Har du brug for en revisor i Hillerød?

Er du på udkig efter en kvalitetsrevisor i Hillerød, som ikke koster det hvide ude af øjnene? Så kan Ageras hjælpe dig med at finde den optimale revisor, og samtidig spare dig både tid og penge. Ageras er Danmark største formidler af revisorarbejde i Danmark. Vi arbejder sammen med over 800 kompetente revisorer og revisionsfirmaer landet over – heriblandt også i Hillerød. Blot ved at udfylde en simpel kontaktformular hvori du beskriver din arbejdsopgave, skaffer vi dig 3 tilbud fra revisorer i Hillerød.  Alle 3 tilbud matcher lige præcis dine præferencer og behov – hverken mere eller mindre. Hvad enten dette måtte være lønadministration, en privat selvangivelse eller revision af et større virksomhedsregnskab, så har vi kandidaterne!
 

Det kan en kvalitetsrevisor vejlede dig med

Som en regnskabskyndig person, er de fleste revisorer meget omfavnende, hvilket betyder, at den vante kvalitetsrevisor kan tage sig af et væld af forskellige opgaver. Revisorens primære arbejdsopgave er indlysende revision af årsregnskaber samt at bistå med rådgivning til virksomheder, men revisoren håndterer også mange andre opgaver. Det kan bl.a. være stiftelse af virksomheder, momsindberetning, udarbejdelse af selvangivelserfor erhverv og private lønadministration samt den daglige bogføring osv. Slutteligt kommer det an på dit eget behov.
 

Derfor trænger man til en revisor

Hvis din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du uvægerligt behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Såfremt selskabet i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:


En nettoomsætning på 8 mio. kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret.


En balancesum på 4 millioner kr. Såfremt virksomheden ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan virksomheden fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er foretaget. Men selvom din forretning ikke er underlagt revisionspligt, kan du stadigvæk sagtens have brug for en revisor – også selvom du måske end ikke ejer et selskab. Det kommer nemlig igen alt sammen an på dit behov, der er relevante. Som tidligere nævnt, er det nemlig ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis din private selvangivelse eller den daglige bogføring i virksomheden. Du bør altså overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske simpelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du overveje at tage fat i en revisor.


Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har de rigtige kompetencer eller tiden til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du tænke på en revisor.
Til sidst er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ulogisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en fornuftig investering.
 

Det kan du vente at en revisor koster i Hillerød

Først og fremmest findes der ikke belæg for, at revisorer i Hillerød er dyrere sammenlignet med andre steder i landet, men konkurrencen har indvirkning på prisniveauet, og derfor kan man både finde de billigste og dyreste revisorer i Hillerød.
Dernæst kommer prisennaturligvis an på hvilken opgave, der skal udføres. Således er en privat selvangivelse selvsagt markant billigere end revision af et større virksomhedsregnskab. Udover at det er to forskellige services, så er arbejdet også langt mere omfattende ved sidstnævnte, hvilket også vil være afspejlet i prisen.


Til sidst er det en kendsgerning, at revisorer tager meget varierende timepriser – også i Hillerød. Derfor vil du opleve, at revisorer tager til tider meget varierende priser for præcis den samme arbejdsopgave.


Du kan derfor med fortrin bruge Ageras, hvor du med de tre tilbud optimerer dit grundlag for beslutning.
 

Skal min revisor være fra det lokale område i Hillerød?

Igen kommer det helt an på dit behov. Nogle personer påskønner personlig kontakt med deres revisor, og foretrækker at kigge denne i øjnene en gang om måneden. I det tilfælde skal man naturligvis ikke finde en revisor langt fra, hvis ens virksomhed ligger i Hillerød. Men der er også individer, som ikke vægter den personlige relation lige så højt, og da man i dag kan viderebringe sine regnskabsoplysninger i de fleste regnskabsprogrammer med sin revisor, vil det for dem ikke give meget mening at begrænse deres søgefelt til Hillerød.
 

Sådan kan Ageras støtte dig med at finde en lokal revisor i Hillerød

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den bedste revisor i Hillerød til lige præcis dig! Vi gør det som sagt gratis og uforpligtende, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi anskaffer dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde akkvirerer vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en god pris, som ligger betragtelig under markedsprisen.
Så udfyld kontaktformularen, og stå med 3 dygtige og relevante revisorer til din regnskabsopgave inden for 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.