Har du behov for en revisor i Holstebro?

Mangler du en revisor i Holstebro til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisorer, arbejder vi sammen med mere end 800 professionelle revisorer, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Holstebro og omegn.  Blot ved at udfylde en simpel kontaktformular hvori du beskriver din arbejdsopgave, skaffer vi dig 3 tilbud fra revisorer i Holstebro.  Vores omspændende netværk af samarbejdspartnere muliggør ikke kun, at vi finder tre revisorer i dit lokale samfund, men også at de 3 revisorer passer til netop dine præferencer og behov. Vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi er alsidige nok til at skaffe 3 kyndige kandidater til alle typer opgaver – små som store.
 

Hvad er en revisor egentlig?

En revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle principielt kan kalde sig for revisor inklusivt du og jeg. Dog vil man almindeligvis henvise til godkendte revisorer, når man benytter ordet revisor. En godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger statsautoriseret revisor og registreret revisor , som begge heraf også er beskyttet titler.
En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver hovedsageligt udmønter sig i rådgivning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren gennemgår og kontrollerer virksomhedens årsrapport og det dertilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige standarder og regler. Hereftervedlægge og udarbejde revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren ideelt set og typisk giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Det er afgørende at være opmærksom på, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.
Det er dog ikke det eneste, en revisor beskæftiger sig med. En revisor arbejder nemlig også med et stort udvalgt af andre regnskabsrelaterede opgaver som fx momsindberetning, lønadministration, stiftelse af virksomheder, udarbejdelse af selvangivelser for erhverv og private, den daglige bogføring og så videre.
 

Behov for en revisor?

Hvis din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du selvfølgelig behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Hvis selskabet i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En nettoomsætning på 8 mio. kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret.
En balancesum på 4 mio. kr. Hvis virksomheden ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan virksomheden fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er foretaget. Du kan stadigvæk snildt have brug for en revisor, selvom din virksomhed ikke er underlagt revisionspligt - også endda selvom du måske end ikke ejer et selskab. Det er dine behov, der er essentielle. Det er ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis den daglige bogføring i virksomheden eller din private selvangivelse. Du bør altså overveje følgende:
Til at starte med bør du overveje, hvad du har mest lyst til. Det lyder måske enkelt, men hvis du ikke har lyst til at sidde med regnskabet selv, er det måske en god idé at kontakte en revisor.
Efterfølgende bør du overveje, om du kan overskue regnskabsopgaverne selv. Det er ikke sikkert, at du besidder tiden eller de rigtige kompetencer til at løfte alle regnskabsopgaverne selv.
I sidste ende bør du også overveje, hvor du skaber mest værdi. Det er ikke logisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen, hvis du skaber mest værdi uden for kontoret. I så fald er en revisor en fornuftig investering.
 

Priser for en revisor i Holstebro

Priserne på revisorer kan veksle voldsomt meget – også i Holstebro. Det ved vi, fordi vi sammen med vores over 800 samarbejdspartnere har hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den optimale revisor. Det betyder, at de forskellige revisorer kan tage meget forskellige priser for præcis den samme arbejdsopgave.
Prisen bør aldrig være det eneste og primære parameter man vælger sin revisor på. Ikke desto mindre har det altid været Ageras' mission at skabe gennemsigtighed på markedet for revisionsydelser – også når det kommer til prisniveauet.
Derfor kan du med fortrin anvende Ageras og heraf skabe et forbedret grundlag for beslutning ud fra tre forskellige tilbud.  
 

Bør min revisor være fra det lokale samfund i Holstebro?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares online, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de foretrækker at kigge i øjnene jævnligt til møder. Her skal du selvfølgelig ikke finde en revisor i den anden ende af landet, hvis din virksomhed hører til i Holstebro. Det er ikke alle, der prioriterer den personlige kontakt lige så højt. Og derfor fjerner det muligheder at begrænse deres søgning til Holstebro, da man i dag kan videregive sine regnskabsoplysninger med sin revisor igennem de fleste regnskabsprogrammer.
 

Find en revisor fra nærområdet i Holstebro gennem Ageras

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den bedste revisor i Holstebro til lige præcis dig! Vi gør det som sagt uforpligtende og gratis, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi erhverver dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde fremskaffer vi grundet den meget tydelige og direkte konkurrence imellem de 3 kandidater en fornuftig pris, som ligger betragtelig under markedsprisen.
Så udfyld kontaktformularen, og stå med 3 dygtige og relevante revisorer til din regnskabsopgave inden for 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig.