Find en bogholder med hjælp fra Ageras

Få den bedste hjælp til dine bogføringsopgaver

Sådan virker det:

Udfyld og indsend skemaet og modtag hurtigt tre uforpligtende tilbud i din indbakke. Med hjælp fra Ageras slipper du for al besværet og modtager tilbud fra tre professionelle bogholdere, der har tiden og kompetencerne til at arbejde med dig.

Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud fra vores eksperter, vores netværk er stort, og vi matcher dig med bogholdere, der har de kompetencer og den personlighed, som du efterspørger.

Gennemse de tilsendte tilbud, og vælg den bogholder, der passer dig bedst. Vores service er helt gratis, og ønsker du ikke at benytte nogen af de tilbud, vi sender til dig, er du ikke forpligtiget til at acceptere dem.

Få tilbud fra 3 bogholdere
Nemt, gratis og uforpligtende
Ageras må gerne kontakte mig via email

Bogholderiet i din virksomhed bør have et godt branchekendskab

På den måde ved du, at bogføringen sker i overensstemmelse med gældende regler og forordninger. Du bør derfor være på udkig efter en bogholder, der kender din branche. Her kan Ageras finde den rette person, da vores kartotek er fyldt med specialister indenfor alle brancher.

Det er vigtigt, at du har tillid til din bogholder

En bogholder får indsigt i din virksomheds økonomi, og det er vigtigt, at du har tillid til vedkommende. Du har brug for, at vedkommende kan svare på alle relevante spørgsmål, og at du kan tillade dig at stille spørgsmål, som måske virker indlysende, men som du har brug for at få uddybet. Derfor er det vigtigt at også personlighed matcher, når du starter samarbejdet med en ny bogholder.

En kompetent bogholder kan give vækst og indsigt

En bogholder skal kunne vejlede og rådgive, og derfor er branchekendskab vigtige kvalifikationer hos din bogholder. Bogholderen skal kunne rådgive om markedet, investeringer, udvidelser eller andet med relevans for din virksomhed.

Find en dygtig og kompetent specialist til dine bogholderiopgaver.

Hvad laver en bogholder?

Bogholderiet registrerer alle virksomhedens udgifter og indtægter i et regnskab og sørger for at kassen stemmer ved dagens eller månedens udgang. Du kan vælge at få hjælp til alle bogføringsopgaver eller vælge, at bogholderiet kun skal klare dele af bogføringen.

Måske vil du gerne selv bogføre din virksomheds daglige bilag, så du har fuld kontrol over virksomhedens udgifter og indtægter, men efterhånden som virksomheden vokser, kan du overdrage dele af bogføringen til en professionel bogholder, sådan at du får frigivet tid til at koncentrere dig om andre ting.

Har du en kompetent bogholder tilknyttet din virksomhed kan vedkommende også sørge for indberetning af momsregnskab, lønregnskab, betale regninger, lave aftaler med leverandører og endda forhandle om priser. Bogholdere kan desuden rådgive om finansielle løsninger og foreslå investeringer o. lign. Bogholderiet kan desuden klargøre virksomhedens regnskab, inden det videresendes til eventuel revision.

Bogholderiet sørger for at alle tal er opgivet og alle regler overholdt

Når årsregnskabet skal laves, og selvangivelsen skal udfyldes, kan bogholderen sørge for at alle tal er korrekte, at alle fradrag er udnyttet. Bogholderen kan rådgive om investeringer, besparelser og andre finansielle spørgsmål, og de sørger for at alle regler overholdes i forhold til både regnskab, moms og skat.

Bogholderi i mindre virksomheder

Selvom du ikke har flere bilag, end at du selv kan bogføre dem i det daglige, skal du tænke på, at en bogholder ofte tjener sig egen pris ind ved at rådgive dig om for eksempel fradrag og investeringer. Og i stedet for at tænke tanken: Hvad laver en bogholder? skal du tænke tanken: Hvad kan jeg få ud af en bogholder? Samtidig skal du overveje, om den tid, du bruger på bogføring, måske er brugt bedre på at drive eller ekspandere din virksomhed.

Større virksomheder og bogholderi

Driver du en større virksomhed med ansatte kan bogholderiet lave lønningsregnskab, ligesom vedkommende kan klargøre årsregnskabet til revision, give finansiel rådgivning og tage kontakt til offentlige myndigheder som for eksempel told, moms og SKAT. Selvom du har økonomisk personale ansat, er der mange bogføringsopgaver, som dit faste personale måske ikke har tid til at tage sig af - disse kan du bruge en ekstern bogholder til at udføre.

Vores netværk af revisorer, bogholdere og advokater er Nordens største

Selvom du allerede samarbejder med en bogholder eller har en regnskabsafdeling, skader det ikke at gennemgå markedet for at finde ud af, om du kan finde en ekspert eller måske et par ekstra hænder med bedre kompetencer og branchekendskab. Har de travlt i din økonomiafdeling, har de måske brug for ekstra hjælp i visse perioder, og så skader det ikke, hvis du allerede inden har tjekket markedet for professionelle bogholdere. 

Måske har den eller de bogholdere, du samarbejder med, ikke helt de kvalifikationer, du har mest brug for, så derfor er det en god idé at lede efter en person med de rette kompetencer gennem Ageras. Hvis du indsender en anmodning, kan vi hurtigt sætte dig i forbindelse med folk med de rigtige profiler.

Fandt du ikke den service, du søgte?
Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig