Mangler du en revisor i Hvidovre?

Mangler du en revisor i Hvidovre til en fordelagtig pris, så kan du med fordel benytte dig af Ageras. Som Danmarks største formidler af revisorarbejde, arbejder vi sammen med mere end 800 kompetente revisorer, hvoraf mange af dem er lokaliseret i Hvidovre og omegn.  Udfyld vores kontaktformular, hvor du herefter vil modtage 3 tilbud fra vores dygtige samarbejdspartnere i Hvidovre. Tilbuddene du modtager er uforpligtende og vores service er fuldstændig gratis. Vores store netværk af samarbejdspartnere muliggør ikke kun, at vi finder 3 kvalitetsrevisorer i dit nærområde, men også at de 3 revisorer passer til netop dine præferencer og behov. Vores mange samarbejdspartnere sikrer, at vi er alsidige nok til at skaffe tre dygtige kandidater til alle typer opgaver – store som små.
 

Dette arbejde kan en kvalitetsrevisor vejlede dig med

Et utal af forskellige arbejdsopgaver kan den vanlige revisor tage sig, da de som regnskabskyndig person er meget omfavnende. Revisorens primære arbejdsopgave er klart revision af årsregnskaber samt at bistå med rådgivning til virksomheder, men en revisor kan ydermere også håndtere andre opgaver som f.eks. indberetning af moms, lønadministration, stiftelse af virksomhed, udarbejdelse af selvangivelser for private og erhverv, den daglige bogføring og så videre. I sidste ende afhænger det dit eget behov.
 

Brug for en revisor?

Såfremt din virksomhed er underlagt revisionspligt, har du uundværligt behov for en revisor. Dette skyldes at du jævnfør årsregnskabsloven er lovmæssigt forpligtiget til at få virksomhedens årsrapport revideret af en godkendt revisor. Kun iværksætterselskaber, anpartsselskaber og aktieselskaber kan være underlagt revisionspligt. Såfremt virksomheden i to regnskabsår i træk ikke overskrider to ud af tre følgende størrelser, kan selskabet fravælge revision:
En balancesum på 4 millioner kr.
En nettoomsætning på 8 mio. kr.
12 fuldtidsansatte i gennemsnit for regnskabsåret. Hvis virksomheden ikke overskrider to ud af de tre ovennævnte størrelser, kan virksomheden fravælge revision ved en ordinær generalforsamling, hvor fravalget skrives ind i selskabets vedtægter, samt oplyses i ledelsespåtegningen for det år, hvor fravalget af revisions gennemføres. Men selvom din virksomhed ikke er underlagt revisionspligt, kan du stadigvæk sandsynligvis have brug for en revisor – også selvom du måske end ikke ejer en forretning. Det kommer nemlig igen alt sammen an på dit behov, der er relevante. Som forinden nævnt, er det nemlig ikke unormalt at have en revisor til at stå for eksempelvis din private selvangivelse eller den daglige bogføring i virksomheden. Du bør altså overveje følgende:
Hvad har du lyst til? Det er egentlig ganske enkelt, men hvis du ikke ønsker at sidde med regnskabet selv, så skal du tænke på at kontakte en revisor.
Du skal også spørge dig selv, om du kan klare de forskellige regnskabsopgaver selv? Hvis du hverken har tiden eller de rigtige kompetencer til at løfte alle regnskabsopgaver selv, så skal du overveje en revisor.
I sidste ende er der spørgsmålet om, hvor du skaber mest værdi? Hvis du skaber mere værdi uden for kontoret, er det ulogisk at sidde med regnskabet en hel dag om ugen. Her vil en revisor være en fornuftig investering.
 

Store prisforskelle på en revisor i Hvidovre

Priserne på revisorer kan svinge voldsomt meget – også i Hvidovre. Det ved vi, fordi vi sammen med vores over 800 samarbejdspartnere har hjulpet mere end 65.000 danskere med at finde den helt rigtige revisor. Dette betyder, at de forskellige revisorer kan tage meget forskellige priser for præcis den samme service.
Prisen bør aldrig være det eneste og primære parameter man vælger sin revisor ud fra. Ikke desto mindre har det altid været Ageras' mission at skabe gennemsigtighed på markedet for revisionsydelser – også når det kommer til prisniveauet.
Du kan derfor med fortrin bruge Ageras, hvor du gennem de 3 tilbud forbedrer dit grundlag for beslutning.
 

Hvorfor skal min revisor være fra det lokale område?

Det hele kommer an på dit behov. Flere revisionsopgaver kan klares online, men mange ønsker stadig den personlige kontakt med deres revisor, som de foretrækker at se i øjnene jævnligt til møder. Her skal du klart ikke finde en revisor i den anden ende af landet, hvis din virksomhed hører til i Hvidovre. Det er ikke alle, der vægter den personlige relation lige så højt. Og derfor fjerner det muligheder at begrænse deres søgning til Hvidovre, da man i dag kan videregive sine regnskabsoplysninger med sin revisor igennem de fleste regnskabsprogrammer.
 

Sådan kan Ageras hjælpe dig med at finde en lokal revisor i Hvidovre

Gør som over 65.000 andre danskere, og lad Ageras hjælpe dig med at finde den optimale revisor i Hvidovre til lige præcis dig! Vi gør det som sagt uforpligtende og gratis, og du skal heller ikke være nervøs for, at vores service vil have en indirekte negativ indvirkning på priserne, som vi indhenter dig – tværtimod. I langt de fleste tilfælde er vi i stand til at finde priser anselig lavere end den normale markedspris.
Så udfyld kontaktformularen, og stå med 3 kvalificerede og relevante kandidater til din regnskabsopgave – og endda inden for 48 timer!
 

Digitalt samarbejde - Det bedste match til dig

For at finde det bedste match til dig, der passer til dit behov anbefaler vi altid et digitalt samarbejde med revisorer.