Har du brug for en revisor i Holbæk?

Er du på udkig efter en revisor i Holbæk, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Ageras er Danmark største formidler af revisorer i Danmark. Vi arbejder sammen med over 800 dygtige revisorer og revisionsfirmaer landet over – heriblandt også i Holbæk. Udfyld vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores kvalitetsikrede samarbejdspartnere i Holbæk. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Vores store netværk af samarbejdspartnere muliggør ikke kun, at vi finder tre revisorer i dit lokale område, men også at de tre revisorer passer til netop dine præferencer og behov. Vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi er alsidige nok til at skaffe tre kvalificerede kandidater til alle typer opgaver – små som store.
 

Hvad er en revisor egentlig?

En revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle principielt kan kalde sig for revisor inklusivt du og jeg. Dog vil man i daglig tale henvise til godkendte revisorer, når man benytter ordet revisor. En godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger registreret revisor og statsautoriseret revisor , som begge heraf også er beskyttet titler.
En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver primært udmønter sig i rådgivning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren kontrollerer og gennemgår virksomhedens årsrapport og det tilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige standarder og regler. Herefter udarbejder og vedlægger revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren ideelt set og typisk giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.
Det er dog ikke det eneste, en revisor beskæftiger sig med. En revisor arbejder nemlig også med et stort udvalgt af andre regnskabsrelaterede opgaver som f.eks. indberetning af moms, lønadministration, stiftelse af virksomheder, udarbejdelse af selvangivelser for private og erhverv, den daglige bogføring og så videre.
 

Derfor har man brug for en revisor

Revisorer er som udgangspunkt meget alsidige, og de kan derfor påtage sig talløse af forskellige regnskabsopgaver som f.eks. revision, rådgivning, selvangivelser, årsregnskab, bogføring, indberetning af moms, lønadministration, stiftelse af virksomhed, ejerskifte osv.
Med undtagelse af revisionspligt, hvor du jævnfør årsregnskabsloven er forpligtiget til at få dit selskabs årsregnskab revideret af en godkendt revisor uanset hvad, handler det udelukkende om dit eget behov. Der findes med andre ord ikke almengyldig svar på, hvornår man har brug for en revisor.
Du bør altså overveje, hvorvidt du har lyst til at sidde med regnskabet eller uddrag af det, men også om du overhovedet har kompetencerne og tiden til det. Derudover bør du også overveje, om du gør det, som lige præcis du er solid til. Sagt på en anden måde skal du overveje, hvor du skaber mest værdi. Skaber du mest værdi hos ude hos kunderne, nytter det ikke, at du låser dig inde på dit kontor med regnskaberne en hel dag om ugen.
 

Priser for en revisor i Holbæk

Først og fremmest findes der ikke belæg for, at revisorer i Holbæk er dyrere end andre steder i landet, men konkurrencen har indvirkning på prisniveauet, og derfor kan man både finde de dyreste og billigste i Holbæk.
Dernæst kommer prisenselvfølgelig an på hvilken ydelse, der skal udføres. Således er en privat selvangivelse klart meget billigere end revision af et større virksomhedsregnskab. Udover at det er to forskellige opgaver, så er arbejdet også langt mere omspændende ved sidstnævnte, hvilket også vil være afspejlet i prisen.
Til sidst er det en kendsgerning, at revisorer tager meget forskellige timepriser – også i Holbæk. Derfor vil du opleve, at revisorer tager til tider meget varierende priser for præcis den samme arbejdsopgave.
Du kan derfor med fordel gøre brug af Ageras, hvor du gennem de 3 tilbud styrker dit beslutningsgrundlag.
 

Bør min revisor være fra det lokale område i Holbæk?

Igen kommer det helt an på dit behov. Nogle individer sætter pris på personlig kontakt med deres revisor, og foretrækker at se denne i øjnene en gang om måneden. I det tilfælde skal man indlysende ikke finde en revisor langt væk fra, hvis ens virksomhed ligger i Holbæk. Men der findes også mennesker, som ikke prioriterer den personlige relation nært så højt, og da man i dag kan dele sine regnskabsoplysninger i de fleste programmer til regnskab med sin revisor, vil det for dem fjerne mulige revisorer at begrænse deres søgefelt til Holbæk.
 

Find den optimale revisor i Holbæk gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den rette revisor i Holbæk til lige præcis dig! Vi gør det som sagt uforpligtende og gratis, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores ydelse vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi akkvirerer dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde er vi i stand til at finde priser tydelig lavere end den normale markedspris.
Så udfyld blot kontaktformularen, og stå med 3 relevante og kvalificerede revisorer til din regnskabsopgave inden for 48 timer!
 

Vælg digitalt samarbejde og øg chancen for at få det bedste match

Hos Ageras ønsker vi at finde det bedste match til dig, der passer til netop lige dit behov. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde med vores revisorer, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig. Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger.