Mangler du en revisor i Gladsaxe?

Leder du efter en revisor i Gladsaxe, som ikke koster det hvide ude af øjnene? Så kan Ageras hjælpe dig med at finde den helt rigtige revisor, og samtidig spare dig både tid og penge. Som Danmarks største formidler af revisorer, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Gladsaxe og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kyndige samarbejdspartnere i Gladsaxe. Vores service er fuldstændig gratis, og tilbuddene du modtager er uforpligtende. Vi matcher dig selvfølgelig kun med revisorer, der lever op til dine præferencer og behov. Vi har kvalificerede kandidater til alle typer opgaver små som store - hvad enten dette måtte være udarbejdelse af en privat selvangivelse eller et årsregnskab for en større virksomhed.
 

En revisor kan hjælpe dig med

Rigelige af forskellige arbejdsopgaver kan den normale revisor tage sig, da de som regnskabskyndig person er meget omfavnende. Den primære arbejdsopgave for revisoren er indlysende revision af årsregnskabet samt at bistå med rådgivning til virksomheder, men yderligere kan en revisor også tage sig af andre opgaver som eksempelvis udarbejdelse af selvangivelser for erhverv og private, den daglige bogføring, indberetning af moms, lønadministration, stiftelse af virksomheder osv. Slutteligt kommer det an på dine egne behov.
 

Brug for en revisor?

Revisorer kan påtage sig adskillige af forskellige regnskabsopgaver, da de typisk er meget omfavnende. Det kan være opgaver som eksempelvis årsregnskab, rådgivning, momsindberetning, administration af løn, selvangivelser, revision, bogføring, stiftelse af virksomhed, ejerskifte osv.
Med undtagelse af revisionspligt, hvor du jf. årsregnskabsloven er forpligtiget til at få din virksomheds årsregnskab revideret af en godkendt revisor uanset hvad, handler det udelukkende om dit personlige behov. Der findes med andre ord ikke almengyldig svar på, hvornår man har behov for en revisor.
Du bør altså overveje, hvorvidt du har lyst til at sidde med regnskabet eller uddrag af det, men også om du overhovedet har tiden og kompetencerne til det. Derudover bør du også tænke på, om du gør det, som lige præcis du er stærk til. Udtrykt på en anden måde skal du overveje, hvor du skaber mest værdi. Skaber du mest værdi hos ude hos klienterne, er det ikke hensigtmæssigt, at du låser dig inde på dit kontor med regnskaberne en hel dag om ugen.
 

Priser for en revisor i Gladsaxe

Priserne på revisorer kan variere utrolig meget – også i Gladsaxe. Det ved vi, fordi vi sammen med vores over 800 samarbejdspartnere har hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den rette revisor. Dette betyder, at de forskellige revisorer kan tage meget varierende priser for præcis den samme service.
Prisen bør aldrig være den primære og eneste parameter man vælger sin revisor ud fra. Ikke desto mindre har det altid været Ageras' mission at skabe gennemsigtighed på markedet for revisionsydelser – også når det kommer til prisniveauet.
Derfor kan du med fortrin benytte Ageras, hvor du ved at modtage 3 tilbud, får et langt forbedret beslutningsgrundlag.
 

Hvorfor skal min revisor være fra lokalsamfundet?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares digitalt, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de ønsker at kigge i øjnene jævnligt til møder. Her skal du indlysende ikke finde en revisor i den anden ende af landet, hvis din virksomhed hører til i Gladsaxe. Det er ikke alle, der vægter den personlige kontakt lige så højt. Og derfor eliminerer det mulige revisorer at begrænse deres søgning til Gladsaxe, da man i dag kan videregive sine regnskabsoplysninger med sin revisor igennem de fleste programmer til regnskab.
 

Find en revisor lokal i Gladsaxe gennem Ageras

Ageras er Danmarks største formidler af revisionsopgaver, hvor vores netværk tæller mere end 800 revisionsfirmaer – heraf mange i Gladsaxe. Mere præcist hjælper vi dig gratis og uforpligtende med at indhente tre tilbud der kan sammenlignes på revisorer i Gladsaxe og omegn. Alle revisorerne er kvalitetssikrede, og vi regulerer naturligvis tilbuddene, som vi indhenter, til dine personlige præferencer.
Du skal blot udfylde kontaktformularen - og så ordner vi det resterende inden for bare 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.