Mangler du en revisor i Gentofte?

Leder du efter en revisor i Gentofte til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Ageras er Danmark største formidler af revisorarbejde i Danmark. Vi arbejder sammen med over 800 kvalificerede revisorer og revisionsfirmaer landet over – heriblandt også i Gentofte. Vores service udmønter sig helt konkret i, at vi gratis og uforpligtende skaffer dig 3 sammenlignelige tilbud på professionelle revisorer i Gentofte. Vi matcher dig selvfølgelig kun med revisorer, der lever op til dine præferencer og behov. Vi har kompetente kandidater til alle typer opgaver små som store - hvad enten det måtte være udarbejdelse af en privat selvangivelse eller et årsregnskab for en større virksomhed.
 

Hvad er en revisor egentlig?

En revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle principielt kan kalde sig for revisor inklusivt du og jeg. Dog vil man i daglig tale henvise til godkendte revisorer, når man anvender ordet revisor. En godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger registreret revisor og statsautoriseret revisor , som begge heraf også er beskyttet titler.
En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver primært udmønter sig i rådgivning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren gennemgår og kontrollerer virksomhedens årsrapport og det dertilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige standarder og regler. Herefter udarbejder og vedlægger revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren typisk og ideelt set giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Vær opmærksom på, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.
Det er dog ikke det eneste, en revisor beskæftiger sig med. En revisor arbejder nemlig også med et stort udvalgt af andre regnskabsrelaterede opgaver som f.eks. indberetning af moms, administration af løn, stiftelse af virksomheder, udarbejdelse af selvangivelser for erhverv og private, den daglige bogføring osv.
 

Du har brug for en revisor når...

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du uundgåeligt behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Såfremt selskabet i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En nettoomsætning på 8 mio. kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret.
En balancesum på 4 mio. kr. Såfremt selskabet ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan selskabet fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions foretages. Du kan stadigvæk sikkert have brug for en revisor, selvom din forretning ikke er underlagt revisionspligt - også endda selvom du måske end ikke ejer et selskab. Det er dine behov, der er deciderende. Det er ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis den daglige bogføring i virksomheden eller din private selvangivelse. Du bør derfor overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske simpelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du overveje at tage fat i en revisor.
Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har tiden eller de rigtige kompetencer til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du tænke på en revisor.
Til sidst er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ikke logisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en tidsbesparende investering.
 

Det kan du forvente at en revisor koster i Gentofte

Uanset hvilken aflønningsmetode revisoren benytter, vil man erfare, at de forskellige revisorer opererer ud fra meget differentierede priser. De fleste revisorer bliver dog normalvis aflønnet på timebasis, men der forekommer også tilfælde, hvor prisen er lagt ud fra en specifik opgave. Du kan derfor opleve meget store prisforskelle på præcis den samme service - også blandt revisorer i Gentofte.
Derfor kan du med fordel benytte Ageras og heraf skabe et forbedret beslutningsgrundlag ud fra 3 forskellige tilbud.  
 

Hvorfor bør min revisor være fra lokalområdet i Gentofte?

Igen kommer det helt an på dit behov. Nogle personer værdsætter personlig kontakt med deres revisor, og foretrækker at se denne i øjnene en gang om måneden. I det tilfælde skal man indlysende ikke finde en revisor udenfor sit lokalområde, hvis ens virksomhed ligger i Gentofte. Det er ikke alle, der prioriterer den personlige relation nært så højt. Og derfor eliminerer det mulige revisorer at begrænse deres søgning til Gentofte, da man i dag kan dele sine regnskabsoplysninger med sin revisor igennem de fleste programmer til regnskab.
 

Find en revisor fra det lokale område i Gentofte gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den optimale revisor i Gentofte til lige præcis dig! Vi gør det som sagt uforpligtende og gratis, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi indhenter dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde indhenter vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en fornuftig pris, som ligger væsentlig under markedsprisen.
Så udfyld blot kontaktformularen, og stå med 3 relevante og dygtige kandidater til din regnskabsopgave inden for 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

For at finde det bedste match til dig, der passer til dit behov anbefaler vi altid et digitalt samarbejde med revisorer.