Søger du en revisor i Ballerup?

Mangler du en revisor i Ballerup, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Ageras er Danmark største formidler af revisoropgaver i Danmark. Vi arbejder sammen med over 800 professionelle revisorer og revisionsfirmaer landet over – heriblandt også i Ballerup. Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kvalitetsikrede samarbejdspartnere i Ballerup. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Vi matcher dig selvfølgelig kun med revisorer, der lever op til dine præferencer og behov. Vi har professionelle kandidater til alle typer opgaver små som store - hvad enten dette måtte være udarbejdelse af en privat selvangivelse eller et årsregnskab for en større virksomhed.
 

Hvad er en revisor egentlig?

Det er ikke en beskyttet titel at være revisor. Og derfor kan alle rent faktisk kalde sig for revisor. Det gælder endda også du og jeg. Men i daglig tale vil man henvise til godkendte revisorer, når man benytter ordet revisor. Det er nemlig en beskyttet titel at være godkendt revisor, der er en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger registreret revisor og statsautoriseret revisor. .
En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver primært udmønter sig i vejledning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren kontrollerer og gennemgår virksomhedens årsrapport og det dertilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige standarder og regler. Hereftervedlægge og udarbejde revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren ideelt set og typisk giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Det er afgørende at være opmærksom på, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.
Men en revisor beskæftiger sig også med et bredt spektrum af andre regnskabsrelaterede opgaver. Det er således ikke unormalt for en revisor at håndtere blandt andet stiftelse af virksomheder, momsindberetning, udarbejdelse af selvangivelser for private og erhverv administration af løn samt den daglige bogføring osv.
 

Derfor har man behov for en revisor

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du uundgåeligt behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Hvis selskabet i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En balancesum på 4 mio. kr.
En nettoomsætning på 8 millioner kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret. Hvis virksomheden ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan selskabet fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er foretaget. Du kan stadigvæk sandsynligvis have brug for en revisor, selvom din forretning ikke er underlagt revisionspligt - også endda selvom du måske end ikke ejer en forretning. Det er dine behov, der er afgørende. Det er ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis den daglige bogføring i virksomheden eller din private selvangivelse. Du bør altså overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske enkelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du overveje at tage fat i en revisor.
Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har de rigtige kompetencer eller tiden til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du overveje en revisor.
Slutteligt er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ikke logisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en fornuftig investering.
 

Det kan du forvente at betale for en revisor i Ballerup

Uanset hvilken aflønningsmetode revisoren benytter, vil man erfare, at de forskellige revisorer opererer ud fra meget forskellige priser. De fleste revisorer bliver dog som udgangspunkt aflønnet på timebasis, men der er også tilfælde, hvor prisen er fastsat ud fra en specifik opgave. Du kan derfor opleve meget store forskelle i priserne på præcis den samme ydelse - også blandt revisorer i Ballerup.
Derfor kan du med fortrin benytte Ageras og heraf skabe et bedre grundlag for beslutning ud fra 3 forskellige tilbud.  
 

Skal min revisor være lokal i Ballerup?

Igen kommer det helt an på dit behov. Nogle individer påskønner personlig kontakt med deres revisor, og foretrækker at kigge denne i øjnene en gang om måneden. I det tilfælde skal man indlysende ikke finde en revisor i den anden ende af landet, hvis ens virksomhed ligger i Ballerup. Men der er også personer, som ikke foretrækker den personlige tilknytning nært så højt, og da man i dag kan videregive sine regnskabsoplysninger i de fleste programmer til regnskab med sin revisor, vil det for dem fjerne mulige revisorer at begrænse deres søgefelt til Ballerup.
 

Sådan kan Ageras guide dig med at finde den bedste revisor i Ballerup

Vi hjælper dig helt uforpligtende og gratis med at finde den optimale revisor i Ballerup eller omegn til en god pris. Du skal ikke være nervøs for, at vores ydelse i sidste ende vil have en negativ indvirkning på priserne, som vi akkvirerer til dig – tværtimod! I langt de fleste tilfælde indhenter vi grundet den direkte og meget tydelige imellem de tre kandidater en fordelagtig pris, som ligger betydelig under markedsprisen.
Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular, og så fikser vi det resterende – og endda inden for 48 timer!
 

Vælg digitalt samarbejde og øg chancen for at få det bedste match

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.