Få et tilbud fra 3 kompetente revisorer

- Gratis, uforpligtende og inden for 48 timer

Ageras må gerne kontakte mig via email
Kundeservice sidder klar
77 34 80 81

Der findes mange dygtige revisorer derude

Danmarks største formidler af revisoropgaver
Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Få en skarp pris
Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Ingen risiko
Det er gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

Trin 1
Udfyld formularen
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til revisoren. Vi finder herefter 3 relevante revisorer, hvis kompetencer lever op til dine behov og præferencer.
Trin 2
Sammenlign tilbud
Inden for 48 timer tager de 3 revisorer kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer.
Trin 3
Vælg et tilbud
Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen passer dig bedst, og indleder herefter et samarbejde med den pågældende revisor.

Find den rette revisor nemt og gratis

Det er helt gratis og uforpligtende

Hvad er en revisor?

En revisor er en regnskabskyndig person, der som navnet antyder, grundlæggende arbejder med at revidere regnskaber. At revidere betyder, at revisoren gennemgår regnskabet for fejl og mangler, og heraf sikrer sig, at regnskabet er retvisende.

Da revisor ikke er en beskyttet titel, kan alle og enhver principielt kalde sig for revisor og heraf revidere regnskaber og bistå med rådgivning til virksomheder.

I Danmark findes der dog to autorisationsordninger, som går under samlebetegnelsen ”godkendt revisor”. Autorisationen er en garanti for forbrugerne, at deres revisor har en tilstrækkelig uddannelse, og derfor er det også kun godkendte revisorer, som må udarbejde og underskrive en revisorerklæring f.eks. ifm. indberetning af en årsrapport. De to slags autorisationsordninger går under titlerne registreret og statsautoriseret revisor, hvor begge titler ligesom godkendt revisor er beskyttet titler. Forskellen mellem de to slags autorisationer er efterhånden minimal, alligevel vil en statsautoriseret revisor typisk være dyrere end en registreret revisor.

Det laver en revisor

Som tidligere nævnt består revisorens primære opgave af at revidere virksomhedens regnskab og det dertilhørende regnskabsmateriale, der såfremt at regnskabet er retvisende, afslutningsvist udmønter sig i en revisorpåtegning. Derudover bistår revisorer ofte også typisk med rådgivning til virksomhedens ledelse.

Men en revisor kan også påtage sig en lang række andre opgaver. Nogle af de typiske arbejdsopgaver en revisor tager sig af er bl.a. udarbejdelse af selvangivelser for både private og erhverv, bogføring, udarbejdelse af årsregnskab, momsindberetning, lønadministration, økonomistyring, selskabsstiftelse, ejerskifte, finansiering, skatterådgivning osv.

Kort sagt er revisorens dybdegående kendskab til virksomhedens økonomiske situation den primære grund til, at revisorerne bruges i det brede omfang, som de gør.

Skal jeg bruge en revisor?

Nogle virksomheder er underlagt såkaldt revisionspligt. Dette betyder, at virksomhederne er lovmæssigt forpligtiget til at tilknytte en revisor. Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, skal du som minimum bruge en revisor til revision af årsrapporten. Du kan læse mere om revisionspligt i afsnittet ”Hvad er revisionspligt? ” længere nede på denne side.

Dette betyder dog ikke, at det kun er relevant for dig at tilknytte en revisor, såfremt du er underlagt revisionspligt. Mange virksomheder og privatpersoner vælger at benytte sig af en revisor, selvom de lovmæssigt ikke er forpligtiget til det. Det er således ikke unormalt, at revisoren f.eks. står for udarbejdelse af selvangivelsen, årsregnskaber og momsindberetningen.

Identificer dine behov

Først og fremmest er det vigtigt, at du klarlægger dine behov for at finde ud af, hvorvidt du har behov for en revisor og i hvilket omfang. Skal revisoren varetage alle regnskabsopgaver, eller ønsker du selv at stå for noget af arbejdet? For at besvare dette spørgsmål, bør du overveje tre ting. Først og fremmest handler det selvfølgelig om hvad du har mest lyst til. Dernæst bør du overveje, hvorvidt du besidder kompetencerne, det kræves for at kunne løse de forskellige regnskabsopgaver. Til sidst bør du overveje, hvor din tid skaber mest værdi for virksomheden. Skaber du f.eks. værdi ude hos kunderne, nytter det ikke, at du sidder en halv dag med regnskabet, og en revisor vil dermed være en profitabel investering, selvom det ved første øjekast måske blot ligner en unødvendig udgift. Derudover kan revisoren som tidligere nævnt bistå med rådgivning og ekspertise og hermed skabe yderligere værdi for virksomheden.

