Har du brug for en revisor i Frederikssund?

Søger du en revisor i Frederikssund, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisoropgaver, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Frederikssund og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kyndige samarbejdspartnere i Frederikssund. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Alle tre tilbud matcher lige præcis dine behov og præferencer – hverken mere eller mindre. Hvad enten dette måtte være lønadministration, en privat selvangivelse eller revision af et større virksomhedsregnskab, så har vi kandidaterne!
 

Fordelene ved at benytte Ageras

  • Vores service er uforpligtende og gratis
  • Vi sparer dig penge - Den direkte konkurrence mellem tilbudsgiverne betyder at vi er i stand til at indhente tilbud til fordelagtige priser
  • Vi sparer dig tid – Efter bare 48 timer har du fået tilsendt alle 3 tilbud
  • Vi forbedrer dit sammenligningsgrundlag ved at indhente 3 sammenlignelige tilbud

Du har behov for en revisor når...

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du uvægerligt behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Såfremt virksomheden i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En nettoomsætning på 8 millioner kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret.
En balancesum på 4 mio. kr. Hvis selskabet ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan selskabet fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er gennemført. Men selvom dit selskab ikke er underlagt revisionspligt, kan du stadigvæk snildt have brug for en revisor – også selvom du måske end ikke ejer et selskab. Det kommer nemlig igen alt sammen an på dit behov, der er relevante. Som forinden nævnt, er det nemlig ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis din private selvangivelse eller den daglige bogføring i virksomheden. Du bør altså overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske enkelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du overveje at kontakte en revisor.
Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har tiden eller de rigtige kompetencer til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du tænke på en revisor.
Til sidst er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ikke logisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en god investering.
 

Det kan du forvente at en revisor koster i Frederikssund

Priserne på revisorer kan skifte voldsomt meget – også i Frederikssund. Det ved vi, fordi vi sammen med vores over 800 samarbejdspartnere har hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den optimale revisor. Det betyder, at de forskellige revisorer kan tage meget forskellige priser for præcis den samme opgave.
Prisen bør aldrig være den primære og eneste parameter man vælger sin revisor på. Ikke desto mindre har det altid været Ageras' mission at sikre gennemsigtighed på markedet for revisionsydelser – også når det kommer til prisen.
Derfor kan du med fortrin gøre brug af Ageras og heraf skabe et mere optimalt grundlag for sammenligning ud fra 3 forskellige tilbud.  
 

Hvorfor skal min revisor være fra nærområdet i Frederikssund?

Igen kommer det helt an på dit behov. Nogle mennesker værdsætter personlig kontakt med deres revisor, og foretrækker at se denne i øjnene en gang om måneden. I det tilfælde skal man naturligvis ikke finde en revisor langt væk fra, hvis ens virksomhed ligger i Frederikssund. Men der findes også personer, som ikke vægter den personlige kontakt lige så højt, og da man i dag kan videregive sine regnskabsoplysninger i de fleste programmer til regnskab med sin revisor, vil det for dem fjerne muligheder at begrænse deres søgefelt til Frederikssund.
 

Find en revisor lokal i Frederikssund gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den bedste revisor i Frederikssund til lige præcis dig! Vi gør det som sagt gratis og uforpligtende, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi fremskaffer dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde indhenter vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en fornuftig pris, som ligger tydelig under markedsprisen.
Så udfyld blot kontaktformularen, og stå med 3 kvalificerede og relevante kandidater til din regnskabsopgave inden for 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.