Find et revisorfirma med Ageras

Vi hjælper dig med at finde en dygtig revisor

Revisorer udfærdiger regnskaber, rådgiver om bogføring og budgetter, opstiller regnskaber, giver økonomisk rådgivning, hjælper med forhandlinger med for eksempel banker og offentlige myndigheder og udfærdiger årsregnskaber. Driver du virksomhed, kan du næsten ikke undvære revisorhjælp, og har du ikke en revisor ansat i firmaet, kan du nemt finde en gennem Ageras.

Skal du udfylde en udvidet selvangivelse? Eller er det en uoverskuelig opgave at tjekke tallene på din personlige selvangivelse? Så kan du bruge revisorhjælp. Du finder nemt en revisor gennem Ageras og skal blot igennem nogle få, enkle trin, før du har fundet en, der matcher dine behov. Det er både nemt, billigt og ukompliceret.

Sådan virker det:

Udfyld formularen, og sørg for at inkludere så mange informationer som muligt, så har vi større chancer for at matche dig 100% med revisorer, der har de kompetencer, du efterspørger.

Indenfor 48 timer har du modtaget tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige revisorer i din indbakke. Du kan nu gennemlæse tilbuddene og vælge den, der tiltaler dig mest.

Kontakt din foretrukne revisor, og begynd et godt og frugtbart samarbejde. Det er både nemt, gratis og uforpligtende at modtage de tre tilbud, og ønsker du ikke at gøre brug af nogen af dem, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få tilbud fra 3 revisorer
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Branchekendskab

Du skal naturligvis finde en revisor med branchekendskab, hvis du opererer indenfor en speciel branche, som ikke alle revisorer kender til. Måske er det en specialopgave, du har brug for en revisor til, og også i dette tilfælde kan Ageras hjælpe dig med at finde den helt rigtige specialist til opgaven.

Økonomisk rådgivning

Revisorer er uddannede til at kunne rådgive økonomisk. Få råd og vejledning hvis du overvejer at starte virksomhed, hvis du ønsker at udvide eller afhænde, hvis du vil foretage investeringer etc. Ageras kan hjælpe dig med at finde en revisor, der matcher de behov, du har lige her og nu.

Omdømme

Hvad enten du søger en revisor med lokalkendskab, en revisor med branchekendskab eller en revisor med et unikt speciale, er det vigtigt, at du vælger en med et godt omdømme. Du kan uden problemer skifte revisor afhængigt af den specifikke opgave, og her kan Ageras hjælpe dig med at indsnævre søgningen.

Du kan finde et kompetent revisorfirma gennem Ageras

Hvad kan en revisor bidrage med?

En revisor bistår indenfor alle aspekter af dit firmas økonomi - det være sig bogføring, regnskaber eller økonomisk og finansiel rådgivning.

Få revisorhjælp til budgetlægning, investeringer og gæld, få foretaget en analyse af dit regnskab, få råd om finansiering, investeringer, fremtidsmuligheder etc. Revisoren danner sig hurtigt et overblik over den økonomiske situation og rådgiver ud fra dette. Selvom du allerede samarbejder med en revisor, kan du måske have brug for at skifte revisor til en helt bestemt opgave. Måske ønsker du råd om for eksempel investeringer set fra et par udefrakommende øjne, eller måske er den opgave, du står overfor, så specialiseret, at det kræver en revisor med et helt bestemt speciale.

Uanset hvad og hvilken opgave du står overfor kan Ageras hjælpe dig på vej. Når du har udfyldt formularen, modtager du tre uforpligtende tilbud fra revisorer med de rette kompetencer. Gennem Ageras kan du søge efter en revisor med bestemte kvalifikationer og komme i kontakt med revisoren indenfor et par dage – det er både nemt og tidsbesparende og samtidig helt uforpligtende.

Hvad koster en revisor?

Du kan sikkert finde en billig revisor, men det er ikke sikkert at vedkommende har uddannelsen som revisor, og så får du ikke den optimale hjælp til din opgave. En pris på revisor kan være svær at opgive uden at kende opgavens omfang, og de fleste revisorer arbejder da også ud fra en timeløn.

Til enkelte specialopgaver kan du sikkert få en fast pris på revisor, og du kan få et revisorfirma til at lave et overslag over, hvor mange timer de forventer at opgaven vil tage, inden I påbegynder samarbejdet. Vi kan ikke love dig, at vi finder en billig revisor til dig, men vi kan love dig, at de revisorer, vi anbefaler, har fair og rimelige priser.

Både privatpersoner og firmaer kan få brug for revisorhjælp, og du kan vælge at få et fast samarbejde i gang med en revisor eller søge efter en revisor til en enkelt opgave.

Som privatperson kan du have brug for en revisor til at hjælpe med selvangivelsen, hvis du for eksempel har foretaget investeringer i året, der er gået, har købt og solgt værdipapirer, har lukket et firma eller har arvet et større beløb. En revisor kan sørge for at alle tal på selvangivelsen stemmer, og at du ikke er gået glip af fradrag mv. Måske har du forsøgt at få hjælp til opgaven via en digital revisor, der med et online værktøj giver dig hjælp til både forskudsopgørelsen og selvangivelsen. I tilfælde som de ovenstående, er det dog en god idé at hente hjælp hos en rigtig revisor, som du nemt og uproblematisk finder gennem Ageras.

Ejer du eller driver du et firma, er revisorhjælp uundgåeligt. Selvom du har økonomisk personale ansat, har du brug for en revisor til for eksempel at klargøre årsregnskabet til den endelige revision, til at give økonomisk rådgivning og til at danne sig et overblik over dit firmas økonomiske situation. Du kan søge revisorhjælp til en enkelt opgave eller starte et vedvarende samarbejde.

Regnskab

Få hjælp til bogføring, budgetlægning og årsregnskab fra en kompetent revisor. Holder du selv styr på de daglige bilag, er det ikke dyrt at få revisoren til at klare bogføringen for dig. Revisoren kan desuden opstille regnskab, og sørge for at det er klar til den endelige revision, når året er gået. Revisoren kan også sørge for at dit momsregnskab er helt i orden, samt at alle regninger bliver betalt til tiden.

Økonomisk rådgivning

En revisor er uddannet til at kunne tage et hurtigt overblik over dit regnskab og derefter rådgive dig ud af vedkommendes opfattelse af det. Du kan få gode råd om investeringer, udvidelser, personaleforhold etc. Og selvom du måske spørger dig selv: ‘Hvad koster en revisor?’ så kan de penge, du investerer i professionel, økonomisk rådgivning vise sig at være godt givet ud.

Selvangivelser

Har du blot en almindelig lønindtægt, har du sikkert ikke brug for en revisor til at hjælpe dig med din selvangivelse, men har du foretaget investeringer, har du udenlandsk indkomst, har du store kørselsfradrag etc. kan det være en god idé at få professionel hjælp til selvangivelsen.

En revisor med lokalkendskab

Find en revisor i dit lokalområde med Ageras, og  få et samarbejde i gang med en person, som det er nemt at mødes med eller som eventuelt kan arbejde i din virksomhed, når opgaven kræver det. Der er mange fordele ved en revisor med lokalkendskab, og hos Ageras har vi revisorer i vores kartotek med masser af lokalkendskab i de fleste områder i Danmark.

Hvad kan en revisor hjælpe med?

Driver du selvstændig virksomhed, skal du udfylde en udvidet selvangivelse, og revisoren kan hjælpe dig med at få overblik over ting som håndværkerfradrag, befordringsfradrag mv. Revisorer kan foretage en neutral og objektiv gennemgang af din virksomheds regnskaber og give dig gode råd og vejledning derudfra.

Lov og regler
Det er samtidig revisorens pligt at udtale sig om, om regnskabet opfylder alle love og regler, og om det giver et retvisende billede af din virksomheds økonomiske tilstand.
Regnskab
En revisor kan opstille regnskab og sørge for at det er klar til den endelige revision, og har du selv klaret den daglige bogføring opstiller revisoren regnskabet ud fra dine tal.
Økonomisk rådgivning
En revisor kan desuden give økonomisk rådgivning, og du kan få råd om investeringer, personaleforhold etc.
Fra bogføring til budgetlægning
Med revisorhjælp kan du få hjælp til for eksempel bogføring, budgetlægning og årsregnskab til gavn for dig selv og din virksomhed.
Momsregnskab
En revisor kan sørge for at momsregnskabet stemmer - både momsregnskabet, indbetalingen og rapporteringen.
Daglige og årlige opgaver
Du kan løse nogle opgaver med en digital revisor, men større opgaver kræver en revisor af kød og blod til at tage sig af daglige eller årlige opgaver.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Måske har du allerede et samarbejde med en revisor, men mangler du en med et helt specielt branchekendskab eller med et bestemt speciale. Udfylder du formularen, kan Ageras hjælpe dig med at finde en revisor med netop disse forudsætninger, og du kan benytte revisoren til blot en enkelt opgave eller starte et længere samarbejde med vedkommende.

Det er nemt og hurtigt at finde et revisorfirma gennem Ageras, og du behøver ikke at bruge langt tid på at gennemsøge markedet, ringe rundt til revisorer, for at finde ud af om de har tiden til at hjælpe dig og har de rette kvalifikationer. Alt dette klarer Ageras for dig, når blot du udfylder formularen.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig