Find en ekspert i stiftelse af ApS

Det er nemt at finde en ekspert gennem Ageras

Sådan virker det:

Udfyld formularen, og send den til os. Formularen skal indeholde alle de informationer, der gør, at vi kan finde den helt rette ekspert i stiftelse af ApS til dig. Når vi modtager formularen, kan vi gennemgå vores kartotek og finde de eksperter, vil kan anbefale dig at starte et samarbejde med.

Inden 48 timer fra vi har modtaget formularen, vil du modtage tre tilbud i din indbakke fra tre forskellige eksperter i stiftelse af ApS. Vi sørger for, at tilbuddene kommer fra eksperter, der kender din branche, har tid til at arbejde med din sag og er velrenommerede og pålidelige.

Det er nemt, hurtigt og sikkert at benytte Ageras til at finde en ekspert i stiftelse af ApS, og når du har modtaget tilbuddene, kan du i ro og mag overveje, hvem du vil samarbejde med. Kontakt den, der har sendt det bedste tilbud, og få hurtigt et samarbejde i gang. Og ønsker du ikke at benytte nogen af tilbuddene, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Få 3 tilbud fra advokater
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Personlighed

Du får i en periode et tæt samarbejde med den ekspert, du vælger, og det er vigtigt, at I matcher både forretningsmæssigt og personlighedsmæssigt. Ageras hjælper dig med at finde en ekspert, der har nogenlunde de samme værdier som dig, og som har erfaringen til at rådgive dig og tiden til at hjælpe dig.

Erfaring

Det kan være rigtig svært at finde en erfaren ekspert til at hjælpe dig med at stifte dit anpartsselskab. Søger du på nettet efter en ekspert, viser deres hjemmesider ikke altid noget om deres erfaring. Ageras kan sætte dig i forbindelse med en ekspert, der har været med til at oprette anpartsselskaber før, og som derfor har den erfaring, du mangler. Når du har udfyldt formularen, modtager du tre uforpligtende tilbud fra tre forskellige eksperter i selskabsstiftelse.

Renommé

Lad Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert i stiftelse af ApS med et godt omdømme. Du har brug for en ekspert med erfaring, men et godt omdømme er også vigtigt, så du ved, at eksperten har hjulpet andre, og at de har været tilfredse med bistanden. Ageras samarbejder med eksperter indenfor næsten alle brancher, og vi er sikre på, at vi kan finde den person, du ønsker at samarbejde med.

Lad Ageras hjælpe dig med at finde en ekspert i stiftelse af ApS.

Hvad kan en ekspert i stiftelse af anpartsselskaber hjælpe med?

Skal du stifte et selskab, er det en rigtig god idé at få professionel hjælp til at få alle papirer og formaliteter i orden. En professionel har været det hele igennem før, kender alle love og regler og kan rådgive om både forretningsidé, oprettelse, udfærdigelse af relevante dokumenter og drift. Der skal mere til at stifte et ApS end blot registrering, der skal blandt andet udfærdiges et stiftelsesdokument for ApS samt vedtægter for selskabet, og der skal oprettes en ejerbog.

Også ting som selskabskapitalens størrelse skal der tages stilling til: anpartsselskab kapitalkrav er på minimum 40.000 kr., der skal registreres en ledelse, og selve selskabet skal registreres.

Du kan få en ekspert i stiftelse af anpartsselskaber til at hjælpe med alt dette. Eksperterne, som du kommer i forbindelse med via Ageras, ved alt om oprettelse af ApS, eventuel stiftelse af holdingselskab, registrering, papirer mv. og kan få dig nemt og problemfrit gennem procedurerne.

Privatpersoner

Overvejer du at starte dit eget firma, og har du en startkapital på minimum 40.000 kr., kan du starte et anpartsselskab. Tag en ekspert med på råd og få hjælp til processen omkring ApS selskab, stiftelsesdokumenter, stiftelsesomkostninger, anpartsselskab kapitalkrav etc.

Ejere af iværksætterselskaber

Det er vedtaget ved lov, at alle iværksætterselskaber skal omregistreres inden den 15. april 2021, og derfor er det en god idé at starte et samarbejde med en ekspert i omregistrering af IVS eller en ekspert i oprettelse af ApS for at starte omregistreringen. Iværksætterselskaber, som ikke enten omregistreres eller opløses inden skæringsdatoen, vil kunne blive tvangsopløst.

Virksomhedsejere

Måske ønsker I at samle jeres virksomheder under ét anpartsselskab eller ønsker I at investere i et ApS. Eller måske ønsker I stiftelse af et holdingselskab. Uanset hvad har I brug for eksperthjælp for at komme videre i processen.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Det er ikke en helt simpel sag at stifte et anpartsselskab eller at starte en virksomhed i det hele taget. Derfor har du brug for professionel hjælp, der kan guide og hjælpe dig, og som kan sørge for at alt går rigtigt til.

Måske arbejder du allerede sammen med en revisor eller en jurist, som du har tænkt skal hjælpe dig med opstarten. Men er du sikker på at disse er har den viden, du mangler?

Er du i tvivl, skulle du udfylde formularen, og begynde din søgning efter en ekspert i selskabsstiftelse, der kender alle svarene, og som har været processen igennem før. Ageras finder nemt tre forskellige eksperter i selskabsstiftelse, der kan sende dig et tilbud .

Når du modtager tilbuddene, kan du kontakte tilbudsgiverne for at høre, hvad deres erfaring er. Skulle du imidlertid beslutte, at de ikke opfylder dine krav, eller at de ikke ved mere end din revisor eller jurist, kan du fravælge dem uden at det koster dig en krone. Det er nemt, sikkert og uforpligtende!

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig