Søger du en revisor i Herning?

Mangler du en kvalitetsrevisor i Herning til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisoropgaver, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Herning og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Udfyld vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kyndige samarbejdspartnere i Herning. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Vores omspændende netværk af samarbejdspartnere muliggør ikke kun, at vi finder 3 kvalitetsrevisorer i dit lokale område, men også at de 3 revisorer passer til netop dine præferencer og behov. Vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi er alsidige nok til at skaffe tre kompetente kandidater til alle typer opgaver – små som store.
 

Det kan en revisor guide dig med

Som en regnskabskyndig person, er de fleste revisorer meget alsidige, hvilket betyder, at den ordinære kvalitetsrevisor kan tage sig af et væld af differentierede arbejdsopgaver. Den primære arbejdsopgave for revisoren er selvfølgelig revision af årsregnskabet samt at bistå med rådgivning til virksomheder, men revisoren klarer også mange andre opgaver. Det kan blandt andet være stiftelse af virksomheder, indberetning af moms, udarbejdelse af selvangivelser for erhverv og private lønadministration samt den daglige bogføring og så videre. Til sidst afhænger det af dit eget behov.
 

Derfor har man behov for en revisor

Hvis din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du uundgåeligt behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Selskabet kan fravælge revision, såfremt det i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser:
En nettoomsætning på 8 millioner kr.
En balancesum på 4 millioner kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret. Hvis selskabet ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan virksomheden fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er gennemført. Du kan stadig sikkert have brug for en revisor, selvom din forretning ikke er underlagt revisionspligt - også endda selvom du måske end ikke ejer et selskab. Det er dine behov, der er relevante. Det er ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis den daglige bogføring i virksomheden eller din private selvangivelse. Du bør altså overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske enkelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du tænke på at kontakte en revisor.
Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har de rigtige kompetencer eller tiden til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du overveje en revisor.
Til sidst er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ikke logisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en god investering.
 

Det kan du forvente at en revisor koster i Herning

Priserne på revisorer kan veksle utrolig meget – også i Herning. Det ved vi, fordi vi sammen med vores over 800 samarbejdspartnere har hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den rette revisor. Det betyder, at de forskellige revisorer kan tage meget forskellige priser for præcis den samme arbejdsopgave.
Prisen bør aldrig være det eneste og primære parameter man vælger sin revisor på. Ikke desto mindre har det altid været Ageras' mission at sikre gennemsigtighed på markedet for revisionsydelser – også når det kommer til prisen.
Du kan derfor med fordel benytte Ageras, hvor du gennem de 3 tilbud optimerer dit grundlag for sammenligning.
 

Hvorfor skal min revisor være fra lokalområdet i Herning?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares online, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de foretrækker at kigge i øjnene jævnligt til møder. Her skal du selvfølgelig ikke finde en revisor udenfor sit lokalområde, hvis din virksomhed hører til i Herning. Men der eksiterer også personer, som ikke foretrækker den personlige forbindelse nært så højt, og da man i dag kan viderebringe sine regnskabsoplysninger i de fleste regnskabsprogrammer med sin revisor, vil det for dem fjerne mulige revisorer at begrænse deres søgefelt til Herning.
 

Find den rette revisor i Herning gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den helt rigtige revisor i Herning til lige præcis dig! Vi gør det som sagt uforpligtende og gratis, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi anskaffer dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde akkvirerer vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en fordelagtig pris, som ligger væsentlig under markedsprisen.
Udfyld kontaktformularen - så klarer vi det resterende inden for kun 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig.