Få 3 tilbud på en revisor

Ønsker du en revisor, så du kan få hjælp fra corona-hjælpepakkerne? Så udfyld skemaet og modtag 3 gratis tilbud på en revisor. Du vil bl.a. blive matchet på baggrund af personlige værdier, komptencer og lokation.

Vi giver dig 3 tilbud på få timer!

Derfor bør du få hjælp af Ageras

  • 1. Få en erklæring

    Regeringens krav er, at du skal fremvise en revisorerklæring for at få kompensation for dine faste udgifter. Vi kan finde den rette revisor, der kan hjælpe med dette.

  • 2. Få undersøgt om du er berettiget

    Det er ikke alle, der kan få hjælp fra regeringens hjælpepakker. Hos os kan en revisor derfor analysere, hvad du er berettiget til og hvad der bør være "next step".

  • 3. Søg om kompensation

    Når din revisor har lavet forarbejdet, så kan du søge hjælpepakkerne, hvis du er berettiget til dem. Din revsior hjælper dig på vej og giver dig tryghed.

Omtalt af:

Sådan får du en revisor:

Følg disse 3 trin og få hjælp allerede efter et par timer. Så nemt er det:

1. Udfyld formularen, så sender vi dig 3 revisorer, som gerne vil hjælpe

2. Modtag og sammenlign de 3 reviorer

3. Vælg den revisor, du synes bedst om, så du kan søge om hjælp fra hjælpepakkerne!

Vores brugere anbefaler os

Over 50.000 danskere har brugt Ageras til at finde en specialist. Det siger de om os:

Jeg skrev en kort besked om mit behøv for hjælp til mit personlige regnskab i forhold til Skat, og kun et par timer efter blev jeg kontaktet af en profesionel der kunne hjælpe min sag. Fantastisk!

Rasmus Clemmensen

Jeg havde en sag der hastede lidt og søndag aften (!) blev jeg ringet op af en medarbejder, som hurtigt og professionelt vurderede opgaven. Allerede 10 minutter efter vores samtale kom den første henvendelse fra en revisor, som jeg nu har et samarbejde me

Christian Louw Hjort

Jeg havde brug for en revisor i forbindelse med forældrekøb. Havde selv søgt på nettet, men ikke fundet nogen, som jeg synes matchede. Fik lynhurtigt 3 rigtig gode tilbud. Har valgt den ene. Kan anbefales.

Hanne Beyer

Få en revisor, der kan hjælpe nu!

Få en revisor, der kan hjælpe nu!