Få et tilbud fra 3 kompetente bogholdere

- Gratis, uforpligtende og inden for 48 timer

Ageras må gerne kontakte mig via email
Kundeservice sidder klar
77 34 80 81

Derfor skal du finde din næste bogholder gennem Ageras

Danmarks største formidler af bogholderopgaver
Vores netværk muliggør, at vi kan imødekomme alle slags behov

Få en skarp pris
Vi skaber gennemsigtighed til fordel for dig

Ingen risiko
Det er gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

Trin 1
Udfyld formularen
Beskriv din arbejdsopgave og dine forventninger til bogholderen. Vi finder herefter 3 relevante bogholdere, hvis kompetencer lever op til dine behov og præferencer.
Trin 2
Sammenlign tilbud
Inden for 48 timer tager de 3 bogholdere kontakt til dig med deres respektive tilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene på baggrund af dine præferencer.
Trin 3
Vælg et tilbud
Du vælger det tilbud, hvor kvaliteten og prisen passer dig bedst, og indleder herefter et samarbejde med den pågældende bogholder.

Find den rette bogholder nemt og gratis

Det er helt gratis og uforpligtende

Hos Ageras hjælper vi dig med at finde den rette bogholder

Hos Ageras har vi gjort det nemt for dig at finde en dygtig bogholder til en fordelsagtig pris. Alt du skal gøre, er blot at udfylde vores kontaktformular, og du vil herefter modtage 3 tilbud på din forespørgsel inden for 48 timer – vores service er tilmed gratis og uforpligtende.

Som Danmarks største formidler af bogføringsopgaver har vi et bredt netværk af bogholdere landet over. Netop pga. vores brede udvalg af bogholdere er vi i stand til at finde 3 relevante kandidater, der passer præcis til dig. Hvad enten du søger en bogholder til et fast langvarigt samarbejde eller blot til en mindre opgave, så har vi kandidaterne!

Vores service sparer dig ikke kun tid, men skaber også gennemsigtighed, og styrker hermed dit sammenligningsgrundlag. Det betyder, at du i sidste ende kan spare penge ved at finde din næste bogholder gennem Ageras.

Bogholderen typiske arbejdsopgaver

En bogholder er regnskabskyndig person, der typisk er meget alsidig, ift. de regnskabsopgaver bogholderen varetager. En bogholder beskæftiger sig typisk med operationelle regnskabsopgaver som f.eks. den daglige bogføring, bankafstemning, betaling af regninger, fakturering, rykkerskrivelse, momsindberetning, lønadministration osv. Dog kan en bogholder også stå for større opgaver som f.eks. udarbejdelse af virksomhedens årsregnskab.

En bogholder kan være en god investering

Der findes ingen tilfælde, hvor der stilles lovmæssige krav om, at en virksomhed skal benytte sig af en bogholder. Hvorvidt du har behov for en bogholder, afhænger altså af, hvor regnskabskyndig du er, og hvorledes du prioriterer din tid. 

Bemærk, at det ikke altid er en god investering at gøre tingene selv. Omkostningerne som er forbundet med at have en bogholder tilknyttet, kan hurtigt vise sig at blive en økonomisk gevinst for dig. En erfaren bogholder har ofte et væsentligt bedre kendskab til de gældende regnskabsregler, hvorfor chancen for fejl i regnskabet minimeres betydeligt. Derudover vil en bogholder også kunne effektuerer regnskabsopgaverne væsentligt hurtigere, end du selv vil være i stand til.

Det er også værd at overveje, hvor du bruger din tid bedst. Med en bogholder vil du får mere tid til at fokusere på det, som du er bedst til, og hermed også de arbejdsopgaver hvor du bringer størst værdi ind i virksomheden. Du bør derfor ikke låse dig inde på kontoret med regnskabet, hvis du skaber mest værdi ude hos kunderne. Derudover minimeres chancen for dyre regnskabsfejl betydeligt ved at benytte sig af en erfaren bogholder.

Hvad laver en bogholder?

