Få 3 tilbud fra advokater

Læs vores privatlivspolitik

Find en ekspert i stiftelse af ApS

Det er nemt at finde en ekspert gennem Ageras

Når du skal oprette et ApS, er det klogt at tage en ekspert med på råd. På den måde sikrer du dig, at du overholder alle regler, og at din idé og dine drømme bliver vendt med en professionel, der kan rådgive dig ud fra vedkommendes erfaring med lignende sager.

For at oprette et anpartsselskab skal visse ting være i orden: Der skal oprettes et stiftelsesdokument til ApS, firmaets vedtægter skal nedfældes, der skal oprettes en ejerbog, der skal træffes beslutning om revision mv. En ekspert i anpartsselskabsstiftelse kan rådgive dig og sørge for, at alt udfærdiges, som loven kræver det, og at selskabet bliver registreret.

Hos Ageras kan vi hjælpe dig med at finde en ekspert i oprettelse af ApS. Vi har godkendte, velrenommerede og professionelle eksperter indenfor snart sagt alle områder i vores kartotek, og når du har udfyldt formularen med dine informationer, går vi straks i gang med at finde den professionelle hjælp, som du har brug for.

Få 3 tilbud fra advokater

Læs vores privatlivspolitik

Sådan virker det:

1
Udfyld formularen, og send den til os. Formularen skal indeholde alle de informationer, der gør, at vi kan finde den helt rette ekspert i stiftelse af ApS til dig. Når vi modtager formularen, kan vi gennemgå vores kartotek og finde de eksperter, vil kan anbefale dig at starte et samarbejde med.
2
Inden 48 timer fra vi har modtaget formularen, vil du modtage tre tilbud i din indbakke fra tre forskellige eksperter i stiftelse af ApS. Vi sørger for, at tilbuddene kommer fra eksperter, der kender din branche, har tid til at arbejde med din sag og er velrenommerede og pålidelige.
3
Det er nemt, hurtigt og sikkert at benytte Ageras til at finde en ekspert i stiftelse af ApS, og når du har modtaget tilbuddene, kan du i ro og mag overveje, hvem du vil samarbejde med. Kontakt den, der har sendt det bedste tilbud, og få hurtigt et samarbejde i gang. Og ønsker du ikke at benytte nogen af tilbuddene, kan du fravælge dem uden omkostninger.

Privatpersoner

Overvejer du at starte dit eget firma, og har du en startkapital på minimum 40.000 kr., kan du starte et anpartsselskab. Tag en ekspert med på råd og få hjælp til processen omkring ApS selskab, stiftelsesdokumenter, stiftelsesomkostninger, anpartsselskab kapitalkrav etc.

Ejere af iværksætterselskaber

Det er vedtaget ved lov, at alle iværksætterselskaber skal omregistreres inden den 15. april 2021, og derfor er det en god idé at starte et samarbejde med en ekspert i omregistrering af IVS eller en ekspert i oprettelse af ApS for at starte omregistreringen. Iværksætterselskaber, som ikke enten omregistreres eller opløses inden skæringsdatoen, vil kunne blive tvangsopløst.

Virksomhedsejere

Måske ønsker I at samle jeres virksomheder under ét anpartsselskab eller ønsker I at investere i et ApS. Eller måske ønsker I stiftelse af et holdingselskab. Uanset hvad har I brug for eksperthjælp for at komme videre i processen.

Advokat i København

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Advokat i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Stiftelsesdokument

Få hjælp til udfærdigelse af et stiftelsesdokument, der skal indeholde oplysninger om ejernes data, hvordan kapitalandelene er fordelt, om stiftere eller andre har særlige rettigheder, selskabskapitalens størrelse, tegningskursen for kapitalandelene etc.

Vedtægter

Få hjælp til udarbejdelse af vedtægter, der skal indeholde oplysninger om firmaet navn, selskabets formål og størrelse med oplysninger om kapitalandele og deres pålydende værdi. Vedtægterne skal desuden oplyse om ledelse og ledelsesstruktur, selskabets regnskabsår mv.

Ejerbog

Få hjælp til udarbejdelse af ejerbog, der skal indeholde oplysninger om ejerskab af anparterne samt den retslige betydning ved eventuel salg af disse. Ejerbogen skal desuden indeholde oplysninger om stemmerettigheder for anpartshaverne.

Ejerforhold

Få hjælp til oplysninger om ejerforhold. En anpartsselskab kan have både legale og reelle ejere. Legale ejere er enten personer eller virksomheder, der ejer mindst 5% af selskabskapitalen. Reelle ejere er personer, der ejer minimum 25% af selskabet eller har afgørende kontrol over selskabet som for eksempel vetoret eller ret til at udpege bestyrelsesmedlemmer o. lign.

Revisionspligt

Få hjælp til valg af revisor - oplysningerne skal registreres i Erhvervsstyrelsen - hvis selskabet da ikke har mulighed for at være undtaget fra revisionspligt. I så tilfælde skal der alligevel udarbejdes en årsrapport, der efter godkendelse på generalforsamlingen skal indsendes til Erhvervsstyrelsen.

Fandt du ikke den service, du søgte?