Mangler du en revisor i Helsingør?

Leder du efter en revisor i Helsingør til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisorer, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Helsingør og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores professionelle samarbejdspartnere i Helsingør. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Vi matcher dig selvfølgelig kun med revisorer, der lever op til dine præferencer og behov. Vi har kompetente kandidater til alle typer revisoropgaver store som små - hvad enten dette måtte være udarbejdelse af en privat selvangivelse eller et årsregnskab for en større virksomhed.
 

Hvad er en revisor egentlig?

En revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle principielt kan kalde sig for revisor inklusivt du og jeg. Dog vil man i daglig tale henvise til godkendte revisorer, når man bruger ordet revisor. En godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger registreret revisor og statsautoriseret revisor , som begge heraf også er beskyttet titler.
En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver primært udmønter sig i rådgivning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren gennemgår og kontrollerer virksomhedens årsrapport og det dertilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige regler og standarder. Herefter udarbejder og vedlægger revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren typisk og ideelt set giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.
Det er dog ikke det eneste, en revisor beskæftiger sig med. En revisor arbejder nemlig også med et stort udvalgt af andre regnskabsrelaterede opgaver som f.eks. momsindberetning, lønadministration, stiftelse af virksomhed, udarbejdelse af selvangivelser for erhverv og private, den daglige bogføring osv.
 

Brug for en revisor?

Revisorer er typisk meget alsidige, og de kan derfor påtage sig adskillige af forskellige regnskabsopgaver som f.eks. revision, rådgivning, selvangivelser, årsregnskab, bogføring, momsindberetning, lønadministration, stiftelse af virksomheder, ejerskifte osv.
Med undtagelse af revisionspligt, hvor du jf. årsregnskabsloven er forpligtiget til at få din forretnings årsregnskab revideret af en godkendt revisor uanset hvad, handler det udelukkende om dit eget behov. Der findes med andre ord ikke almengyldig svar på, hvornår man har behov for en revisor.
Du bør altså overveje, hvorvidt du har lyst til at sidde med regnskabet eller uddrag af det, men også om du overhovedet har tiden og kompetencerne til det. Derudover bør du også overveje, om du gør det, som lige præcis du er solid til. Udtrykt på en anden måde skal du overveje, hvor du skaber mest værdi. Skaber du mest værdi hos ude hos kunderne, er det ikke hensigtmæssigt, at du låser dig inde på dit kontor med regnskaberne en hel dag om ugen.
 

Det kan du vente at en revisor koster i Helsingør

Uanset hvilken aflønningsmetode revisoren benytter sig af, vil man erfare, at de forskellige revisorer arbejder ud fra meget varierende priser. De fleste revisorer bliver dog typisk aflønnet på timebasis, men der forekommer også tilfælde, hvor prisen er fastsat ud fra en specifik opgave. Du kan derfor opleve meget store prisforskelle på præcis den samme service - også blandt revisorer i Helsingør.
Du kan derfor med fordel anvende Ageras, hvor du med de 3 tilbud styrker dit sammenligningsgrundlag.
 

Hvorfor skal min revisor være fra nærområdet?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares digitalt, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de ønsker at se i øjnene jævnligt til møder. Her skal du klart ikke finde en revisor i den anden ende af landet, hvis din virksomhed hører til i Helsingør. Men der eksiterer også individer, som ikke vægter den personlige relation lige så højt, og da man i dag kan viderebringe sine regnskabsoplysninger i de fleste programmer til regnskab med sin revisor, vil det for dem være unødvendigt at begrænse deres søgefelt til Helsingør.
 

Find en revisor fra lokalsamfundet i Helsingør gennem Ageras

Vi hjælper dig helt uforpligtende og gratis med at finde den rette revisor i Helsingør eller omegn til en fornuftig pris. Du skal heller være urolig for, at vores service i sidste ende vil have en negativ indvirkning på priserne, som vi akkvirerer til dig – tværtimod! I langt de fleste tilfælde indhenter vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de tre kandidater en fordelagtig pris, som ligger betydelig under markedsprisen.
Du skal blot udfylde kontaktformularen - og så ordner vi det resterende inden for blot 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.