En bogholder har typisk en multifunktionel position. Hvad en bogholder præcist laver afhænger af bogholderens kompetence, og hvad kunden efterspørger.
Typisk står en bogholder for følgende opgaver:

Hvad er forskellen på en bogholder og en revisor?

En revisor er ligesom en bogholder ikke en beskyttet titel, hvorfor alle og enhver kan kalde sig revisor. Men når man snakker om en revisor i daglig tale, hentyder man som regel til en godkendt revisor. En godkendt revisor er enten en registreret revisor eller en statsautoriseret revisor, hvoraf begge titler er beskyttet.

Nogle selskaber er underlagt revisionspligt. Dette betyder at deres årsrapport skal gennemgå revision, når rapporten indberettes. Kun godkendte revisorer kan foretage revision, hvorfor den helt store forskel findes her.

Udover at foretage revision af regnskaber og den uddannelsesmæssige baggrund, kommer forskellen mellem revisorer og bogholdere også til udtryk i form af den rådgivende og konsulterende rolle, en revisor også typisk påtager sig.

En revisor kan typisk også varetage opgaver, som dem bogholderen beskæftiger sig med, men en revisor er typisk også dyrere end en bogholder.

Hvad koster en bogholder?

Først og fremmest skal det pointeres at en bogholder ikke er en godkendt revisor. Den manglende autorisation betyder, at en bogholder ofte er langt billigere end en revisor. Det betyder dog også, at en bogholder ikke har helt de sammen beføjelser som en godkendt revisor.

Prisen på en bogholder afhænger ofte af omfanget af arbejdsopgaven, da prisen er baseret på den tid bogholderen bruger på arbejdsopgaven. Derudover kan der være mange andre forskellige men væsentlige parametre, som kan have indvirkning på prisen.

Bemærk, at bogholdere tager vidt forskellige timepriser, hvorfor at man vil kunne ende med at betale meget forskellige priser for præcis den samme arbejdsopgave. Du kan derfor med fordel benytte dig af Ageras, hvor du ved at modtage 3 tilbud styrker dit sammenlignings- og beslutningsgrundlag.

Lokal bogholder

De fleste synes at deres bogholders lokalitet er underordnet. Bilagene kan sendes med posten til bogholderen, eller også kan man scanne bilagene, og herefter dele dem med bogholderen i det aftalte regnskabsprogram.

Dog er der nogle virksomheder, der foretrækker at have deres bogholder ude på adressen. Det giver selvfølgelig nogle fordele ift. at føre en tættere dialog med bogholderen. Hos Ageras dækker vi hele landet, det betyder, at vi er i stand til at finde 3 tilbud fra lokale bogholder nær dig.

Sådan hjælper Ageras dig med at finde din næste bogholder

Ageras er Danmarks største formidler af bogføringsopgaver. Sammen med vores mange samarbejdspartnere har vi hjulpet mange danskere i hele landet med at finde den rette bogholder. Vores mange samarbejdspartnere muliggør, at vi udelukkende finder 3 tilbudsgivere, som passer præcis til dine behov – hverken mere eller mindre.

Vores service er helt gratis, og vil heller ikke have en negativ indvirkning på prisforslagene, som vi indhenter til dig – tværtimod! Typisk er vi i stand til at finde priser væsentligt lavere end den normale markedspris.

Afslutningsvist skal det pointeres, at vores service ligeledes er uforpligtende. Det betyder, at du ikke forpligtiger dig til at tage imod nogle af tilbuddene.

Sådan fungerer Ageras

  1. Først indtaster du dine kontaktoplysninger med en beskrivelse af arbejdsopgaven i vores kontaktformular. Alle oplysninger behandles fortroligt, og kun de sidste 3 kvalificerede kandidater vil have oplysningerne tilgængelige.
     
  2. Vi gennemlæser din forespørgsel. I nogle tilfælde vil vi kontakte dig telefonisk, hvis vi skal bruge uddybende information om din forespørgsel. Herefter begynder vi at søge efter kvalificerede kandidater, der lever op til din forespørgsel.
     
  3. Du modtager inden for 48 timer tre gratis og uforpligtende tilbud fra de kvalificerede revisorer.