Hvad er revisionspligt?

For at sikre at aflagte årsregnskaber fra især større virksomheder er retvisende, er det bestemt ved lov, at disse regnskaber skal have udført revision. Nærmere bestemt er det årsregnskabsloven, der dikterer at iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber af en vis størrelse, skal have deres årsrapport revideret. Enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber kan således aldrig være underlagt revisionspligt. 

Med revision menes der, at en godkendt revisor gennemgår og kontrollerer virksomhedens årsrapport, bogføring og andre finansielle forhold efter lovmæssige standarder og regler. Revisoren afslutter arbejdet med at vedlægge en revisionspåtegning til regnskabet, hvori de konstaterede regnskabsmæssige og finansielle forhold i den pågældende virksomhed beskrives. Her vil det også fremgå meget tydeligt, hvorvidt regnskabet er i overensstemmelse med årsregnskabsloven, og om det heraf er retvisende eller ej.

Sådan kan du fravælge revision

Som sagt er det kun iværksætter-, anparts- og aktieselskaber af vis størrelse som er underlagt revisionspligt. Med andre ord betyder dette, at mindre virksomheder har mulighed for at fravælge revisionspligt.

Ifølge årsregnskabsloven er alle virksomheder, der i to regnskabsår i træk overskrider to ud af tre følgende størrelser, underlagt revisionspligt.

  • Balancesum på 4 millioner kroner
  • Nettoomsætning på 8 millioner kroner
  • 12 fultidsansatte i gennemsnit

Såfremt virksomheden ikke overskrider to ud af tre ovennævnte størrelser, har den mulighed for at fravælge revision, hvilket kan resultere i en betydelig mindre regning til revisoren.

Ønsker man at fravælge revision, skal beslutningen tages ved en ordinær generalforsamling, hvor det herefter skrives ind i selskabets vedtægter. Derudover skal det også oplyses i ledelsespåtegningen, for det år fravalget af revision foretages.   

Det koster en revisor

Først og fremmest kommer det selvfølgelig an på arbejdet, som skal udføres. F.eks. vil det være markant dyrere at få udført revision sammenlignet med udarbejdelsen af en selvangivelse, da arbejdet typisk er mere omfattende.

Derudover skal du være opmærksom på, at revisorerne tager meget forskellige timepriser, hvilket medfører meget store prisvariationer på præcis den samme ydelse hos de forskellige revisorer. Du kan derfor med fordel benytte dig af Ageras, hvor du ved at modtage 3 tilbud får et langt bedre sammenligningsgrundlag.

Da vi skaber gennemsigtighed på markedet, vil du også opleve, at revisorerne forbedre deres konkurrenceevne, og hermed giver dig mere fordelagtige priser.

Sådan hjælper Ageras dig med at finde en revisor

Ageras er Danmarks største formidler af revisoropgaver i Danmark. Vores netværk tæller over 800 revisorer, hvilket tilsikrer, at vi kan imødekomme lige præcis dit behov – hverken mere eller mindre.

Det betyder først og fremmest, at vores service dækker hele landet. Men det betyder også, at vi kan finde den rigtige revisor, som passer til lige præcis din forespørgsel. Vi finder 3 relevante specialister til dig, uanset om der er tale om din private selvangivelse eller udarbejdelse af et større årsregnskab.

Vores service er helt gratis, og vil heller ikke have en negativ indvirkning på prisforslagene, som du modtager fra de 3 revisorer – tværtimod! I langt de fleste tilfælde er vi i stand til at finde priser væsentligt lavere end den gængse markedspris.

Vores service er ligeledes uforpligtende. Det betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af tilbuddene. 

Sådan fungerer Ageras

  1. Først indtaster du dine kontaktoplysninger med en beskrivelse af arbejdsopgaven i vores kontaktformular. Alle oplysninger behandles fortroligt, og kun de sidste 3 kvalificerede kandidater vil have oplysningerne tilgængelige.
     
  2. Vi gennemlæser din forespørgsel. I nogle tilfælde vil vi kontakte dig telefonisk, hvis vi skal bruge uddybende information om din forespørgsel. Herefter begynder vi at søge efter kvalificerede kandidater, der lever op til din forespørgsel.
     
  3. Du modtager inden for 48 timer tre gratis og uforpligtende tilbud fra de kvalificerede revisorer.