Har du behov for en revisor i Hinnerup?

Mangler du en kvalitetsrevisor i Hinnerup, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Ageras er Danmark største formidler af revisoropgaver i Danmark. Vi arbejder sammen med over 800 kyndige revisorer og revisionsfirmaer landet over – heriblandt også i Hinnerup. Du skal blot udfylde vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kyndige samarbejdspartnere i Hinnerup. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Vi matcher dig selvfølgelig kun med revisorer, der lever op til dine behov og præferencer. Vi har dygtige kandidater til alle typer opgaver små som store - hvad enten det måtte være udarbejdelse af en privat selvangivelse eller et årsregnskab for en større virksomhed.
 

Hvad er en revisor egentlig?

Det er ikke en beskyttet titel at være revisor. Og derfor kan alle rent faktisk kalde sig for revisor. Det gælder endda også du og jeg. Men i daglig tale vil man henvise til godkendte revisorer, når man bruger ordet revisor. Det er nemlig en beskyttet titel at være godkendt revisor, der er en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger statsautoriseret revisor og registreret revisor. .
De primære opgaver for en godkendt revisor, der er en regnskabskyndig person, er rådgivning samt revision af regnskaber. Når en revisor gennemgår og kontrollerer en virksomheds årsrapport og det tilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige standarder og regler, så er der tale om revision. Revisoren vil derefter udarbejde og vedlægge en såkaldt revisionspåtegning til årsrapporten. Det er her, at revisoren typisk og ideelt set giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Det er vigtigt at være opmærksom på, kun godkendte revisorer kan lave denne her såkaldte revisionspåtegning.
Men en revisor beskæftiger sig også med et bredt spektrum af andre regnskabsrelaterede opgaver. Det er således ikke unormalt for en revisor at tage sig af bl.a. stiftelse af virksomhed, indberetning af moms, udarbejdelse af selvangivelser for erhverv og private administration af løn samt den daglige bogføring osv.
 

Brug for en revisor?

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du selvfølgelig behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Hvis virksomheden i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En balancesum på 4 millioner kr.
En nettoomsætning på 8 mio. kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret. Hvis selskabet ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan virksomheden fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er gennemført. Du kan stadigvæk rimeligvis have brug for en revisor, selvom din virksomhed ikke er underlagt revisionspligt - også endda selvom du måske end ikke ejer en forretning. Det er dine behov, der er relevante. Det er ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis den daglige bogføring i virksomheden eller din private selvangivelse. Du bør altså overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske simpelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du tænke på at tage fat i en revisor.
Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har tiden eller de rigtige kompetencer til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du tænke på en revisor.
Til sidst er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ulogisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en tidsbesparende investering.
 

Priser for en revisor i Hinnerup

Uanset hvilken metode til aflønning revisoren bruger, vil man erfare, at de forskellige revisorer opererer ud fra meget varierende priser. De fleste revisorer bliver dog normalvis aflønnet på timebasis, men der forekommer også tilfælde, hvor prisen er lagt ud fra en specifik opgave. Du kan derfor opleve meget store forskelle i priserne på præcis den samme service - også blandt revisorer i Hinnerup.
Derfor kan du med fordel anvende Ageras, hvor du ved at modtage 3 tilbud, får et langt bedre sammenligningsgrundlag.
 

Skal min revisor være fra lokalsamfundet i Hinnerup?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares digitalt, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de ønsker at se i øjnene jævnligt til møder. Her skal du klart ikke finde en revisor langt væk fra, hvis din virksomhed hører til i Hinnerup. Men der findes også mennesker, som ikke vægter den personlige tilknytning nært så højt, og da man i dag kan viderebringe sine regnskabsoplysninger i de fleste regnskabsprogrammer med sin revisor, vil det for dem fjerne mulige revisorer at begrænse deres søgefelt til Hinnerup.
 

Sådan kan Ageras vejlede dig med at finde en lokal revisor i Hinnerup

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den helt rigtige revisor i Hinnerup til lige præcis dig! Vi gør det som sagt gratis og uforpligtende, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi erhverver dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde anskaffer vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en fornuftig pris, som ligger tydelig under markedsprisen.
Så udfyld kontaktformularen, og stå med 3 relevante og dygtige revisorer til din regnskabsopgave inden for 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

For at finde det bedste match til dig, der passer til dit behov anbefaler vi altid et digitalt samarbejde med revisorer.