Sådan starter du en virksomhed

Din komplette guide til at starte en virksomhed

Ageras præsenterer en komplet guide til at opstarte en virksomhed. Formålet med denne guide er at give dig et overblik over, hvad det vil sige at starte en virksomhed. Guiden vil dække alle områder: fra de overvejelser, der indgår i opstartsfasen af en virksomhed til, hvordan du lægger et driftsbudget efter virksomheden er etableret. Herudover får du konkret vejledning i, hvorledes du udfører guidens opgaver. Da de enkelte elementer i denne guide er udførligt beskrevet, har vi besluttet os for at dele den op i 4 dele.

I den komplette guide vil nedenstående temaer indgå. Hvis du kun ønsker vejledning til enkelte eller flere af følgende emner, kan du selv klikke dig videre til de respektive artikler under indholdsfortegnelsen.

Nederst på denne side kan du downloade en tjekliste, der har til formål at gøre det lettere for dig at holde styr på dine fremskridt. Det er nemlig en lang, og til tider uoverskuelig, proces at starte en virksomhed - men vi er med hele vejen.

Held og lykke, og tillykke med din beslutning om at starte virksomhed!

  1. Forarbejdet: det skal du overveje inden du starter virksomhed
  2. Opstarten: det skal du have på plads, når du starter virksomhed
  3. Sådan finansierer du din virksomhed
  4. Nu har jeg startet en virksomhed - hvad så?
 

ADD_THIS_TEXT

Om Ageras

Skal du bruge en revisor eller advokat i forbindelse med opstart af din virksomhed? Så spar den tunge søgning, og lad Ageras finde din nye samarbejdspartner. Ageras er specialister i at finde det helt rette match til den opgave du stiller. Vi tilbyder dig uforpligtende tilbud fra tre forskellige specialister, der har skræddersyet deres henvendelser til din specifikke opgave.

Jeg vil gerne have tre tilbud

Har du allerede fundet din specialist hos os, men har spørgsmål til nogle eller flere af elementerne i denne artikel, står vores kompetente team klar til at hjælpe dig. Husk, at du altid kan give os et kald på 77 34 80 81

Posted: 28 Nov, 2018

Mette Kamper Ahlgreen

Læs mere fra denne skribent

Ageras yder ikke individuel økonomisk eller juridisk rådgivning, men samarbejder i stedet med advokater og revisorer, der kan hjælpe dig videre. Udfyld formularen herunder og modtag tilbud fra professionelle rådgivere indenfor ganske kort tid.

Klik her for at få tilbud fra advokater og revisorer