til at få 3 tilbud, så kan du forvente at modtage dine tilbud i løbet af 24 timer. 

Hvad sker der efter at jeg har valgt et tilbud fra Ageras?

Et samarbejde med en rådgiver gennem Ageras sker på samme vilkår, som hvis du selv havde fundet din rådgiver. Der er dog ekstra fordele ved at benytte os. Når du har valgt dit rette match, så kan du være sikker på, at du har fået en dygtig og troværdig revisor eller advokat, da vi har vist dig vedkommendes kundeanmeldelser og andre relevante oplysninger, der gør at dit valg er velinformeret.

Hvorfor skal jeg tale med en konsulent før tilbudsafgivningen?

Hos Ageras går vi meget op i at udøve en ordentlig service. For at kunne garantere, at vi kan finde dit rette match, så er det vigtigt, at vi får de rette oplysninger om din virksomhed og dit behov, så vi kan søge efter den rette revisor eller advokat i vores netværk. Vores matchmaking går ud over pris og kompetencer. Vi tager nemlig også højde for kommunikationsstil, fremtidige mål og præferencer for lokation, når vi finder 3 tilbud til dig.


 

Hvordan ved jeg om mit match leverer høj kvalitet?

Alle vores partnere, der er revisorer eller advokater er blevet screenet inden vi har onboardet dem til vores platform. Vores Account Managers bruger meget tid på at finde nye dygtige partnere såvel som at pleje relationen til nuværende partnere for at bevare den høje kvalitet. Du kan derudover se revisorens eller advokatens kundeanmeldelser på vores platform, så du kan træffe en velinformeret beslutning om, hvilken rådgiver, der bedst passer til dine behov.

Hvad hvis jeg ikke vil vælge et af de 3 tilbud?

Vores service er 100% uforpligtende, hvilket betyder at du ikke behøver at vælge et af vores tilbud. Vi er dog specialiseret i matchmaking, så vi er sikre på, at vi kan finde en revisor eller advokat, der vil falde i din smag.
 

Hvordan tjener Ageras penge?

Vi samarbejder med et stort antal revisorer og advokater, som betaler et beløb for at få adgang til vores platform. Vores partnere benytter Ageras til at udvide deres kundeportefølje.

Kundeservice

Vores kunder kommer altid i første række! Har du spørgsmål? Så vil vi meget gerne besvare dem

Skriv til os >

Vi er offline

[email protected]

Få hurtig respons

+45 77348081

Åbningstider: Man-tor: kl. 9.00-17.00. Fre: kl. 9.00-16.00. Lør-søn: Lukket.

Find revisor eller bogholder