Har du brug for en revisor i Næstved?

Søger du en kvalitetsrevisor i Næstved til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisoropgaver, har vi mere end 800 revisorer tilknyttet vores netværk, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Næstved og omegn. Netop vores brede netværk muliggør, at vi kan skaffe dig den helt rigtige revisor, som passer præcis til dit behov. Blot ved at udfylde en simpel kontaktformular hvori du beskriver din arbejdsopgave, skaffer vi dig 3 tilbud fra revisorer i Næstved.  Alle 3 tilbud matcher lige præcis dine behov og præferencer – hverken mere eller mindre. Hvad enten dette måtte være lønadministration, en privat selvangivelse eller revision af et større virksomhedsregnskab, så har vi kandidaterne!
 

Hvad er en revisor egentlig?

En revisor er ikke en beskyttet titel. Det betyder, at alle principielt kan kalde sig for revisor inklusivt du og jeg. Dog vil man i daglig tale henvise til godkendte revisorer, når man anvender ordet revisor. En godkendt revisor er en beskyttet titel og en samlebetegnelse over de to autorisationsordninger registreret revisor og statsautoriseret revisor , som begge heraf også er beskyttet titler.
En godkendt revisor er en regnskabskyndig person, hvis opgaver primært udmønter sig i rådgivning samt revision af regnskaber. Revision er, når revisoren gennemgår og kontrollerer virksomhedens årsrapport og det dertilhørende regnskabsmateriale efter lovmæssige standarder og regler. Herefter udarbejder og vedlægger revisoren en revisionspåtegning til årsrapporten, hvor revisoren ideelt set og typisk giver udtryk for, at regnskabet er retvisende. Vær opmærksom på, at det kun er godkendte revisorer, som kan udarbejde en revisionspåtegning.
Det er dog ikke det eneste, en revisor beskæftiger sig med. En revisor arbejder nemlig også med et stort udvalgt af andre regnskabsrelaterede opgaver som f.eks. indberetning af moms, administration af løn, stiftelse af virksomhed, udarbejdelse af selvangivelser for private og erhverv, den daglige bogføring og så videre.
 

Derfor trænger man til en revisor

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du selvfølgelig behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Hvis selskabet i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En balancesum på 4 mio. kr.
En nettoomsætning på 8 mio. kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret. Hvis selskabet ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan selskabet fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions er gennemført. Men selvom din forretning ikke er underlagt revisionspligt, kan du stadigvæk sandsynligvis have brug for en revisor – også selvom du måske end ikke ejer en forretning. Det kommer nemlig igen alt sammen an på dit behov, der er udslagsgivende. Som allerede nævnt, er det nemlig ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis din private selvangivelse eller den daglige bogføring i virksomheden. Du bør derfor overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske enkelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du tænke på at tage fat i en revisor.
Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har de rigtige kompetencer eller tiden til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du tænke på en revisor.
Til sidst er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ikke logisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en tidsbesparende investering.
 

Store prisforskelle på en revisor i Næstved

Uanset hvilken metode til aflønning revisoren benytter, vil man erfare, at de forskellige revisorer opererer ud fra meget varierende priser. De fleste revisorer bliver dog almindeligvis aflønnet på timebasis, men der er også tilfælde, hvor prisen er lagt ud fra en specifik opgave. Du kan derfor opleve meget store forskelle i priserne på præcis den samme opgave - også blandt revisorer i Næstved.
Du kan derfor med fordel bruge Ageras, hvor du med de tre tilbud styrker dit beslutningsgrundlag.
 

Hvorfor skal min revisor være fra nærområdet?

Igen kommer det helt an på dit behov. Nogle personer påskønner personlig kontakt med deres revisor, og foretrækker at kigge denne i øjnene en gang om måneden. I det tilfælde skal man klart ikke finde en revisor udenfor sit lokalområde, hvis ens virksomhed ligger i Næstved. Men der findes også mennesker, som ikke foretrækker den personlige tilknytning nært så højt, og da man i dag kan viderebringe sine regnskabsoplysninger i de fleste programmer til regnskab med sin revisor, vil det for dem ikke give meget mening at begrænse deres søgefelt til Næstved.
 

Find en revisor fra lokalområdet i Næstved gennem Ageras

Vi hjælper dig helt uforpligtende og gratis med at finde den optimale revisor i Næstved eller omegn til en fornuftig pris. Du skal ikke bekymre dig om, at vores service i sidste ende vil have en negativ indvirkning på priserne, som vi anskaffer til dig – tværtimod! I langt de fleste tilfælde indhenter vi grundet den direkte og meget tydelige imellem de tre kandidater en fornuftig pris, som ligger anselig under markedsprisen.
Udfyld kontaktformularen - så klarer vi resten inden for bare 48 timer!
 

Vælg digitalt samarbejde og øg chancen for at få det bedste match

Alle vores revisorer tilbyder 100% digitale løsninger. Derfor anbefaler vi et digitalt samarbejde, da det øger chancen for at finde det bedste match til dig.