Få hjælp fra en revisor

Find revisor

Ageras hjælper dig med at finde dit perfekte revisor-match

Driver du virksomhed, kan du næsten ikke undvære revisorhjælp, og har du ikke en revisor ansat i firmaet, kan du nemt finde en gennem Ageras, der matcher dine behov. Det er både nemt, billigt og ukompliceret.

Revisorer udfærdiger regnskaber, rådgiver om bogføring og budgetter, opstiller regnskaber, giver økonomisk rådgivning, hjælper med forhandlinger med for eksempel banker og offentlige myndigheder og udfærdiger årsregnskaber.

Få hjælp fra en revisor
Få hjælp fra en revisor

Sådan virker det:

1
Udfyld vores formular, så vi ved, hvad du har brug for hjælp til.
2
Du får 3 tilbud inden for 48 timer, der passer til dit behov.
3
Sammenlign de 3 tilbud. Vælg derefter det, du bedst kan lide.
Få hjælp fra en revisor
Få hjælp fra en revisor

Regnskab

Få hjælp til bogføring, budgetlægning og årsregnskab fra en kompetent revisor. Holder du selv styr på de daglige bilag, er det ikke dyrt at få revisoren til at klare bogføringen for dig. Revisoren kan desuden opstille regnskab, og sørge for at det er klar til den endelige revision, når året er gået. Revisoren kan også sørge for at dit momsregnskab er helt i orden, samt at alle regninger bliver betalt til tiden.

Økonomisk rådgivning

En revisor er uddannet til at kunne tage et hurtigt overblik over dit regnskab og derefter rådgive dig ud af vedkommendes opfattelse af det. Du kan få gode råd om investeringer, udvidelser, personaleforhold etc. Og selvom du måske spørger dig selv: ‘Hvad koster en revisor?’ så kan de penge, du investerer i professionel, økonomisk rådgivning vise sig at være godt givet ud.

Selvangivelser

Har du blot en almindelig lønindtægt, har du sikkert ikke brug for en revisor til at hjælpe dig med din selvangivelse, men har du foretaget investeringer, har du udenlandsk indkomst, har du store kørselsfradrag etc. kan det være en god idé at få professionel hjælp til selvangivelsen.

Revisor i København

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Revisor i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Lov og regler

Det er samtidig revisorens pligt at udtale sig om, om regnskabet opfylder alle love og regler, og om det giver et retvisende billede af din virksomheds økonomiske tilstand.

Fra bogføring til budgetlægning

Med revisorhjælp kan du få hjælp til for eksempel bogføring, budgetlægning og årsregnskab til gavn for dig selv og din virksomhed.

Regnskab

En revisor kan opstille regnskab og sørge for at det er klar til den endelige revision, og har du selv klaret den daglige bogføring opstiller revisoren regnskabet ud fra dine tal.

Momsregnskab

En revisor kan sørge for at momsregnskabet stemmer - både momsregnskabet, indbetalingen og rapporteringen.

Økonomisk rådgivning

En revisor kan desuden give økonomisk rådgivning, og du kan få råd om investeringer, personaleforhold etc.

Fandt du ikke den service, du søgte?