Leder du efter en revisor på Frederiksberg?

Søger du en revisor på Frederiksberg, som ikke koster det hvide ude af øjnene? Så kan Ageras hjælpe dig med at finde den bedste revisor, og samtidig spare dig både tid og penge. Som Danmarks største formidler af revisoropgaver, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret på Frederiksberg og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Udfyld vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kyndige samarbejdspartnere på Frederiksberg. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Alle tre tilbud matcher lige præcis dine præferencer og behov – hverken mere eller mindre. Hvad enten dette måtte være lønadministration, en privat selvangivelse eller revision af et større virksomhedsregnskab, så har vi kandidaterne!
 

Fordelene ved at gøre brug af Ageras

  • Vi sparer dig penge - Den direkte konkurrence mellem tilbudsgiverne betyder at vi er i stand til at indhente tilbud til fordelagtige priser
  • Vi sparer dig tid – Efter bare 48 timer har du fået tilsendt alle 3 tilbud
  • Vores ydelse er uforpligtende og gratis
  • Vi forbedrer dit sammenligningsgrundlag ved at indhente 3 sammenlignelige tilbud

Du har brug for en revisor når...

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du naturligvis behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Hvis virksomheden i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En nettoomsætning på 8 mio. kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret.
En balancesum på 4 mio. kr. Såfremt virksomheden ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan selskabet fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er foretaget. Men selvom dit selskab ikke er underlagt revisionspligt, kan du stadigvæk formentligt have brug for en revisor – også selvom du måske end ikke ejer en forretning. Det kommer nemlig igen alt sammen an på dit behov, der er vigtige. Som tidligere nævnt, er det nemlig ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis din private selvangivelse eller den daglige bogføring i virksomheden. Du bør derfor overveje følgende:
Først og fremmest bør du overveje, hvad du har mest lyst til. Det lyder måske enkelt, men hvis du ikke har lyst til at sidde med regnskabet selv, er det måske en god idé at kontakte en revisor.
Efterfølgende bør du overveje, om du kan overskue regnskabsopgaverne selv. Det er ikke sikkert, at du besidder de rigtige kompetencer eller tiden til at løfte alle regnskabsopgaverne helt selv.
Til sidst bør du også tænke på, hvor du skaber mest værdi. Det er ulogisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen, hvis du skaber mest værdi uden for kontoret. I så fald er en revisor en tidsbesparende investering.
 

Det kan du forvente at betale for en revisor på Frederiksberg

Priserne på revisorer kan svinge voldsomt meget – også på Frederiksberg. Det ved vi, fordi vi sammen med vores over 800 samarbejdspartnere har hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den rette revisor. Det betyder, at de forskellige revisorer kan tage meget forskellige priser for præcis den samme arbejdsopgave.
Prisen bør aldrig være det eneste og primære parameter man vælger sin revisor på. Ikke desto mindre har det altid været Ageras' mission at sikre gennemsigtighed på markedet for revisionsydelser – også når det kommer til prisen.
Du kan derfor med fordel anvende Ageras, hvor du gennem de 3 tilbud forbedrer dit sammenligningsgrundlag.
 

Skal min revisor være lokal på Frederiksberg?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares digitalt, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de foretrækker at kigge i øjnene jævnligt til møder. Her skal du selvfølgelig ikke finde en revisor langt væk fra, hvis din virksomhed hører til på Frederiksberg. Men der findes også individer, som ikke prioriterer den personlige kontakt lige så højt, og da man i dag kan viderebringe sine regnskabsoplysninger i de fleste regnskabsprogrammer med sin revisor, vil det for dem være unødvendigt at begrænse deres søgefelt til Frederiksberg.
 

Find den rette revisor på Frederiksberg gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den bedste revisor på Frederiksberg til lige præcis dig! Vi gør det som sagt uforpligtende og gratis, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi indhenter dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde fremskaffer vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en fordelagtig pris, som ligger betragtelig under markedsprisen.
Du skal blot udfylde kontaktformularen - så fikser vi det resterende inden for blot 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.