Bogholder

Hvad er en bogholder?

En bogholder står for den daglige drift af en virksomheds økonomi, hvoraf arbejdsopgaverne gør det muligt for virksomheden at fremlægge et regnskab. Et bogholderi kan blandt andet hjælpe dig med momsindberetning, lønregnskab, klargøring af regnskab til revision mv. 

En bogholder har altså kort sagt styr på dine regnskaber, bogfører alle bilag og kan gøre dit regnskab klar til at sende til en revisor til godkendelse. 

Har din virksomhed brug for hjælp med bogføring? Med hjælp fra Ageras kan du nemt finde en bogholder, der passer til dine behov. Udfyld formularen, og beskriv hvilke krav og forventninger du har til din kommende bogholder. 

Få 3 tilbud

Hjælp til bogføring - Sådan virker det:

1
Udfyld og indsend skemaet, og modtag hurtigt tre uforpligtende tilbud i din indbakke. Med hjælp fra Ageras, slipper du for al besværet og modtager tilbud fra tre professionelle bogholdere, der har tiden og kompetencerne til at arbejde med dig.
2
Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud på hjælp til bogføring fra vores eksperter. Vores netværk er stort, og vi matcher dig med bogholdere, der har de kompetencer og den personlighed, som du efterspørger.
3
Gennemse de tilsendte tilbud på hjælp til bogføring, og vælg den bogholder, der passer dig bedst. Vores service er helt gratis, og ønsker du ikke at benytte nogle af de tilbud, vi sender til dig, er du ikke forpligtet til at acceptere dem.
Få 3 tilbud
Få 3 tilbud

En bogholder sørger for at alle tal er opgivet og alle regler overholdt

Når årsregnskabet skal laves og selvangivelsen skal udfyldes, kan bogholderen sørge for at alle tal er korrekte, og at alle fradrag er udnyttet. Bogholderen kan rådgive om investeringer, besparelser og andre finansielle spørgsmål. Samtidig sørger de også for, at alle regler overholdes i forhold til både regnskab, moms og skat.

Hjælp til bogføring i mindre virksomheder

Selv i mindre virksomheder, kan det være smart med hjælp til bogføring. For selvom du ikke har flere bilag, end at du selv kan bogføre dem i det daglige, skal du tænke på, at en bogholder ofte tjener sin egen pris ind, ved at rådgive dig om for eksempel fradrag og investeringer. Og i stedet for at tænke tanken ‘Hvad laver en bogholder?’, skal du tænke tanken ‘Hvad kan jeg få ud af en bogholder?’. Samtidig skal du overveje, om den tid du bruger på bogføring, måske er brugt bedre på at drive eller ekspandere din virksomhed. I så fald kan det hurtigt være en god forretning at få hjælp til bogføring.

Hjælp til bogføring i større virksomheder

Driver du en større virksomhed med ansatte, kan bogholderiet lave jeres lønningsregnskab. Ligeledes kan vedkommende klargøre årsregnskabet til revision, give finansiel rådgivning og tage kontakt til offentlige myndigheder som for eksempel SKAT. Selvom du har økonomisk personale ansat, er der mange bogføringsopgaver som det faste personale måske ikke har tid til at tage sig af. Til disse kan du få hjælp til bogføring fra en ekstern bogholder.

Bogholder i København

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Aarhus

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Odense

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Aalborg

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Esbjerg

Indhent 3 tilbud nu

Bogholder i Randers

Indhent 3 tilbud nu

Økonomisk rådgivning

En dygtig bogholder kan give dig finansiel rådgivning, sådan at du kan træffe kloge beslutninger vedrørende din virksomheds økonomi. Det kan dreje sig om investeringer, bemanding, fradrag etc.

Professionel bogføring

Ansætter du en kompetent og professionel bogholder, kan du få udfærdiget dine regnskaber helt korrekt. Når der bogføres dagligt, er det nemt at følge virksomhedens likviditet og handle derefter.

Leverandører og debitorer

Et bogholderi kan tage kontakt til leverandører og forhandle med dem om priser, betingelser etc. Dine debitorer kan få venlige påmindelser gennem et bogholderi, og dine kreditorer bliver måske til at tale med, når de kan se, at der er professionelle folk ansat i dine regnskabsafdeling.

Lønningsregnskab

Det er et stort og omfattende arbejde at håndtere lønnings-regnskaberne. Alle regler og love skal overholdes, og personalet skal have løn til tiden. Når en et bogholderi tager sig af dit lønningsregnskab, sikrer du dig, at alle regler følges, og at dit personale får den løn de skal have til tiden.

Momsregnskab

En bogholder kan sørge for at lægge fundamentet for, at momsregnskabet kommer til at stemme. En dygtig bogholder er dermed forudsætningen for, at dit regnskab bliver korrekt.

Fandt du ikke den service, du søgte?