Få 3 tilbud

Få hjælp til stiftelse af ApS

Find en ekspert i stiftelse af ApS

For at oprette et anpartsselskab skal visse ting være i orden: Der skal oprettes et stiftelsesdokument til ApS, firmaets vedtægter skal nedfældes, der skal oprettes en ejerbog, der skal træffes beslutning om revision mv. En ekspert i anpartsselskabs stiftelse kan rådgive dig og sørge for, at alt udfærdiges, som loven kræver det, og at selskabet bliver registreret.

Hos Ageras kan vi hjælpe dig med at finde en ekspert i oprettelse af ApS. Vi har godkendte og professionelle eksperter indenfor snart sagt alle områder i vores kartotek, og når du har udfyldt formularen med dine informationer, går vi straks i gang med at finde den professionelle hjælp, som du har brug for.

Få 3 tilbud

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen på vores hjemmeside med oplysninger om dig og din opgave.
2
Vi indhenter 3 tilbud fra de eksperter, der matcher dig og din opgave bedst.
3
Nu er det blot op til dig at vælge, hvilket tilbud, der passer bedst til dine behov.

Privatpersoner

Overvejer du at starte dit eget firma, og har du en startkapital på minimum 40.000 kr., kan du starte et anpartsselskab. Tag en ekspert med på råd og få hjælp til processen omkring ApS selskab, stiftelsesdokumenter, stiftelsesomkostninger, anpartsselskab kapitalkrav etc.

Ejere af iværksætterselskaber

Det er vedtaget ved lov, at alle iværksætterselskaber skal omregistreres inden den 15. april 2021, og derfor er det en god idé at starte et samarbejde med en ekspert i omregistrering af IVS eller en ekspert i oprettelse af ApS for at starte omregistreringen. Iværksætterselskaber, som ikke enten omregistreres eller opløses inden skæringsdatoen, vil kunne blive tvangsopløst.

Virksomhedsejere

Måske ønsker I at samle jeres virksomheder under ét anpartsselskab eller ønsker I at investere i et ApS. Eller måske ønsker I stiftelse af et holdingselskab. Uanset hvad har I brug for eksperthjælp for at komme videre i processen.

Advokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Stiftelsesdokument

Få hjælp til udfærdigelse af et stiftelsesdokument, der skal indeholde oplysninger om ejernes data, hvordan kapitalandelene er fordelt, om stiftere eller andre har særlige rettigheder, selskabskapitalens størrelse, tegningskursen for kapitalandelene etc.

Vedtægter

Få hjælp til udarbejdelse af vedtægter, der skal indeholde oplysninger om firmaet navn, selskabets formål og størrelse med oplysninger om kapitalandele og deres pålydende værdi. Vedtægterne skal desuden oplyse om ledelse og ledelsesstruktur, selskabets regnskabsår mv.

Ejerbog

Få hjælp til udarbejdelse af ejerbog, der skal indeholde oplysninger om ejerskab af anparterne samt den retslige betydning ved eventuel salg af disse. Ejerbogen skal desuden indeholde oplysninger om stemmerettigheder for anpartshaverne.

Ejerforhold

Få hjælp til oplysninger om ejerforhold. En anpartsselskab kan have både legale og reelle ejere. Legale ejere er enten personer eller virksomheder, der ejer mindst 5% af selskabskapitalen. Reelle ejere er personer, der ejer minimum 25% af selskabet eller har afgørende kontrol over selskabet som for eksempel vetoret eller ret til at udpege bestyrelsesmedlemmer o. lign.

Revisionspligt

Få hjælp til valg af revisor - oplysningerne skal registreres i Erhvervsstyrelsen - hvis selskabet da ikke har mulighed for at være undtaget fra revisionspligt. I så tilfælde skal der alligevel udarbejdes en årsrapport, der efter godkendelse på generalforsamlingen skal indsendes til Erhvervsstyrelsen.

Fandt du ikke den service, du søgte?